B. Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Miškovec 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 1:7 (kon.)
Trenčín – Košice 3:6 (kon.) | Poprad – Detva 3:1 (kon.) | Budapešť – Žilina 5:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:7 (0:4, 1:2, 0:1)
HK Nitra
Nedeľa 03.02.2019, 17:00 • Titan aréna • Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Nitra tak v dnešnom zápase víťazí vysoko 1:7 a úplne zasúlžene si do tabuľky pripisuje plný bodový zisk. Týmto sa s vami lúčim a prajem pekný zbytok večera. (19:19:25)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:32
    Nitra je s pukom v útočnom pásme, ale hráči si prihrávajú len okolo mantinelov.
     
    58:12
    Vhadzovať sa bude po pravici brankára Liptovského Mikuláša. PO buly sa k strele od modrej čiary dostal Mezei. Šimko puk vyrazil do rohu klziska a Liptáci ho vyhodili do stredného pásma.
     
    57:34
    Tamáši sa dostal s pukom do útočného pásma a pred bránou hľadal Vargu. Ten bol dobre bránený a zakončiť sa mu nepodarilo.
     
    56:50
    V posledných minútach sa hrá najmä v strednom pásme, kde oba tímy častokrát stratia puk.
     
    56:20
    Zápas sa už len dohráva a diváci postupne opúštajú tribúny štadióna v Liptovskom Mikuláši.
     
    54:35
    MInárik sa v rýchlom protiútoku dostal do dobrej streleckej pozície. Vo veľkej príležitosti len veľmi tesne minul bránu Liptovského Mikuláša.
     
    53:00
    Vhadzovať sa bude v strednom pásme. LIptáci buly vyhrali, ale srdnatý Pätoprstý im puk zobral a takmer sa dostal do úniku sám proti brnakárovi. Na poslednú chvíľu domáci obrancovia zakročili a puk mu vypichli.
     
    51:52
    Marek Slovák dostal prihrávku do avého kruhu a strelou spoza obrancu sa pokúsil prekvapiť brankára Šimka. Puk tesne minul bránu domácich a tí ho vyviezli do útočného pásma.
     
    50:20
    Vhadzuje sa po ľavici brankára Hanuljaka. Buly vyhrali domáci hráči, ale puk sa im podarilo vyviezť len do stredného pásma, kde im ho zobrali obrancovia Nitry.
     
    49:02
    Nitra dala gól!
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme. Po Mezeiovom nahodenom puku pred bránu sa k nemu dostal Lantoši a po peknej akcii JUDD BLACKWATER po siedmykrát poslal puk do brány Liptovského Mikuláša. Asistencie: Marek Slovák, Róbert Lantoši.
     
    48:20
    V rýchlom protiútoku po ľavej strane bol Čaládi. Pokúsil sa prekvapiť z uhla brankára Šimka, no ten bol pozorný a puk vyrazil do rohu klziska.
     
    47:05
    Na durhej strane sa s pukom medzi kruhy dostal Sheidl. Jeho zakončenie s veľmi dobrej pozície Šimko vyráža a k puku sa dostávajú LIptáci.
     
    46:26
    Puk je za bránou Liptovského Mikuláša a oba celky striedajú počas hry. V následnej akcii vystrelil na Hanuljaka Števuliak, no jeho zakončenie nebolo ideálne.
     
    44:37
    V tretej tretine zatiaľ diváci moc hokejovej krásy na ľade nevideli. Nitrančania sa už nikam neponáhľajú a domáci hokejisti často strácajú puk kvôli veľkému množstvu nepresných prihrávok.
     
    43:46
    Domáci v plnom počte.
     
    43:11
    Vhadzuje sa v strednom pásme. Pri puku zostali hráči Nitry. Dlhou prihrávkou sa snažili dostať za obranu Liptovského Mikuláša, no napokon je z toho len zakázané uvoľnenie.
     
    42:50
    Hostia sa konečne usadili v útočnom pásme, no zatiaľ je to bez strely na bránu.

    Michael Hruška


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 22. Uhrík (Sukeľ) – 4. Fominykh (Pätoprstý), 8. Bortňák (Rais, Buček), 12. Buček (Bortňák, McCormack), 20. Čaládi (Pätoprstý), 29. Hrušík, 36. Scheidl (Kerbashian), 50. Blackwater (Slovák, Lantoši)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kislitsyn (Šimko) – Kurali, Fereta, Bača, Nemec, Parobek, Mezovský, Droppa, Lištiak – Kriška, Ro. Huna, Žiak – Uram, Tamáši, Varga – Števuliak, Oško, J. Sukeľ – Nechaj, Uhrík, Čenka
    HK Nitra: Hanuljak – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Sloboda, Korím – Lantoši, Slovák, Scheidl – Blackwater, Kerbashian, Hrušík – Buček, Bortňák, Minárik – Pätoprstý, Čaládi, Fominykh

    Rozhodca: Štefik, Németh – Šoltés, Soltész