Boston – Washington 2:4 (kon.) | NJ Devils – Toronto 2:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Columbus – Nashville 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (kon.) | Tampa Bay – Carolina 3:1 (kon.)
St. Louis – Montreal 4:1 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:2 (kon.) | Edmonton – Florida 4:3 (2:0 po s.n.)
Vancouver – Arizona 3:4 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:3 (kon.) | LA Kings – Ottawa 1:4 (kon.)
koniec
New York Rangers
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
New York Islanders
cz Piatok 11.01.2019, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Josh BAILEY - 3:4
     
    58:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    Cal Clutterbuck na pravém křídle pronikl do útočného pásma a parádní přihrávkou z ostrého úhlu našel útočníka JOSHE BAILEYHO, který na vzdálenější levé tyči skóroval do prázdné brány! Islanders ve třetí třetině skórovali z první střely na bránu a těsně před koncem nyní vedou 4:3! Asistence: Cal Clutterbuck a Johnny Boychuk.
    48:40 Jesper FAST - 3:3
     
    48:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    JESPER FAST předvedl obrovský přehled a šikovnost, když se u pravé tyče z otočky opřel do odraženého puku a ze vzduchu ho poslal do bližšího pravého horního rohu brány – rázem je to 3:3! Asistence: Neal Pionk a Pavel Bučněvič.
    23:08 Anders LEE - 2:3
     
    23:08
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nick Leddy si najel na zpětnou přihrávku Mathewa Barzala z levého kruhu a na ose útočného pásma napřáhl od modré čáry ke tvrdé ráně s příklepem, která se po teči ANDERSE LEEHO od horní tyče odrazila do brány! Henrik Lundqvist nic neviděl a Islanders po využití druhé přesilové hry vedou nad NYR 3:2. Asistence: Nick Leddy a Mathew Barzal.
    21:11 Kevin SHATTENKIRK - 2:2
     
    21:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    KEVIN SHATTENKIRK si na vrcholu pravého kruhu najel na zpětnou přihrávku o hrazení a parádní střelou zamířil nad pravým ramenem Robina Lehnera do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 2:2! Asistence: Fredrik Claesson.
    08:51 Jordan EBERLE - 1:2
     
    08:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    JORDAN EBERLE si najel v levém kruhu na krásnou přihrávku Anderse Leeho přes šířku útočného pásma a střelou zápěstím zamířil mezi vyrážečkou a tělem Henrika Lundqvista k přední tyči! Islanders otočili skóre a vedou nad Rangers 2:1. Asistence: Anders Lee a Mathew Barzal.
    02:31 Mathew BARZAL - 1:1
     
    02:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rangers nepřesně rozehráli a Johnny Boychuk rychlou přihrávkou o hrazení vysunul MATHEWA BARZALA, který si z pravého křídla sjel krásně před bránu a bekhendem zasunul puk po ledě mezi betony roztaženého Henrika Lundqvista! Islanders bleskově odpověděli na inkasovaný gól. Vyrovnáno. Asistence: Johnny Boychuk.
    01:38 Ryan STROME - 1:0
     
    01:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Filip Chytil na pravém křídle kolmou přihrávkou našel Jimmyho Veseyho, který zpoza pravé tyče bez přípravy poslal puk zpětným diagonálním pasem do levého kruhu pro vhazování, a RYAN STROME poté střelou bez přípravy zamířil během přesilové hry do odkryté brány Islanders! Je to 1:0. Asistence: Jimmy Vesey a Filip Chytil.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. R. Strome (Vesey, Chytil), 22. Shattenkirk (Claesson), 49. Fast (Pionk, Bučnevič) – 3. Barzal (Boychuk), 9. Eberle (Lee, Barzal), 24. Lee (Leddy, Barzal), 59. Jo. Bailey (Clutterbuck, Boychuk)


    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – M. Staal (A), Pionk, Skjei, McQuaid, Claesson, Shattenkirk – Kreider (A), Zibanejad, Zuccarello – Chytil, R. Strome, Fast (A) – Vesey, B. Howden, Namestnikov – C. McLeod, Nieves, Bučnevič.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Leddy, Boychuk, Pelech, Pulock, D. Toews, Mayfield – Beauvillier, Barzal, Jo. Bailey (A) – Lee (C), B. Nelson, Eberle – Johnston, Filppula, Komarov – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck (A).

    Rozhodca: Furman South, Brad Watson. Čároví: Ryan Daisy, Mark Shewchyk

    Diváci: 17938