Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – NJ Devils 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
1:4 (1:0, 0:0, 0:4)
Carolina Hurricanes
cz Streda 13.02.2019, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:4
     
    56:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina trestá další chybu v rozehrávce Ottawy a vede už o tři branky! Dougie Hamilton v pádu zastavil vyhození domácího celku. TEUVO TERÄVÄINEN se následně dostal k puku, natlačil se před Nilssona a zakončil přímo pod břevno! Asistence: Micheal Ferland.
    49:03 Teuvo TERÄVÄINEN - 1:3
     
    49:03
    Carolina právě vstřelila branku!
    Další přesilovková branka pro Carolinu a vypadá to, že se hosté přibližují k triumfu! Justin Williams poslal přihrávku za branku, odkud Nino Niederreiter vrátil kotouč na brankoviště a TEUVO TERÄVÄINEN překonal brankáře! Asistence: Nino Niederreiter, Justin Williams.
    47:29 Justin WILLIAMS - 1:2
     
    47:29
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá početní převahu a otáčí vývoj dnešního utkání! Ferland poslal přihrávku na pravý kruh, kde byl JUSTIN WILLIAMS, který střelou o břevno překonal Nilssona! Asistence: Michael Ferland, Sebastian Aho.
    40:15 Micheal FERLAND - 1:1
     
    40:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Carolina uspěla na vhazování a ihned se vydala do útoku! Dougie Hamilton v útočném pásmu nastřelil otouč před branku a MICHAEL FERLAND už měl snadnou práci! Asistence: Dougie Hamilton.
    12:09 Mark STONE - 1:0
     
    12:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa se dostává do vedení! Kotouč se po střele z pravé strany odrážel před brankou, kde byli i tři hráči v červených dresech, jenže důrazný MARK STONE se k puku dostal a pohotově jej poslal do sítě! Asistence: Cody Ceci, Chris Tierney.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 13. Mark Stone (Ceci, Tierney) – 41. Ferland (D. Hamilton), 48. Williams (Ferland, Aho), 50. T. Teräväinen (Niederreiter, Williams), 57. T. Teräväinen (Ferland)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – Chabot, DeMelo, Lajoie, Ceci, Borowiecki, Harpur, Jaroš – B. Ryan, Duchene, Dzingel – Mark Stone, White, B. Tkachuk – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Tierney, Balcers.
    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin, Faulk, Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams, Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.

    Rozhodca: Kozari, Chmielewski – Cormier, Namsen

    Diváci: 10 648