Novosibirsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 4:3 (kon.) | Ufa – Soči 5:4 (po pr.)
Novgorod – Jekaterinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – D. Moskva 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 6:0 (kon.)
HC Slovan – Viťaz sk 1:3 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
cz Piatok 11.01.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Iiro PAKARINEN - 4:3
     
    58:15
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tribuny bouří, necelé dvě minuty před koncem se domácí dostávají do vedení! Dennis Rasmussen nabil na vrchol kruhu Antipinovi, jehož nahození šikovně tečoval IIRO PAKARINEN a Karnauchov už nestihl zareagovat! Asistence: Viktor Antipin a Dennis Rasmussen.
    48:26 Michal BULÍŘ - 3:3
     
    48:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání, utkání tak opět dostává úplně jiný náboj! Andrej Čibisov nabil na vrchol kruhů volnému Romanu Ljubimovovi, jemuž sice střela nesedla, clonící MICHAL BULÍŘ ale dokázal protečovat kotouč mezi Karnauchovovy betony! Asistence: Roman Ljubimov a Andrej Čibisov.
    39:51 David BOOTH - 2:3
     
    39:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, devět sekund před koncem druhé třetiny se Dinamo dokonce dostává do vedení! Teemu Pulkkinen našel přesným pasem od pravého hrazení v prostoru mezi kruhy volného DAVIDA BOOTHA, který dokázal propálit Košečkina, a vsítil tak svůj první gól v dresu běloruského celku. Asistence: Teemu Pulkkinen.
    38:32 Andrej KOSTICYN - 2:2
     
    38:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté zničehonic vyrovnávají, tohle je pořádná sprcha pro Metallurg! Střela ANDREJE KOSTICYNA z levého kruhu sice byla zblokována, zkušený útočník Dinama se ale vzápětí dostal k odraženému kotouči a prokousal se až před Košečkina, kterého bekhendem překonal. Asistence: Andrej Stěpanov.
    21:12 Nikolaj KULJOMIN - 2:1
     
    21:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní už se NIKOLAJ KULJOMIN k puku dostal a je z toho přesilovkový gól! Bývalý hráč Toronta či New Yorku Islanders se po Ellisonově nahození z ostrého úhlu zmocnil černé pryže v mezikruží a nadvakrát překonal Karnauchova. Bez asistence.
    03:14 Nikolaj KULJOMIN - 1:1
     
    03:14
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Vedení ale hostům dlouho nevydrželo. Po Mozjakinově nahození do předbrankového prostoru vznikl před Karnauchovem nepřehledný závar. Matt Ellison ještě na gólmana Dinama nevyzrál, dorážka NIKOLAJE KULJOMINA už ale skončila v síti. Asistence: Matt Ellison a Sergej Mozjakin.
    02:24 Jevgenij LISOVEC - 0:1
     
    02:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak tento gól si Vasilij Košečkin za rámeček nedá! Obránce JEVGENIJ LISOVEC od modré čáry nenápadně nahodil kotouč na branku Magnitogorsku a puk mu propadl až do sítě. Asistence: Andrej Stěpanov.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 4. N. Kuljomin (Ellison, Mozjakin), 22. N. Kuljomin, 49. Bulíř (Ľubimov, Čibisov), 59. Pakarinen (Antipin, Rasmussen) – 3. Lisovec (Stepanov), 39. A. Kosticyn (Stepanov), 40. Booth (Pulkkinen)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (41. Zagidulin) – Antipin, Vereščagin, Rylov, Bereglazov, J. Birjukov, Matuškin, Zajcev – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Rasmussen, Pakarinen, Bulíř – N. Shore, Ľubimov, Čibisov – Několenko, Timkin, D. Platonov – J. Platonov.
    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (Enroth) – Lisovec, Chenkeľ, Gotovec, Blum, Wiercioch, Jevenko, Bokun – A. Těreščenko, A. Kosticyn, Stepanov – Pulkkinen, Booth, Q. Howden – S. Kosticyn, Kovyršin, Gavrus – Litvinov, Drozdov, Kitarov – A. Volkov.

    Rozhodca: Bukin, Ovčinikov – Zacharov, Otmachov