Turín – Fiorentina 0:2 (kon.) | Inter – Benevento 6:2 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
6:2 (3:0)
Benevento Calcio
cz Nedeľa 13.01.2019, 18:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10. (19:58:16)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí očekávaným vítězstvím Interu Milán, který využil výborného vstupu do zápasu. Milánský celek se dokonce dostal do vedení o čtyři branky, avšak posléze o sobě dal vědět také soupeř, který nakonec dokázal vstřelit dvě branky, z čehož se zrodil výsledek 6:2. Benevento rozhodně neodehrálo špatné utkání, avšak naprosto zaspalo úvod tohoto zápasu. Naopak Inter nepředvedl zrovna jistý výkon, druholigový celek měl v několika pasážích zápasu jasně navrch.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. CANDREVA - 6:2
     
    90+4
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka pro domácí celek! Candreva si dokázal hodit míč kolem protihráče, poté to vzal sám na sebe, načež zakončil k zadní tyči, kam hostující brankář Montipo nedosáhl.
     
    90+3
    Valero měl kolem sebe dostatek prostoru, nakonec si počkal na náběh kolegy Vrsaljka, který ale přihrál zpět na kopačku holohlavého středopolaře.
     
    90+2
    Dnešní utkání se spíše jen dohrává, hráči Interu pochopitelně nechtějí udělat žádnou chybu, která by je stála další branku.
     
    90+1
    Brankář Padelli si připsal ještě jeden zákrok, jednalo se o zakončení z větší vzdálenosti, které ale směřovalo přímo doprostřed branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Inter zcela jistě postoupí, Benevento ale ještě chce snížit tříbrankové manko.
     
    88
    Také střídající Mário se zapojil do akce svého celku. Dalbert si ale nevěřil na průnik kolem Tella, s míčem se tak vrátil na vlastní polovinu.
     
    87
    Do kombinace se zapojil také domácí brankář Padelli, který rozjel útočnou akci. Rychlý atak přinesl pohlednou akci, jenomže domácí zakončili vedle.
     
    85
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Cristian Buonaiuto, přichází Siriki Sanogo.
     
    83
    Střídání v týmu Benevento Calcio: ze hřiště odchází Alessandro Tuia, přichází Jean Claude Billong.
     
    83
    Bandinelli si u rohového praporku pohlídal Politana, který se i přesto dostal k míči. Následné zakončené od Valera skočnčilo vedle branky.
     
    82
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Joao Mário.
     
    82
    Nyní na zemi zůstal ležet hostující Tuia, nicméně jeden z kolegů mu pomohl zpět na nohy. Benevento zřejmě nebude podruhé střídat.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Milánský celek kráčí za postupem, nicméně soupeř by chtěl utkání zdramatizovat.
     
    80
    Momentálně sledujeme poklidnou pasáž tohoto zápasu. Domácí se snaží držet míč na polovině soupeře, Benevento ale vzorně napadá.

    David Suchý

    Góly: 3. Icardi (pen.), 7. Candreva, 45+1. Dalbert, 48. Lautaro, 66. Lautaro, 90+4. Candreva – 58. Insigne, 74. Bandinelli

    Karty:   12. Vrsaljko (INM), 18. Gagliardini (INM) – 67. Montipo (BNT)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:11. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.
    Inter Miláno: Padelli – Vrsaljko, Ranocchia, Škriniar, Dalbert – Gagliardini, Candreva, Brozović (82. Mário) – Lautaro, Icardi (C) (46. Politano), Perišić (67. Valero)
    Náhradníci: Handanović – Asamoah, Nainggolan, de Vrij, Valero, Vecino, D´Ambrosio, Politano, Miranda, Baldé, Berni, Mário

    Benevento Calcio: Montipo – Letizia (C), Tuia (83. Billong), Antei, Di Chiara – Buonaiuto (85. Sanogo), Tello, Bandinelli, Improta – Coda (75. Ricci), Insigne
    Náhradníci: Gori, Sparandeo, Maggio, Armenteros, Ricci, Gyamfi, Del Pinto, Costa, Cuccurullo, Sanogo, Billong, Zagari

    Rozhodca: Giua – Caliari, Lombardi