Atlético Madrid – Levante 1:0 (kon.) | Bilbao – Sevilla 2:0 (kon.) | Barcelona – Eibar 3:0 (kon.)
Real Betis – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:0 (0:0)
Levante UD
Nedeľa 13.01.2019, 12:00 • Wanda Metropolitano, Madrid • Španielska LaLiga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Vitajte pri zápase 19. kola španielskej Primera Division, v ktorom sa stretnú Atlético Madrid a Levante UD.
     
    Atlético Madrid

    Domáci sú v aktuálnej sezóne najlepším madridským tímom a bojujú o titul, na vedúcu Barcelonu však z druhého miesta strácajú už 5 bodov. Z 18 odohraných zápasov síce prehrali len jeden, avšak majú až osem remíz a práve nerozhodné výsledky spôsobili tento päťbodový rozdiel. V ligovej súťaži neprehralo Atlético už 15 zápasov za sebou a vo všetkých súťažiach prehrali domáci naposledy ešte v zápase Ligy majstrov v Dortmunde na konci októbra. Navyše, Atlético je doma najlepším tímom súťaže, keď v deviatich domácich zápasoch stratilo body len za dve remízy. Favorit dnešného zápasu je tak úplne jasný.

    Posledných 5 zápasov:
    Girona – Atlético Madrid 1:1
    Atlético Madrid – Alavés 3:0
    Valladolid – Atlético Madrid 2:3
    Atlético Madrid – Espanyol 1:0
    Sevilla – Atlético Madrid 1:1
     
    Levante UD

    Hostia v porovnaní s domácim tímom pôsobia tak trochu ako chudobní príbuzní. Levante je na 11. mieste so ziskom 23 bodov a zaujímavým skóre 30:34. Zaujímavým preto, pretože je tretím najproduktívnejším tímom súťaže, a súčasne má druhú najhoršiu obrany ligy. Levante hrá totiž veľmi útočný futbal, pri ktorom necháva veľké okná v obrane a silnejší súperi sú schopní tieto diery využívať. Pre nezaujatého diváka sú však tým pádom zápasy Levante skvelým futbalovým divadlom. Čo sa týka formy, tá nie je vôbec dobrá. Levante nevyhralo štyri zápasy za sebou a z posledných ôsmich zápasov vyhralo jediný. V týždni ale Levante v pohári doma zdolalo Barcelonu 2:1, čo by mohlo hostí nakopnúť. Akýkoľvek bodový zisk z dnešného zápasu by však asi i tak bol pre Levante veľkým úspechom.

    Posledných 5 zápasov:
    Levante – Athletic Bilbao 3:0
    Eibar – Levante 4:4
    Levante – Barcelona 0:5
    Vallecano – Levante 2:1
    Levante – Girona 2:2
     
    V posledných sezónach je vo vzájomných zápasoch výrazne úspešnejšie madridské Atlético, ktoré aktuálne s týmto súperom ťahá sériu 9 domácich víťazstiev za sebou. Levante nikdy nedokázalo zvíťaziť v Primera Division na pôde Atlética a uhralo tu len jednu jedinú remízu. V minulej sezóne sa vo vzájomných zápasoch tešilo z víťazstva Atlético, najskôr vonku 5:0 a potom doma 3:0.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić, Godín (C), Juanfran – Koke, Rodri, Partey, Vitolo – Á. Correa, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, J. Giménez, Montero, Moya, Muñoz Benavides.

    Levante UD: Olazábal – Suárez Pier, Cabaco, Chema – Jason (C), N. Vukčević, E. Bardhi, Campaña, Toňo – Martí, Morales.
    Náhradníci: Aitor Fernández – B. Mayoral, Doukouré, Simon, Coke, Rochina, E. Boateng.

    Rozhodca: Prieto Iglesias.
     
    Oba tímy práve nastupujú na ihrisko. Domáce Atlético bude hrať v tradičných červenobielych dresoch, hostia v čiernobielych.
     
    Pred začiatkom zápasu ešte prebral Antoine Griezmann cenu za najlepšieho hráča mesiaca december.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí okamžite prešli do prvej útočnej akcie.
     
    2
    Po nepresnej prihrávke Rodriho domáci na chvíľku loptu stratili, aktívnym presingom ju ale hneď získali späť. Griezmannov center z pravej strany bol zrazený Suárezom Pierom na rohový kop.
     
    3
    Rohový kop spôsobil pred bránou Levante krátky závar, hostia ale napokon loptu odvrátili do bezpečia.
     
    4
    Godín dobre vybehol zo svojho postavenia a získal loptu na útočnej polovici. Hostia proti nemu okamžite vystúpili, preto si musel pomôcť prihrávkou dozadu až k brankárovi Oblakovi.
     
    5
    Domáci sú v úvode zápasu jednoznačne aktívnejší. I teraz držia loptu na svojich kopačkách, zatiaľ ale kombinujú hlavne okolo stredovej čiary.
     
    5
    Savićov pokus o pas za obranu Levante na Griezmanna nebol presný, francúzsky útočník ale pokračoval v behu za loptou a donútil brankára hostí Olazábala odkopnúť loptu na polovicu domácich.
     
    6
    Prvá veľká príležitosť domácich! Correa si dobre nabehol na prihrávku Rodriho, potiahol si loptu do šestnástky a prihral pred bránu Griezmannovi. Francúz v tiesnení obrancov loptu len jemne tečoval, jeho teč ale minul bránu hostí o niekoľko centimetrov.
    6. Antoine Griezmann (ATM)
     
    7
    Olazábal vybehol na pravé krídlo proti nabiehajúcemu Ariasovi a chytil loptu presne na hranici pokutového územia. Napriek piskotu domácich fanúšikov sa pokračuje v hre.
     
    8
    Savić zle došliapol pri odkope lopty na nohu a musí byť ošetrený. Vypadá to na vynútené striedanie.
     
    9
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Stefan Savić, prichádza José Giménez.
     
    10
    Levante je prvýkrát v postupnom útoku. Prihrávkami sa hostia dostali pred pokutové územie domácich, tam ale fauloval Bardhi Juanfrana, ktorý ho obral o loptu.
     
    12
    Vitolo potiahol loptu k pokutového územiu hostí a našiel medzi obrancami Kokeho. Ten presnou prízemnou strelou poslal loptu presne k ľavej tyči. Radosť domácich fanúšikov ale netrvala dlho, po konzultácii s videorozhodcom hlavný rozhodca gól neuznal. Dôvodom bol faul domácich, ktorý bol hneď na začiatku gólovej akcie.
    12. Koke (ATM)
     
    14
    Prvýkrát sa musel v dnešnom zápase predviesť i brankár domácich Oblak, ktorý chytil pas, za ktorým si nabiehal útočník Levante.
     
    15
    Levante výrazne vysunulo svoj presing vyššie a niekoľkokrát dokázalo získať loptu na polovici domácich. Zatiaľ sa však hostia do vyloženej gólovej príležitosti nedostali.
     
    16
    Levante po neuznanom góle prebralo iniciatívu a zatlačilo Atlético pred jeho pokutové územie.
     
    17
    Konečne sa domáci dostali k lopte a opäť sa presunuli so svojou kombináciou na útočnú polovicu. Svojich spoluhráčov však nahneval Correa, ktorý napriek tomu, že mal na oboch stranách voľných kolegov, vystrelil zo strednej vzdialenosti. Lopta šla výrazne mimo.
     
    18
    Strely: 2:0
     
    20
    Na trávniku teraz leží ďalší hráč z Čiernej Hory Vukčević. Po odohraní lopty mu totiž skočil na nohu napádajúci hráč Atlética. Tento zákrok hlavného rozhodcovi unikol...
     
    21
    Morales dostal loptu na útočnej polovici a chcel preniknúť do šestnástky domácich individuálne. Prienik sa mu nepodaril a i jeho strela bola zablokovaná. Levante bude mať prvý rohový kop v zápase.
     
    22
    Center na bližšiu tyč odhlavičkoval Vitolo do autu.
     
    23
    Arias si na pravej strane niekoľkokrát vymenil loptu s Parteyom, nevšimol si, ale že ho obrana Levante vystavila do ofsajdu.
     
    24
    Zápas je hlavne bojom o stred poľa. Ani jeden z tímov nezískal zatiaľ jasnú prevahu.
     
    25
    Martí vystrelil zo zhruba 35 metrov na bránu, tento pokus má ale predovšetkým štatistickú hodnotu, pretože strela letela priamo na brankára Oblaka.
     
    26
    Ďalší útok Levante už bol nebezpečnejší. Morales si nabiehal za kolmou prihrávkou zo stredu poľa, Oblak ale dobre prečítal hru a skorým vybehnutím sa dostal k lopte ako prvý.
     
    27
    Correa, podobne ako pri neuznanom góle, dostal prihrávku za obranu. Tentokrát ale stál v ofsajde.
     
    28
    Hra sa výrazne pritvrdila. Levante do štatistiky pridalo ďalšie dva útočné fauly.
     
    29
    Correa bežal za pasom Griezmanna v šestnástke, po súboji s dvoma obrancami Levante ale spadol. Domáci fanúšikovia i hráči sa dožadujú penaltu, rozhodca ale necháva hru plynúť ďalej.
     
    30
    Jason krásnou krížnou prihrávkou hľadal Toňa, tomu ale chýbalo pár krokov na to, aby loptu spracoval. Veľká škoda pre hostí, pretože Toňo by mohol ísť sám na domáceho brankára.
     
    31
    Domáci sa snažia hru trochu upokojiť, preto si prihráva obranná štvorica na vlastnej polovici.
     
    32
    Griezmann elegantným oblúčikom predlžoval prihrávku Vitola na nabiehajúceho Correu, na poslednú chvíľu ale zasiahol obranca hostí Cabaco. Loptu však odhlavičkoval len naspäť k domácim.
     
    33
    Táto útočná akcia domácich končí strelou Parteyho zo strednej vzdialenosti. Jeho pokus ale nemal potrebnú razanciu ani presnosť, preto so strelou do stredu brány nemal brankár Olazábal žiadne problémy.
     
    34
    Arias sa ocitol úplne voľný na pravej strane a poslal presný center do bránkoviska. Na prednej tyči ho chcel zasiahnuť Correa, po súboji s obrancom Levante ale spadol, a tak lopta len preletela mimo bránu. Opäť sa domáci dožadujú penalty, opäť sa ale nepíska.
     
    35
    Arias to skúšal úplne rovnako, ako pred chvíľou, teraz sa ale k lopte na prednej tyči dostal Griezmann a jemne ho tečoval. Olazábal bol pripravený a loptu vyrazil na roh.
     
    36
    A i tretíkrát chceli domáci získať penaltu, ani tentokrát im to ale nevyšlo. Na Griezmannov center si nabehol opäť Correa a pri vzdušnom súboji s Cabacom spadol. Hlavný rozhodca zostal opäť nemý a hluchý.
     
    37
    Bardhi zasiahol zozadu pri spracovaní lopty striedajúceho Giméneza. Hlasný piskot domácich tribún dáva najavo, čo si fanúšikovia o tomto zákroku myslia.
     
    39
    Partey vybojoval loptu na útočnej polovici a domáci založili ďalšiu postupnú kombináciu. Na jej konci si práve na prihrávku od Parteyho nabiehal Arias, loptu mu ale odkopli obrancovia Levante.
     
    40
    Potom sa ešte po prihrávke Godína dostal k strele spoza šestnástky Griezmann, jeho strela však letí vysoko nad.
     
    41
    Arias zahral na nervy všetkým domácim fanúšikom, keď posunul pod tlakom vysoko napádajúcich hráčov Levante loptu malou domov Oblakovi. Slovinský brankár si poradil a obišiel peknou kľučkou napádajúceho protihráča.
     
    42
    Žltú kartu za faul na Godína dostáva Jason (Levante UD). Akcia ale pokračovala ďalej a Correa si nabiehal za prihrávkou z ľavej strany, pred bránou sa ale zrazil s brankárom Olazábalom a Chemom. Práve obranca hostí je ošetrovaný a zatiaľ sa zo zeme nedvíha.
     
    44
    Chema sa chcel hneď vrátiť k obrane štandardky domácich, hlavný rozhodca ho ale vykázal za autovú čiaru.
     
    45
    Parteyho center vyrazil brankár Olazábal slabo len ku Griezmannovi, ktorého dorážku zblokoval jeden z brániacich hráčov Levante.
     
    45
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    45+1
    Correa peknou spätnou prihrávkou našiel voľného Vitola, ktorého strelu na poslednú chvíľu zablokoval na rohový kop Suárez Pier.
     
    45+2
    Rohový kop domácich nepriniesol pred bránu Levante žiadne nebezpečenstvo, domáci ale zostávajú v tlaku.
     
    45+3
    Hostia v nadstavenom čase tiež zaútočili. Loptu ale stratili pred šestnástkou domácich a museli sa rýchlo vrátiť. To sa im podarilo, Griezmanna, ktorý bežal s loptou po ľavom krídle, o loptu pripravili.
     
    45+4
    Po faule na Ariasa ešte domáci získali priamy kop. Parteyho center však hostia dokázali odvrátiť do bezpečia.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvý polčas veľa futbalovej krásy neponúkol. Aktívnejšie bolo domáce Atlético, ktoré dokázalo i streliť gól, ten ale nebol kvôli faulu uznaný. Hosťom sa napriek útočnej snahe nepodarilo dostať sa k nebezpečnej príležitosti, preto je skóre 0:0 logickým vyústením tohto priebehu. Dúfajme, že v druhom polčase uvidíme lepší futbal.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 13:08.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Chema, prichádza Coke.
     
    47
    Levante sa hneď od začiatku druhého polčasu usadilo na útočnej polovici a po faule Godína na Bardhiho získavajú hostia priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    48
    Campaña centroval z priameho kopu, obrana domácich loptu bez problémov odvrátila do bezpečia.
     
    49
    Prvú útočnú kombináciu na polovici súpera predvádza i domáce Atlético. Zatiaľ ale červenobieli len hľadajú priestor na center.
     
    49
    Giménezov center skôr trafil Kokeho, než že by Koke strieľal, v každom prípade lopta končí mimo bránu Levante.
     
    50
    Strely: 8:2
     
    51
    Hostia po dlhej kombinácii domácich získali loptu a okamžite prišli dva pokusy o kolmú prihrávku za obranu. V prvom prípade sa k lopte nedostal Morales, v druhom Jason.
     
    52
    Už je však lopta opäť tam, kde ju takmer celý štadión chce vidieť – pred šestnástkou hostí.
     
    53
    Na Juanfranov center si v pokutovom území najvyššie vyskočil úplne osamotený Partey, jeho hlavička ale nebola presná a končí mimo.
     
    54
    Juanfran v súboji o loptu spadol a pri svojom páde zasiahol Jasona kopačkou do tváre. Hlavný rozhodca asi nepovažoval za potrebné vyťahovať kartu...
     
    55
    Arias chcel zrýchliť hru, a tak po zisku lopty poslal kolmicu dopredu. Correa loptu prepustil na Griezmanna, ten sa ale do pokutového územia cez Cabaca nedostal.
     
    56
    Partey prenikol do pokutového územia a zasiahol Vukčevića v sklze do ruky. Domáci sa dožadujú penalty, hlavný rozhodca konzultuje situáciu s videorozhodcom.
     
    57
    A hlavný rozhodca napokon ukazuje na penaltový bod!
     
    57
    Atlético dalo gól!

    ANTOINE GRIEZMANN poslal loptu nechytateľne pod brvno. Brankár Olazábal nemal absolútne žiadnu šancu.
    57. Antoine Griezmann (ATM) - 1:0
     
    59
    Aktivita domácich je tak konečne odmenená a uvidíme, ako na tento vývoj zareagujú hostia, ktorí boli doteraz prakticky bezzubí.
     
    60
    Domáci i po strelenom góle pokračujú vo svojej kombinačnej hre. Hostia sa len bránia pred vlastnou šestnástkou a nedokážu sa dostať k lopte.
     
    61
    Vitolo prenikol pomedzi obrancov a vystrelil, jeho pokus bol zablokovaný na rohový kop.
     
    62
    Partey prihral nečakane po zemi. Obrancovia Levante loptu odvrátili len ku Correovi, ktorý sa snažil zakrútiť strelu k vzdialenejšej tyči. Lopta letela asi o pol metra mimo.
     
    63
    Presing Levante bol po dlhšom čase úspešný a hostia sa dostali k lopte na útočnej polovici. Center Campañu bol odvrátený na rohový kop.
     
    64
    Obrana Atlética si s centrom z rohu poradila a podobne dopadol i center Cokeho. Napokon obrana domácich získala i loptu a červenobieli tak môžu opäť kombinovať.
     
    65
    Vitolo si nabehol na ľavom krídle za kolmou prihrávkou a obhodil si Cabaca, ktorý ho následne fauloval. Domáci získavajú priamy kop, ktorý je prakticky rohovým kopom posunutým bližšie k bráne asi o tri metre.
     
    66
    Koke trafil Martího, ktorý ako jediný hráč Levante stál v múre. Domáci ukazujú, že stál príliš blízko, hlavný rozhodca ale necháva pokračovať v hre.
     
    67
    Držanie lopty: 63 % : 37 %
     
    68
    Krásny rýchly protiútok domácich takmer skončil druhým gólom! Vitolo si prebral prihrávku pred pokutovým územím, obišiel obrancu a už padajúc vystrelil na bránu. Vôbec to nebol márny pokus, bránu minul len o pár centimetrov.
     
    68
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Roger Martí, prichádza Borja Mayoral.
     
    68
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Nikola Vukčević, prichádza Rubén Rochina.
     
    69
    Hosťujúci tréner už týmito dvoma striedaniami vyčerpal všetky svoje možnosti na zásah do zostavy.
     
    70
    Prvá veľká príležitosť hostí v zápase! Morales si potiahol loptu do šestnástky, obišiel Giméneza a sám priamo pred bránou vystrelil. Oblak si skvelým zákrokom udržal čisté konto.
    70. José Luis Morales (LVN)
     
    72
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Ángel Correa, prichádza Thomas Lemar.
     
    73
    Lemar sa hneď po svojom príchode zapojil do hry a snažil sa o prienik z ľavého krídla. Obrana hostí bola proti, domáci však aspoň nateraz zostávajú vlastníkmi lopty.
     
    74
    Suárez Pier pokazil rozohrávku hostí a domáci okamžite zaútočili. Partey poslal do šestnástky kolmicu na nabiehajúceho Griezmanna, hosťujúci brankár Olazábal ale dobre čítal hru a k lopte sa dostal ako prvý.
     
    75
    Domáci sa, vedomí si svojho náskoku, už nikam neponáhľajú a s pokojom si posúvajú loptu v strede poľa. Nútia tak hostí, aby roztiahli svoju obranu a napádali ich po celom ihrisku.
     
    76
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Nikola Kalinić.
     
    78
    Partey začal zbytočne kľučkovať pred vlastným pokutovým územím a takmer sa mu to vypomstilo. Na poslednú chvíľu odkopol loptu pred Moralesom.
     
    79
    Levante je nasťahované na polovici domácich. Všetci hráči Atlética okrem Kalinića sú vo vzdialenosti maximálne 30 metrov od vlastnej brány.
     
    80
    Lemar získal loptu v strede poľa a chcel vysunúť do samostatného nájazdu Griezmanna, pred pokutovým územím ale loptu zastavil Suárez Pier.
     
    81
    Domáci sa však opäť dostali k lopte a i do gólovej príležitosti. Skvele hrajúci Partey si nabehol na prihrávku Kokeho z pravej strany, obišiel obrancu a svojou strelou len tesne prestrelil bránu Levante.
     
    82
    I hostia ale zahrozili. Morales unikol svojmu domáceho strážcovi na ľavom krídle a takmer z bránkovej čiary prihrával pred bránu. Oblak jeho prihrávku vyrazil len k Bardhimu, ktorého strelu zablokoval kapitán domácich Godín.
     
    83
    V posledných minútach sa hrá výborný futbal zo strany na stranu. Lemar si narazil loptu s Griezmannom a spoza šestnástky hostí sa odhodlal k strele. Loptu zrazil do autu Cabaco.
     
    84
    Strely: 15:5
     
    84
    Držanie lopty: 61 % : 39 %
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie Kalinića dostáva Erick Cabaco (Levante UD).
     
    86
    Koke rozohral štandardku len do strany a domáci tak zase kombinujú na polovici Levante.
     
    87
    Koke krásnou prihrávkou našiel za obranou úplne voľného Lemara, ktorý sa ocitol sám pred brankárom Olazábalom. Brankára obišiel, svojou kľučkou sa ale vytlačil za bránkovú čiaru.
     
    88
    Jason podrazil Lemara, ktorý si ho obhodil. Domáci budú mať štandardku na ľavom krídle, čo im veľmi vyhovuje.
     
    89
    Ani tento priamy kop ale domáci nerozohrali centrom do šestnástky. Namiesto toho zvolili prihrávku späť a pokračovanie postupného útoku.
     
    90
    Hostia konečne získali loptu a po rýchlom protiútoku získali priamy kop z dobrej pozície. Rochinu fauloval pred šestnástkou Rodri.
     
    90
    Sám faulovaný Rochina rozohral priamy kop, jeho center na zadnú tyč bol ale príliš prudký pre nabiehajúceho Martího, a lopta tak končí za bránkovou čiarou.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    90+1
    Oblak rozohral pod tlakom presne na Griezmannna, ktorý obišiel obrancu a vystrelil po zemi k pravej tyči. Olazábal bol pozorný a loptu chytil.
     
    90+2
    Hostia ešte skúšajú postupnú kombináciu na polovici domácich. Cabacov pokus spoza šestnástky bol ale zablokovaný a hostia sa musia ešte rýchlo vrátiť dozadu.
     
    90+3
    Toňo nacentroval z ľavej strany, loptu ale bez väčších problémov chytil Oblak, ktorý si asi pripíše dnes ďalšie čisté konto.
     
    90+4
    Cabaco na ľavom krídle potiahol za dres Griezmanna. Domáci získavajú priamy kop na útočnej polovici a to je asi definitívny koniec nádejí hostí na body.
     
    90+4
    Žltú kartu za protesty dostáva José Campaña (Levante UD).
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Atlético zaslúžene víťazí v tomto zápase 1:0, že by sme ale sledovali nejaké strhujúce futbalové divadlo sa rozhodne nedá povedať. Jediný gól strelil z penalty Griezmann, a aj keď sa hostia potom do ojedinelých gólových príležitostí dostali, tak im v strelení gólu zabránil brankár Atlética Oblak, niektorý z domácich obrancov alebo vlastná nemohúcnosť. Atlético sa tak minimálne do večera priblížilo vedúcej Barcelone na rozdiel dvoch bodov, Levante naopak ostane vo vyrovnanom strede tabuľky a po ďalšom zápase bez zisku body sa nebezpečne priblížilo zostupovej zóne.
     
    Držanie lopty: 59 % : 41 %.
    Strely na bránu: 5:2. Strely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:17.
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. (14:03:38)

    Michal Sadlek

    Góly: 57. Griezmann (pen.)

    Karty:   42. Jason (LVN), 85. Cabaco (LVN), 90+4. Campaña (LVN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:17.
    Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić (9. J. Giménez), Godín (C), Juanfran – Koke, Rodri, Partey, Vitolo (76. N. Kalinić) – Á. Correa (72. Lemar), Griezmann.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, J. Giménez, Montero, Moya, Muñoz Benavides.

    Levante UD: Olazábal – Suárez Pier, Cabaco, Chema (46. Coke) – Jason (C), N. Vukčević (68. Rochina), E. Bardhi, Campaña, Toňo – Martí (68. B. Mayoral), Morales.
    Náhradníci: Aitor Fernández – B. Mayoral, Doukouré, Simon, Coke, Rochina, E. Boateng.

    Rozhodca: Prieto Iglesias

    Diváci: 57 093