Tisková konference SK Slavia Praha před zápasem EL (kon.) | Tisková konference KRC Genk před zápasem EL (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference KRC Genk před zápasem EL

cz Streda 13.02.2019, 17:45Tlačové konferencie
     
    Díky za pozornost a mějte se fajn. (18:01:24)
     
    Trenér Clement: Do zítřejšího zápasu nastoupíme ve stoprocentní sestavě, případné změny vzhledem k nabitému kalendáři nejbližších dnů budeme případně realizovat až v dalších utkáních.
     
    Trenér Clement: Čeká nás hodně napínavý duel. Oba týmy hrají výborně doma i v Evropě. Vidím šance 50/50. Možná malinko více ve prospěch Slavie, ale chceme tu zítra předvést odvážný výkon a dát nějaký gól.
     
    Trenér Clement: S Jakubem Brabcem jsme o tom nemluvili, ale děkujeme za tip, možná se s ním pobavíme dnes večer. Možná nám dá nějaký tip.
     
    Clement: Viděli jsme spoustu zápasů. Mají spoustu hráčů a hodně silnou lavičku. V Evropě sice nedávají góly, ale zároveň jich moc nedostávají. Hrají hodně ofenzivní fotbal stejně jako my. Jsem zvědav, co předvedou zítra.
     
    Malinovskij o gólu proti ČR: Reprezentační fotbal je úplně jiný než fotbal klubový. Stejně tak i zítra nás čeká úplně jiný zápas a pro nás to bude vůbec jednoduché. Hrát za klub je jako hrát za rodinu, v národním týmu hrajeme jen pár dnů za rok.
     
    Malinovskij o rozvířených vodách v Genku: Jsme profesionálové a oddělujeme práci od zbytku života. Naším hlavním úkolem je hrát fotbal. Je tu navíc s námi 1 000 fanoušků, za tuto podporu jsme velmi rádi. Stejně tak jsme se o ni mohli opřít i v utkání se Standardem. Stejně tak tomu bylo i proti Malmö. Zítra to bude podobné, přijelo hodně fanoušků z Belgie.
     
    Malinovskij o Evropské lize: Vždycky je lepší hrát než trénovat. Je dobré, že má tým dobrou formu. Při každém zápase se soustředíme na konkrétní zápas, který nás čeká. Chceme postoupit stejně jako Slavia.
     
    Malinovskij: Viděli jsme pár zápasů Slavie. Je to dobrý tým s celou řadou reprezentantů. Nesmíme jim nechat mnoho místa. Očekáváme proto velmi těžký zápas a musíme si dát velký pozor.
     
    Malinovskij: Každý zápas je pro nás velmi důležitý. Potřebujeme být na každý duel připraveni. Je to dobrá výzva pro celý tým a uvidíme zítra.
     
    Clement: Měli jsme kvůli zdržení při příletu o hodinu méně, ale nemyslím si, že by to byl nějaký velký problém pro naše hráče.
     
    Genk perfektně zvládl svou skupinu se Sarpsborgem, Malmö a Besiktasem a určitě patří za jednoho z nejtěžších možných soupeřů, na jaké mohla Slavia narazit.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:45.

    Radek Barkman