Hoffenheim – Hannover 3:0 (kon.) | Schalke – Freiburg 0:0 (kon.) | Stuttgart – Lipsko 1:3 (kon.)
Wolfsburg – Mainz 3:0 (kon.) | Hertha – Brémy 1:1 (kon.)
koniec
Hertha BSC
1:1 (1:0)
Werder Brémy
Sobota 16.02.2019, 18:30 • Olympiastadion, Berlin • Nemecká Bundesliga • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:35:05)
     
    Držanie lopty: 42 % : 58 %.
    Strely na bránu: 2:2. Strely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:11.
     
    Hertha bola napokon potrestaná za svoj profesorský výkon. Napriek tomu, že mala takmer celý zápas pod kontrolou a mohla viesť výraznejším rozdielom, tak dovolila hosťom stupňovať ich tlak a z posledného priameho kopu vyrovnal Pizarro. Werder si za svoju neutíchajúcu snahu vyrovnať bod zaslúži, aj keď predviedol hlavne smerom dopredu veľmi matný výkon. Hertha dnes určite stratila dva body.a v priebežnej tabuľke klesla na 9. miesto. Werder je na desiatom mieste.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+6. Claudio Pizarro (BRM) - 1:1
     
    90+6
    Werder Brémy dali gól!

    Werder v úplnom závere vyrovnáva! CLAUDIO PIZARRO vystrelil tvrdo cez nohy hráčov v múre a od niekoľkých hráčov Herthy sa lopta odrazila mimo dosah brankára Jarsteina.
     
    90+4
    V úplnom závere nadstaveného času fauloval Lustenberger v polkruhu pred šestnástkou Sargenta. Werder bude mať priamy kop zo skvelej streleckej pozície.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Davy Klaassen (Werder Brémy).
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Vedad Ibišević (Hertha BSC), ktorý pritom do zápasu vôbec nezasiahol. Podaril sa mu teda skutočne husársky kúsok – vykartovať sa na ďalší zápas v zápase, v ktorom neodohral ani minútu.
     
    90+3
    A hneď po tom vznikla medzi striedačkami veľká potyčka, pretože Lazaro nechce dať loptu Klaassenovi. Do potyčky sa zapojili i striedajúci hráči.
     
    90+2
    Domáci svojim držaním lopty naťahujú čas. Grujić s loptou kľučkoval popri autovej čiare a napokon bol faulovaný frustrovaným Klaassenom.
     
    90+1
    Skjelbred sa snažil prehodiť loptu na striedajúceho Daridu, do dráhy letu guľatého nezmyslu ale vyletela ruka Klaassena, čo si rozhodca okamžite všimol.
     
    90
    Bude sa hrať ešte štyri minúty.
     
    90
    Center z priameho kopu bol veľmi zlý a bez problémov ho odvrátila obrana domácich.
     
    90
    Striedanie v tíme Hertha BSC: z ihriska odchádza Ondrej Duda, prichádza Vladimír Darida.
     
    89
    Pizarro podržal loptu pred pokutovým územím Herthy a prihrávkou do strany na Sargenta sa snažil založiť útočnú akciu. Napokon hostia získavajú priamy kop, pretože Duda zahral pred vlastnou šestnástkou rukou.
     
    88
    Dnes už x-tý center Augustinssona skončil v rukaviciach brankára Jarsteina. Augustinssonovi sa dnes nevydaril snáď ani jeden center...
     
    87
    Domáci trochu natiahli čas spätnými prihrávkami a malou domov Jarsteinovi. Nórsky brankár odkopol loptu na polovicu hostí.
     
    86
    Tlak domácich postupne vrcholí, stále ale neprichádza nebezpečná situácia pred bránou domácich. Pizarrovu kolmicu zastavil Lustenberger.

    Michal Sadlek

    Góly: 25. Selke – 90+6. C. Pizarro

    Karty:   27. Rekik (HER), 77. Lazaro (HER), 90+3. Ibišević (HER) – 61. Langkamp (BRM), 72. Bargfrede (BRM), 90+3. Klaassen (BRM)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 16:11.
    Hertha BSC: Jarstein – Lazaro, Stark, Rekik, Torunarigha (57. Skjelbred) – Grujić, Lustenberger – Kalou (C) (81. Klünter), Duda (90. Darida), Mittelstädt – Selke.
    Náhradníci: Kraft – Darida, Ibišević, Klünter, Köpke, Plattenhardt, Skjelbred.

    Werder Brémy: Pavlenka – Langkamp, Bargfrede (75. Möhwald), N. Moisander – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen, Augustinsson – J. Eggestein (61. C. Pizarro), M. Kruse (C), Rašica (75. Sargent).
    Náhradníci: Kapino – Friedl, Möhwald, C. Pizarro, Şahin, Sargent, Veljković.

    Rozhodca: Storks – Siewer, Schüller