Znojmo – Villach 4:0 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
EC Villach SV
cz Utorok 12.02.2019, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 45. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:20
    Orli právě vstřelili branku!
    Dnes je to zápas ALLANA McPHERSONA. Z nevinné situace po zisku puku ve vlastním pásmu vyrobil čtvrtý gól svým zrychlením ve středním pásmu, nechal za zády oba obránce, dostal přihrávku od Lucianiho a jemným zvednutím puku nad lapačku brankáře skóruje! Asistence: Anthony Luciani, Mikko Vainonen.
     
    53:44
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo v posledních chvílích kontrolovalo hru a vypadá to, že je definitivně rozhodnuto. ANTHONY LUCIANI se na levém kruhu dostal k volnému puku a prudkou ranou z otočky nedal Bakalovi šanci. Asistence: Radim Matuš, Allan McPherson.
     
    42:57
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá přesilovku, poté co další gólovou přihrávku narýsoval McPherson. Po jeho pasu si na levém křídle najel do střelecké pozice RADIM MATUŠ a švihem ke vzdálenější tyči překonává Bakalu! Asistence: Allan McPherson, Anthony Luciani.
     
    17:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté se vydali do útoku a zcela zapomněli na zadní vrátka. ANTHONY LUCIANI ve středním pásmu přebral McPhersonovo vyhození, jel sám na Bakalu, naznačil blafák a následně skóruje střelou mezi betony. Asistence: Allan McPherson, Mikko Vainonen.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 18. Luciani (McPherson, Vainonen), 43. Matuš (McPherson, Luciani), 54. Luciani (Matuš, McPherson), 56. McPherson (Luciani, Vainonen)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Vainonen, Tejnor, Sedlák, Parkkonen, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Mrázek, Stretch, Kalus – Luciani, Matuš, McPherson – Němec, Bartoš, Hlava – Špaček, Novák, Oščádal – Bulín.
    EC Villach SV: Bakala (Schluderbacher) – Fraser, Pelech, Sauvé, DeSantis, Bacher, Wolf, Stückler – Pollastrone, Maylan, Eriksson – Down, Sharp, Alderson – Brunner, Maxa, Szabad – Petrik, Alagic, Kromp – Lahoda.

    Rozhodca: Gruber, Trilar – Bärnthaler, Zgonc

    Diváci: 2262