Jekaterinburg – Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Jaroslavľ 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | S.Moskva – D. Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Helsinki 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva sk 1:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
6:5 (1:1, 4:3, 1:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Pondelok 11.02.2019, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Denis PARŠIN - 6:5
     
    55:07
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak v Uralec Aréně bude ještě drama. Také domácí pochybili na útočné modré a do úniku přešel DENIS PARŠIN, který rychlou kličkou položil Kováře. Asistence: Andrew Calof.
    50:20 Nigel DAWES - 6:4
     
    50:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Volčenkov se na modré unáhlil a jeho střela skončila v moci Jekatěrinburgu. Sexton přešel do rychlého útoku a stáhl Brusta na pravou stranu. Vzápětí poslal puk na levou tyč, kde jej poslal do odkryté branky NIGEL DAWES. Brust byl v přečíslení dva na nikoho bezmocný. Asistence: Dan Sexton.
    39:07 Jevgenij GRAČJOV - 5:4
     
    39:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Třetí branka v řadě posílá Avtomobilist poprvé v utkání do vedení! Po tlaku do branky Brust ještě ustál střelu Česalina, ale na dorážku JEVGENIJE GRAČJOVA už nedosáhl. Asistence: Jevgenij Česalin a Arťom Garejev.
    31:47 Denis BODROV - 4:4
     
    31:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Dvojice domácích hrála přesilovku individuálně na levé straně. Krukunov předal kotouč DENISU BODROVOVI, který si vylepšil pozici a poslal svižnou střelu do pravé spojnice. Asistence: Ilja Krikunov.
    29:16 Dan SEXTON - 3:4
     
    29:16
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    O góly ve druhé třetině opravdu není nouze. Bodrov získal ještě v útočném pásmu a Dawes jej žabičkou poslal před branku, kam si z levé strany sjel zapomenutý DAN SEXTON. Ten rychlou kličkou překonal Brusta a Torpedo vede opět o jednu branku. Asistence: Nigel Dawes a Denis Bodrov.
    27:58 Vladimir GALUZIN - 2:4
     
    27:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou poprvé do dvoubrankového vedení. Damir Žafjarov si v útočné třetině dělal doslova co chtěl a hned nato si to nasměroval přímo skrz hráče Jekatěrinburgu před branku. Tam puk zadovkou vrátil na levou tyč, kde zakončil do odkryté branky VLADIMIR GALUZIN. Asistence: Damir Žafjarov a Michail Orlov.
    21:13 Kirill URAKOV - 2:3
     
    21:13
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No tak to je na úvod druhé části slušná přestřelka. KIRILL URAKOV objel branku s hráčem na zádech a po vyjetí před brankoviště dokázal rychlou střelou poslat puk pod Kovářovu lapačku k pravé tyči. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    20:46 Ivan VIŠNĚVSKIJ - 2:2
     
    20:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Během čtyřiadvaceti vteřin domácí vyrovnávají! Sexton vyzval ke střele od modré IVANA VIŠNĚVSKIJE, jehož tvrdá rána skončila za Brustovými zády. Asistence: Dan Sexton.
    20:22 Anton VOLČENKOV - 1:2
     
    20:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Skvělý vstup hostů do druhé části! Domácí nezvládli rozehrávku během napadání a kotouče se zmocnil ANTON VOLČENKOV, který z prostoru mezikruží prostřelil Kováře. Bez asistence.
    18:02 Jevgenij GRAČJOV - 1:1
     
    18:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácím se ještě v závěru třetiny daří vyrovnat. Golyšev zpoza branky poslal zadovku před brankoviště, kde se ke koncovce utrhl JEVGENIJ GRAČJOV. Asistence: Anatolij Golyšev a Arťom Garejev.
    15:41 Arťom ALJAJEV - 0:1
     
    15:41
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře Miele vytáhl hru na modrou, kde měl napřaženo k tvrdé střele ARŤOM ALJAJEV. Projektil vyslaný z jeho hole trefil před ním blokujícího Litovčenka, od něhož se puk vymrštil obloučkem až za Kovářova záda. Asistence: Andy Miele.

    Lukáš Ureš

    Góly a asistencie: 19. Gračov (Golyšev, A. Garejev), 21. Višnevskij (Sexton), 30. Sexton (Dawes, D. Bodrov), 32. D. Bodrov (Krikunov), 40. Gračov (Česalin, A. Garejev), 51. Dawes (Sexton) – 16. Aliajev (Miele), 21. Volčenkov, 22. Urakov (Siomin), 28. Galuzin (Žafiarov, Orlov), 56. Paršin (Calof)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (28.–42. An. Makarov) – Mišarin, D. Bodrov, Gurkin, Višnevskij, Jegoršev, Ľamin, Galjuk – Krikunov, Kučeriavenko, Denis Kazionov – Dawes, Litovčenko, Sexton – A. Garejev, Gračov, Golyšev – Belousov, Obidin, Česalin – Rassejkin.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Holm, Nazarevič, Aliajev, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Galuzin, Žafiarov – Miele, Varnakov, Calof – Urakov, Siomin, Veriajev – Šenfeld, Makarenko, Sabolič – Smolin.