Winnipeg – St. Louis 0:1 (kon.) | Dallas – San Jose 3:2 (kon.) | Edmonton – Minnesota 7:2 (kon.)
Anaheim – Carolina 1:4 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 2:6 (kon.) | LA Kings – Vegas 5:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
San Jose Sharks
cz Sobota 08.12.2018, 02:10 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:59 Logan COUTURE - 3:2
     
    46:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je ale sníženo a je tak o co hrát! Puk se dostal na modrou čáru, odkud vystřelil E. Karlsson a před brankou dobře stojící LOGAN COUTURE tečoval do horní části Bishopovy branky. Asistence: Erik Karlsson, Brenden Dillon.
    46:26 Brett RITCHIE - 3:1
     
    46:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Dallas se dostal do přečíslení dva na jednoho, Shore ideálně nabil BRETTU RITCHIEMU a ten nedal přemisťujícímu se Jonesovi žádnou šanci. Asistence: Devin Shore, Jason Spezza.
    44:38 Miro HEISKANEN - 2:1
     
    44:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí otáčí skóre a jdou do vedení. Vše se událo po rychlém přechodu do útoku, puk doputoval na pravou stranu, kde ke švihu napřáhl MIRO HEISKANEN a jeho rána prošla Jonesovi u bližší tyčky do sítě! Asistence: Tyler Pitlick, Radek Faksa.
    34:05 Mattias JANMARK - 1:1
     
    34:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Akce hostů s nahozením nevyšla, naopak obrana San Jose propadla a při kontru měl MATTIAS JANMARK spoustu času i prostoru a svou akci zakončil přesnou střelou z pravé strany. Asistence: Roman Polák.
    09:22 Evander KANE - 0:1
     
    09:22
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže přišel bleskový trhák hostů čtyři na dva a po rychlé výměně puku pálil po ledě EVANDER KANE. Bishop se na brankovišti nestačil včas přemístit a střela skončila přesně u tyčky! Asistence: Erik Karlsson, Joonas Donskoi.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 35. Janmark (R. Polák), 45. Heiskanen (Pitlick, Faksa), 47. B. Ritchie (D. Shore, Spezza) – 10. E. Kane (E. Karlsson, Donskoi), 47. Couture (E. Karlsson, Dillon)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Heiskanen, Lindell, R. Polák, Bayreuther, Fedun, Hanley – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Spezza (A), Hanzal, D. Shore – Pitlick, Faksa, Comeau – B. Ritchie, Dickinson, Janmark.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Pavelski (C), Couture (A), Hertl – Sörensen, J. Thornton (A), Meier – Donskoi, Suomela, E. Kane – Labanc, Goodrow, M. Karlsson.

    Rozhodca: Luxmore, Morton – Suchánek, Murray

    Diváci: 18 342