Košice – Budapešť 4:5 (2:3 po s.n.) | Žilina – Nitra 4:6 (kon.) | Miškovec – Poprad 3:2 (kon.)
Detva – B. Bystrica 1:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 2:5 (kon.)
koniec
HK Detva
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 11.01.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá HC 07 Detva a HC 05 iClinic Banská Bystrica. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

    Tipsport Liga pokračuje svojimi ďalšími zápasmi, naša najvyššia hokejová súťaž sa presúva do svojho 43. kola, ktoré prinesie určite zaujímavé súboje. Jeden taký sa odohrá aj v Detve, kde budú diváci svedkami krajského derby, keďže domáci celok hostí Banskú Bystricu.

    HC 07 Detva:
    Detva disponuje v poslednom období výbornou formou. Z posledných piatich zápasov všetky vyhrala, z toho trikrát v riadnom hracom čase. Aj to má za následok posun v tabuľke vyššie, domácim patrí s 53 bodmi deviate miesto v tabuľke. Táto časť je veľmi nabitá a bude to ešte veľký boj o postup do osemfinále. Minulé stretnutie hrala Detva takisto doma a dokázala zdolať DVTK 3:2 po nájazdoch. Nálada v domácom tábore je teda výborná, čo je pred takýmto stretnutím veľmi dôležité.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica:
    Banská Bystrica je momentálne lídrom súťaže. Pred druhou Nitrou majú hostia náskok štyri body a takisto je ich forma výborná, trpkosť prehry Banská Bystrica už neokúsila takisto päť zápasov. Vrch tabuľky je takisto veľmi nabitý a tak aj hostia potrebujú každý jeden bod. V minulom kole predviedol líder súťaže famózny obrat. Na ľade Žiliny prehrával 4:1, ale napokon, ale napokon zvíťazil 5:4 po predĺžení. Takže aj v hosťujúcom tábore je nálada výborná.

    Podľa papierových predpokladov je teda favoritom zápasu Banská Bystrica. Určite to však na ľade Detvy nebude mať ľahké, očakáva sa výborná atmosféra a tak dúfajme že podobne tomu bude aj na ľadovej ploche. Sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    HC 07 Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mart,, Betker, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Golian – Sčurko, Murček, Puliš – Hodgson, Fekiač V., Žilka – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent, Chovan Mat.

    HC 05 iClinic Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Southorn, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro, Lunter – Selleck, Faille, Asselin – Bartánus, Higgs, Koper – Gabor, Češík, Róth – Török, Giertl, Kabáč

    Rozhodca: Peter Stano, Dániel Rencz – Tomáš Gegáň, Norbert Muzsik – Erik Neuzer
     
    Prajem príjemný hokejový večer! Dnes sú na programe ďalšie stretnutia v rámci našej hokejovej Tipsport Ligy. Do Detvy dnes pricestuje aktuálny líder súťaže z Banskej Bystrice a toto stretnutie môžme označiť ako krajské derby. Oba tímy ťahajú šnúru piatich víťazstiev a je teda jasné, že jednému z nich sa po tomto zápase zlomí. Papierovým favoritom je teda Banská Bystrica, ale určite sa môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie.

    Zatiaľ si tak môžte prezrieť zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným buly sa znova prihlásime.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na ľadovej ploche, prvá tretina stretnutia medzi Detvou a Banskou Bystricou sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:10
    Prvá tretina tohto stretnutia v Detve sa naplno rozbehla, buly v prospech hostí. Domáci odohrajú toto stretnutie žltých dresoch, ich súper v červených.
     
    01:16
    Oba celky už absolvovali úvodné výpady do útočnej tretiny, ale nič zaujímavého neponúkli. Od úvodného buly sa domáci môžu spoliehať na veľkú podporu z hľadiska.
     
    01:46
    Zatiaľ sme nič zaujímavého nevideli, je to skôr boj o puk po rohoch mantinelu. Ani jeden z brankárov nemusel nijak zasahovať, snáď sa to čoskoro zmení.
     
    02:18
    Pokračujeme vo veľmi opatrnom úvode tohto stretnutia. Banská Bystrica sa síce nasťahovala do útočného pásma, ale stále sa nedostala k presnej strele na bránku súpera.
     
    02:40
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Sloboda – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    03:10
    Detva sa už v početnej výhode usadila v pásme súpera, ale zatiaľ je to len kombinácia na modrej čiare. Čakáme na prvý strelecký pokus.
     
    03:29
    Ten aj prišiel z hokejky Ščurka, ale puk zachytila obrana hosťujúceho výberu a dostáva ho do bezpečia. Domáci zakladajú ďalší útok spoza svojej bránky.
     
    04:12
    Detva dala gól!

    Domáci hokejisti využívajú hneď svoju prvú presilovku v tomto zápase a tak sme svedkami úvodného presného zásahu! Detva sa znova vrátila do útočného pásma, puk sa dostal na hokejku PETRA HRAŠKU a ten presne umiestnenou strelou od modrej čiary prekonáva Williamsa – 1:0!
     
    05:19
    Snáď tento gól oživí toto stretnutie. Predsa len úvodná päťminútovka až tak zaujímavá nebola, ale Detva sa ujala vedenia a tak môže byť spokojná. Uvidíme, ako sa bude ďalej toto stretnutie vyvíjať.
     
    05:21
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Ďatelinka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    05:46
    A v krátkosti tu máme ďalšiu presilovku pre domáci výber. Nuž, Banská Bystrica sa teda bude musieť znova brániť, prípadný druhý inkasovaný gól by už znamenal aké také komplikácie.
     
    06:21
    Polovica z Ďatelinkoveho trestu je už minulosťou, hostia sa zatiaľ úspešne bránia. Detva je však stále usadená v útočnom pásme a vyvíja veľký tlak, chce to len presnejšie zakončiť.
     
    07:10
    Sládok pálil od modrej čiary, ale puk sa nedostal až pred bránku súpera. Banská Bystrica sa znova oslobodzuje a zrejme už druhé oslabenie zvládne úspešne.
     
    07:21
    Hostia v plnom počte.
     
    08:10
    Reklamná prestávka.
     
    08:49
    Prvá tretina stále nedisponuje nijak oslnivým tempom, domácim to však prekážať nemusí. Aj naďalej si Detva drží tesný náskok o jeden gól, súpera do výraznejšej šance nepustila.
     
    09:10
    Práve domáci sú teraz pri puku a kombinujú prevažne vo svojom obrannom pásme. Hostia tak okamžite napádajú túto rozohrávku a snažia sa donútiť súpera chybovať.
     
    09:48
    Detva vyhrala buly v útočnom pásme, ale strela od modrej v podaní Frederika Fekiača nebola presná a puk sa dostáva na hokejky hosťujúceho výberu.
     
    10:22
    Presúvame sa do druhej polovici úvodného dejstva, domáci stále vyhrávajú 1:0 a zatiaľ nečelili ničomu nebezpečnému. Zrejme troška prekvapivý vývoj na ľadovej ploche, ale všetko sa to ešte môže zmeniť.
     
    11:03
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Gašpar – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    11:13
    Banská Bystrica hrá úvodnú presilovku v tomto zápase. Podarí sa hosťom vyrovnať tav stretnutia?
     
    11:49
    Zatiaľ sa však hostia nemôžu usadiť v útočnom pásme, domáci sa úspešne bránia a dostávajú všetky puky do bezpečia.
     
    12:05
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Žilka – 2 min., hrubosť).
     
    12:15
    Hostia hrajú už dvojnásobnú presilovku! To je teda veľká šanca na vyrovnanie, domácich tak čakajú veľmi krušné chvíle.
     
    12:52
    Higgsov pokus kryje domáci brankár Zalivin. Detva úspešne zvládla aj dvojnásobné oslabenie a drží si tak svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    13:03
    Gašpar je späť na ľadovej ploche, domáci teda hrajú so štyrmi hráčmi. To najhoršie tak už zrejme Detva úspešne zvládla, ale ešte sa bude musieť brániť nasledujúce sekundy.
     
    14:05
    Domáci v plnom počte.
     
    14:28
    Hostia svoju prvú presilovku na vyrovnávajúci gól nevyužili, takže Detva aj naďalej vyhráva 1:0!
     
    15:57
    Detva sa raduje z druhého presného zásahu v tomto zápase, ale hlavný rozhodca ešte ide všetko konzultovať s videorozhodcom!
     
    15:57
    Gól neplatí, na čo domáci reagujú veľkým piskotom na znamenie nesúhlasu s týmto verdiktom! Ben Betker sa dostal k odrazenému puku a úspešne ho dopravil do siete, gól však uznaný nebol pre postavenie hráča v bránkovisku!
     
    16:39
    Pomaly sa blíži záver prvej tretiny. Veľa hokejovej krásy sme veru nevideli, ale uvidíme, či ešte prídu do konca prvej tretiny nejaké zaujímavejšie situácie.
     
    17:38
    Domáci chcú však hlavne už neinkasovať a udržať si tak tesné vedenie. Banská Bystrica musí hlavne zlepšiť hru v útočnej tretiny, tá jej v prvej tretine vôbec nevychádza.
     
    18:28
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Fekiač F. – 2 min., podrazenie).
     
    18:55
    Banská Bystrica dala gól!

    Je vyrovnané! Hostia takisto využívajú presilovku ako ich súper a zrejme sa tak na prestávku pôjde za nerozhodného stavu. Banská Bystrica sa úspešne usadila v útočnom pásme, po sérii prihrávok sa puk dostal na hokejku ÉRICA FAILLEHO a ten presnou strelou vyrovnal na 1:1!
    Asistencia: Guillaume Asselin.
     
    19:01
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Úvodné dejstvo v Detve až tak veľa zaujímavých situácii neprinieslo, hral sa skôr opatrnejší hokej. Domáci využili v 5. minúte presilovku a po góle Hraška tak videli 1:0. Šance potom nepribúdali ani na jednej strane, až prišla 16. minúta a gól Betkera, ktorý však uznaný nebol. Krátko pred koncom prvej tretiny hostia podobne využili presilovku zásluhou Failleho a tak máme po prvej tretine vyrovnaný stav 1:1!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    Prostredná tretina tohto stretnutia je už v plnom prúde, buly v prospech domáceho tímu.
     
    20:39
    Detva aj naďalej drží puk na svojich hokejkách, ale má problémy s prechodom do útočného pásma. Uvidíme, či táto druhá tretina bude živšia ako tá prvá.
     
    21:20
    Zatiaľ aj naďalej sledujeme vyrovnaný priebeh stretnutia, takže stav 1:1 je určite spravodlivý. Banská Bystrica je lídrom súťaže, ale Detva vie byť doma veľmi silná.
     
    21:58
    Častejšie je však v týchto chvíľach puk na domácich hokejkách, ale dlhšiu dobu sme nevideli zakončenie smerom na bránku súpera.
     
    22:28
    Domáci hokejisti teraz dlhšiu dobu operovali v útočnom pásme, ale nepodarilo sa im ohroziť Williamsa v bránke hosťujúceho celku. Na štadióne v Detve však stále panuje výborná atmosféra.
     
    23:30
    Bol tu rýchly brejk aktuálneho lídra súťaže, zakončiť sa ho snažil Giertl, ale jeho strela presná nebola. Následne je hra prerušená a zrejme sa bude vylučovať na strane hostí.
     
    23:32
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Hráčska lavica – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    23:56
    Detva tak môže navýšiť svoju aktivitu v početnej výhode. Zatiaľ však majú domáci problémy s usadením sa v útočnom pásme, hostia sa veľmi rýchlo dokázali oslobodiť.
     
    24:22
    Williams s prvým vážnejším zákrokom! Zrazenú strelu dokázal reflexívne vyraziť svojim betónom do bezpečia, domáci však stále kombinujú v útočnom pásme.
     
    24:54
    A opäť musel zasahovať brankár Banskej Bystrice. Mal však veľmi dobrý výhľad a puk podržal vo svojej lapačke, Detva získava buly v útočnom pásme.
     
    25:27
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Fekiač V. – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    25:32
    Hostia v plnom počte. Banská Bystrica tak rozbieha svoju presilovku o jedného hráča.
     
    26:27
    Zatiaľ sa však ani hosťom v tejto početnej výhode nedarí, domáci sa bránia úspešne a dostávajú všetky puky do bezpečia.
     
    27:27
    Domáci v plnom počte.
     
    28:10
    Ani jednému tímu tak nevyšla presilovka podľa predstáv. Pokračujeme za nezmeneného stavu 1:1 a čakáme na niečo poriadne, čo by oživilo dianie na ľadovej ploche v druhej tretine.
     
    28:40
    Ofsajd a v ňom hosťujúci celok, hra je tak prerušená.
     
    29:10
    Teraz sa už Banská Bystrica presúva do útočného pásma, ale kombinácia hosťujúceho celku nie je nijak úspešná a Detva nemá problém sa ubrániť.
     
    30:22
    Dostávame sa do druhej polovice prostrednej tretiny, stále tak platí nerozhodný stav 1:1! Gólové hody to teda v Detve nie sú, ale pred nami je ešte časť druhej tretiny a celé tretie dejstvo.
     
    31:04
    Banská Bystrica dala gól!

    Ako by som to celé privolal! Banská Bystrica sa úspešne presunula do útočného pásma a otáča vývoj tohto stretnutia vo svoj prospech. Sledovali sme veľký závar pred domácou bránkou, najlepšie sa v ňom zorientoval LEVKO KOPER, ktorý bekhendom dostáva puk za Zalivinou chrbát – 1:2!
    Asistencia: Brock Higgs, Marek Bartánus.
     
    32:10
    Snáď teda tento presný zásah prinesie potrebné oživenie na ľadovej ploche. Stále je všetko otvorené, domáci sa už snažia o vyrovnávajúci zásah.
     
    32:28
    Dianie na ľadovej ploche je momentálne prerušené. Pri mantinely sa strhla menšia výmena názorov a tak sa rozhodcovia radia ako správne rozdať tresty.
     
    32:28
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Sládok – 2 min., sekanie).
     
    32:38
    Napokon je z toho presilovka pre Banskú Bystricu. Navýšia hostia svoje vedenie?
     
    33:10
    Aktuálny líder našej súťaže sa však ťažko dostáva do útočného pásma. Detva sa však musí stále brániť a tak to zatiaľ smerom k vyrovnaniu nie je optimistické.
     
    33:28
    Polovica z presilovky hosťujúceho celku je už minulosťou, nič zaujímavého sme nevideli. Stále tak platí predbežný stav 1:2, hostia môžu byť teda spokojní.
     
    34:27
    Domáci v plnom počte.
     
    34:37
    Hostia teda túto presilovku nevyužili, zahrali ju veľmi zle. Uvidíme, čo nám ponúkne zvyšok druhej tretiny.
     
    35:22
    Sledujeme, ako sa hra prelieva z jednej strany na druhú. Dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli, pokračujeme vo vyrovnanom stretnutí, ale šťastnejší sú v týchto chvíľach hostia.
     
    36:31
    Banská Bystrica dala gól!

    Hostia navyšujú svoje vedenie! Banská Bystrica založila rýchly protiútok, za bránkou súpera získal puk na svoju hokejku Asselin, ktorý následne našiel presnou prihrávkou úplne voľného BENJAMINA MARSHALLA a ten krásnym blafákom prekonáva Zalivina – 1:3!
     
    37:33
    Detvu tak čaká veľmi náročná úloha. Ak bude chcieť v tomto zápase bodovať, musí streliť minimálne dva góly. Podarí sa jej to?
     
    38:17
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Kubka – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    38:27
    Prichádza ešte presilovka pre domáci celok. Ideálna šanca na strelenie kontaktného gólu a to by bol zároveň aj gól do šatne.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    39:17
    Domácim sa nedarí v prechode do útočného pásma. Úvodná presilovka Detve vyšla, ale ostatné početné výhody sú len veľké trápenie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej časti tohto stretnutia skórovali len hostia. Dlho sa nič zaujímavého v druhej tretine nedialo, až prišla 32. minúta a Koper otočil vývoj stretnutia v prospech svojho tímu. O malú chvíľu sa k nemu gólovo pridal aj Marshall a tak po dvoch tretinách je stav medzi Detvou a Banskou Bystricou 1:3!
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:10
    Posledná tretia tretina tohto stretnutia v Detve je už v plnom prúde, buly v prospech domáceho tímu. Detva ešte bude krátko dohrávať presilovku.
     
    40:17
    Hostia v plnom počte.
     
    41:10
    Pred domácimi hokejistami tak stojí náročná úloha. Potrebujú streliť dva góly, aby sa vrátili späť do hry o bodový zápis.
     
    41:38
    Lenže pri puku je v týchto chvíľach hosťujúci výber, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať. Zrejme to teda vyzerá, že séria piatich zápasov bez prehry sa skončí na strane domácich.
     
    42:26
    Postupne sa už hokejisti Detvy dostávajú do útočného pásma, ale chcelo by to zlepšiť streľbu na bránku súpera. Do konca tretej tretiny je však ešte času dosť.
     
    43:37
    Menší závar pred bránkou Detvy, od jedného z domácich hokejistov sa puk nešťastne odrazil, ale Zalivin bol pozorný a puk podržal vo svojej výstroji.
     
    43:46
    Obrovská smola na strane domácich! Žilka si našiel výborný priestor pred bránkou súpera, po presnej prihrávke aj zakončoval, ale trafil len tyčku Williamsovej bránky!
     
    44:10
    Detva tak ukazuje, že toto stretnutie ešte nevzdáva, ale potrebuje čo najskôr skórovať. Podarí sa domácim zdramatizovať ešte toto stretnutie?
     
    44:49
    Banskej Bystrici však už len stačí pohodlne kontrolovať toto stretnutie, akonáhle sa dostane k puku. Domáci sa tak snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    45:27
    Na dlhšiu dobu sa teraz hostia usadili v útočnom pásme, kde sa snažia pridať definitívnu gólovú poistku. Uvidíme, čo všetko nám ešte tretia tretina ponúkne.
     
    46:54
    Banská Bystrica dala gól!

    Je už zrejme definitívne rozhodnuté o osude tohto stretnutia! Banská Bystrica útočila aj naďalej a svoj dlhší pobyt v útočnom pásme zakončila presným zásahom. Puk na svoju hokejku získal po presnej prihrávke GUILLAUME ASSELIN a z tesnej blízkosti prekonáva Zalivina – 1:4!
    Asistencia: Eric Selleck.
     
    47:22
    Je to teda o tri góly a to už zrejme domáci nedokážu nijak zvrátiť. Hokej však vie byť nevyspytateľný, nechajme sa teda prekvapiť, či z toho ešte bude nejaká ta dráma.
     
    48:22
    Detva sa ešte snaží prenikať do útočného pásma, ale má to veľmi ťažké sa presadiť pred bránkou súpera.
     
    49:42
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Selleck – 2 min., hákovanie).
     
    49:52
    Presilovka pre domáci celok, ktorý tak môže upraviť stav stretnutia a ešte ako tak to celé zdramatizovať. Podarí sa mu to?
     
    50:42
    Zatiaľ sa však domáci nemôžu dostať do zakončenia. Banská Bystrica sa teda úspešne bráni a aj naďalej vyhráva o tri góly.
     
    51:42
    Domáci v plnom počte.
     
    52:10
    Obrovská šanca pre hosťujúci výber! Asselin sa krásne preštrikoval cez obranu súpera, puk posunul na lepšie postaveného Southorna, ktorý svojou prihrávkou našiel úplne voľného Sellecka pred bránkou súpera, ale ten nedokázal zasunúť puk takmer do odkrytej bránky!
     
    52:35
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Hráčska lavica – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade).
     
    52:45
    Ešte je tu presilovka aj pre Banskú Bystricu. Hostia sa však nikam neponáhľajú a tak zvolili postupnú rozohrávku smerom dopredu.
     
    53:45
    Marshall sa pokúšal o strelu od modrej čiary, ale na poslednú chvíľu včas zasiahla domáca obrana, ktorá dostáva puk do bezpečia.
     
    54:35
    Hostia v plnom počte.
     
    55:15
    Rozbehla sa posledná päťminútovka tretej tretiny a zrejme už môžme povedať aj tohto stretnutia. Banská Bystrica vyhráva o tri góly a líder súťaže už toto nepustí.
     
    55:43
    Divákov na štadióne teraz mohol zaujať pästný súboj. Král a Kabáč sa do seba pustili veru poriadne, víťazom tejto bitky sa stáva hosťujúci Kabáč.
     
    55:43
    Vylúčenie v tíme HC 05 iClinic Banská Bystrica (Kabáč – 5 min., bitka).
     
    55:43
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Král – 5 min., bitka).
     
    56:43
    Hra teda pokračuje v rovnovážnom stave. Zápas sa už len dohráva, o jeho osude je dávno rozhodnuté.
     
    57:29
    Pri puku je ešte domáci výber, ktorému sa ale nedarí v prechode do útočného pásma. Dočkáme sa v závere zápasu ešte niečoho zaujímavého?
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny a tak už aj tohto stretnutia.
     
    59:28
    Ešte tu boli strelecké pokusy na oboch stranách, ale obaja brankári si pripísali po úspešnom zákroku a tak si mierne vylepšili svoje osobné štatistiky.
     
    59:56
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Ščurko – 2 min.).
     
    Koniec zápasu.
     
    Tretia tretina v Detve priniesla ešte jeden presný zásah, postaral sa oň hosťujúci Asselin a tak Banská Bystrica zvládla úlohu favorita tohto stretnutia. Detva doplatila hlavne na slabú efektivitu a tak sa končí jej séria piatich zápasov bez prehry, keď podľahla na domácom ľade Banskej Bystrici 1:4!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok piatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:33:35)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Hraško – 19. Faille (Asselin), 32. Koper (Higgs, Bartánus), 37. Marshall, 47. Asselin (Selleck)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mart,, Betker, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Golian – Sčurko, Murček, Puliš – Hodgson, Fekiač V., Žilka – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent, Chovan Mat.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Southorn, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro, Lunter – Selleck, Faille, Asselin – Bartánus, Higgs, Koper – Gabor, Češík, Róth – Török, Giertl, Kabáč

    Rozhodca: Peter Stano, Dániel Rencz – Tomáš Gegáň, Norbert Muzsik – Erik Neuzer