Poprad – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 1:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 2:4 (kon.)
Detva – Nitra 3:4 (kon.) | Miškovec – Budapešť 2:0 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:1 (kon.)
koniec
HK DOXXbet Detva
3:4 (1:2, 2:1, 0:1)
HK Nitra
Piatok 21.12.2018, 18:00 • Zimný štadión, Detva • Tipos Extraliga (SR) • 33. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Nitra dala gól!
    Ako blesk z čistého neba dokázali udrieť hokejisti spod Zobora. Róbert Lantoši získal puk a obkorčuľoval s ním bránku. Následne presným pasom našiel JUDDA BLACKWATERA, ktorý pohotovou strelou prekonal Alexander Zalivina. Asistencia: Róbert Lantoši.
     
    39:06
    Detva dala gól!
    A máme opäť vyrovnané skóre. Po vyhranom vhadzovaní v útočnom pásme pálil od modrej Martin Chovan, jeho pokus nitriansky brankár len vyrazil, čo dokázal zužitkovať LADISLAV ŠČURKO. Je to pre neho druhý gól v dueli. Asistencie: Martin Chovan a Michal Murček.
     
    30:21
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú druhú presilovku v zápase. Jeden z hráčov Detvy tečoval strieľanú prihrávku Juraja Majdana. Puk skončil na ľavej žrdi, no následne ho upratal do siete LANE SCHEIDL. Asistencie: Juraj Majdan a Róbert Lantoši.
     
    22:12
    Detva dala gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo vyrovnať skóre. Peter Valent si elegantne prebral puk na útočnej modrej čiare, krížnou prihrávkou našiel na ľavej strane MAROŠA SUROVÉHO, ktorý sa presadil bez brániaceho Matúša Raisa. Asistencie: Peter Valent a Daniel Gachulinec.
     
    08:32
    Nitra dala gól!
    Hovorí sa, že dvakrát to tej istej rieky nevstúpiš. No, povedzte to brankárovi Alexandrovi Zalivinovi. Ten znovu vybehol z brány, znovu nezvládol rozohrávku a tento raz ho gólom vytrestal RÓBERT LANTOŠI. Bez asistencie.
     
    04:41
    Nitra dala gól!
    Detvianske vedenie dlho nevydržalo. Corgoni využívajú presilovú hru. Judd Blackwater sa krásne predral do útočného pásma po ľavej strane, vytvoril prečíslenie, presnou prihrávkou našiel osamoteného SAMUELA BUČEKA a ten už poľahky skóroval. Asistencia: Judd Blackwater.
     
    02:55
    Detva dala gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia. Tí získali puk pri pravom mantineli, následne v priestore pred bránkou našiel Radovan Puliš číhajúceho LADISLAVA ŠČURKA, ktorý pohotovou strelou skóruje. Asistencie: Radovan Puliš a Michal Murček.

    Miroslav Kováčik


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DOXXbet Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Ščurko (Puliš, Murček), 23. M. Surový (P. Valent, Gachulinec), 40. Ščurko (Mar. Chovan, Murček) – 5. S. Buček (Blackwater), 9. Lantoši, 31. Scheidl (Majdan, Lantoši), 60. Blackwater (Lantoši)


    HK DOXXbet Detva: Zalivin – Betker, Mar. Chovan, Hraško, Sládok, Gachulinec, F. Fekiač, Mat. Chovan, Šimon – Puliš, Murček, Ščurko – Žilka, V. Fekiač, Ďaloga – Z. Král, Gašpar, Hodgson – Tibenský, P. Valent, M. Surový
    HK Nitra: Šimboch – McCormack, Mezei, Morrison, Rais, Versteeg, M. Pupák, Korím – Blackwater, M. Slovák, Lantoši – Majdan, Kerbashian, Scheidl – Šiška, Bortňák, S. Buček – Minárik, Čaládi, Hrušík – Pätoprstý

    Rozhodca: Milan Novák, Dániel Rencz – Šimon Synek, Dániel Vincze – Ján Majling