Jihlava – Litoměřice 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Frýdek-M. 1:5 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 2:5 (kon.)
Prostějov – Kladno 2:3 (kon.) | Slavia – Třebíč 6:1 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
6:1 (0:0, 3:1, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 11.02.2019, 18:00 • Zimní stadión Eden • Chance Liga (CZ) • 54. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Marek RYZÁK - 6:1
     
    59:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává šestou branku! Krejčík si vyjel na modrou a napřáhl ke tvrdé střele, která končí v síti. Puk ještě na cestě do branky tečoval MAREK RYZÁK, pro něhož je to druhá branka utkání. Asistence: Lukáš Krejčík a Zdeněk Kubica.
    54:15 Jiří DOLEŽAL - 5:1
     
    54:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaným se dnes v přesilovkách daří! Vrdlovec shodil puk na modrou na Šmerhu, jehož střelu z první ještě usměrnil mimo dosah Jekela JIŘÍ DOLEŽAL! Asistence: Tomáš Šmerha a Daniel Vrdlovec.
    41:26 Josef SAŇA - 4:1
     
    41:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ondráčkovu střelu z ostrého úhlu ještě Jekel vyrazil, Krejčík však přenechal puk volnému JOSEFU SAŇOVI, který nechytatelnou dělovkou k levé tyči dává čtvrtý gól sešívaných! Asistence: Martin Ondráček a Tadeáš Hejda.
    34:21 Tomáš ŠMERHA - 3:1
     
    34:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté velice rychle využívají přesilovku 5 na 3 a jdou do dvoubrankového vedení! Novákova tvrdá střela seshora mířila mimo, ale TOMÁŠ ŠMERHA si puk našel a od Jekelových zad ho odrazil do brány. Asistence: Jan Novák a Daniel Vrdlovec.
    28:24 Marek RYZÁK - 2:1
     
    28:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Když to nevyjde napoprvé, zkus to znovu a ono to půjde. Tahle věta teď v případě Slavie platila dvojnásob, protože MAREK RYZÁK zůstal na brankovišti a poté, co jeho první dorážku Krejčíkovy střely Jekel zlikvidoval, s tou druhou si už neporadil. Asistence: Zdeněk Kubica a Lukáš Krejčík.
    26:16 Ondřej MALEC - 1:1
     
    26:16
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíčskou přesilovku slávisté ubránili, přesto o necelou půlminutu později dostávají vyrovnávací gól. Král uvolnil na levém křídle ONDŘEJE MALCE, který přesným projektilem na bližší tyč srovnává skóre duelu. Asistence: Tadeáš Král.
    23:19 David ŠTEINER - 1:0
     
    23:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už jsem chtěl napsat, že čtvrtá slávistická formace neuspěla, vtom ale právě trojice Šteiner – Tejral – Hradil skórovala. Hradil připravil střelu pro Tejrala, jehož střelu vyrazil Jekel pouze na hůl DAVIDA ŠTEINERA, který do odkryté branky otevírá gólový výčet zápasu. Asistence: Petr Tejral a Damien Hradil.

    Šimon Rogner

    Góly a asistencie: 24. Šteiner (Tejral, D. Hradil), 29. Ryzák (Kubica, L. Krejčík), 35. Šmerha (J. Novák, Vrdlovec), 42. Saňa (M. Ondráček, Hejda), 55. J. Doležal (Šmerha, Vrdlovec), 60. Ryzák (L. Krejčík, Kubica) – 27. Malec (Tadeáš Král)


    HC Slavia Praha: Šorf (Sochůrek) – Duda, J. Novák, Hejda, Saňa, Barák, Ryzák, Steinocher – J. Doležal, Kverka, Vrdlovec – L. Krejčík, Kubica, M. Ondráček – Šmerha, Kohút, Furch – Tejral, Šteiner, D. Hradil.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Vl. Brož, Szathmáry, Forman, Nedbal, D. Mikyska, Bilčík, V. Čejka – Kusko, Nedvídek, Havlát – Vodný, Psota, T. Havránek – Malec, Tadeáš Král, P. Kratochvíl – Süss, M. Novák, Paták.

    Rozhodca: Luczków, Souček – Janíček, Štofa

    Diváci: 520