Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miškovec 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
DVTK Miškovec
Piatok 07.12.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Jedna veľká chyba domácich v striedaní napokon rozhodla o ďalšom bode pre Miškovec. Popradčania sa teda musia uspokojiť aj s jedným bodom.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:34:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:47
    Miškovec dal gól!
    Hostia bleskurýchlo skórovali. Domáci si nerozumeli v striedaní, dopredu sa sám na bránu rútil Crawford. Nechvátal puk nemal pod kontrolou. Pred bránku ihneď dokorčuľoval JÁNOS VAS a do odkrytej časti skóroval.
    Asistencia: Nick Crawford.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina bola asi hokejovo najzaujímavejšia. Hostia sa najprv dostali do dvojgólového vedenia vďaka zásahu Panceho. Popradčania skóre vyrovnali po góloch Belluša a Svitanu na 4:4. Aj v treťom vzájomnom zápase medzi Popradom a Miškovcom sa teda bude predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:25
    Akcia Mlynaroviča bola zakončená strelou z ľavého kruhu. Puk bol zrazený a smeroval na ochrannú sieť. Oddychový čas si vyžiadal tréner Miškovcu Glen Hanlon.
     
    58:59
    Magosi sa dostal s pukom medzi kruhy a odtiaľ vystrelil. Nechvátal nemal dlhšiu dobu zákrok, ale aj tak dokázal bezpečne vyraziť strelu hokejkou.
     
    58:39
    Takáčovi nevyšla prihrávka od zadného mantinelu pred bránu, nestál tam žiaden popradská hráč.
     
    57:43
    Poprad dal gól!
    Domáci vyrovnávajú stav stretnutia a zápas môže ísť aj do predĺženia. Mlynarovičova strela spomedzi kruhov letela na plexisklo, no k odrazenému puku sa dostal PATRIK SVITANA a ten ho okamžite poslal prudkou strelou do brány.
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    57:14
    Erving si počkal na prichádzajúcu prihrávku na modrú čiaru a odtiaľ tvrdo pálil. Pred Adorjánom však výraznejšie neclonil žiaden popradský hráč.
     
    56:30
    Hostia vyšli s pukom von z obranného pásma, Harrison sa však s ním dostal len k mantinelu. Získal ho Salija, ktorý chcel ihneď pokračovať v akcii.
     
    55:30
    S blížiacim sa záverom tretiny sa nám hra poriadne rozprúdila a zobudili sa aj diváci, ktorí omnoho hlasnejšie a intenzívnejšie povzbudzujú domácich.
     
    54:58
    Adorján nemal puk pod kontrolou, Takáč ho vyhrabal odniekiaľ z okolia jeho lapačky, ale následne ho bekhendom poslal len na žrď.
     
    53:31
    Svitanova prihrávka došla medzi kruhy, kde už bol pripravený Mlynarovič aj so svojou napriahnutou hokejkou. Puk letel vedľa, no domáci cítia momentálne obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    52:47
    Bondra si spracoval na pravom kruhu a prihrávku a strieľal. Napokon mieril mimo. Porpadčania sú však oveľa aktívnejší a snažia sa streliť aj vyrovnávajúci gól.
     
    51:42
    Poprad dal gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia. Macík potiahol akciu dopredu po ľavom krídle a prenechal puk za ľavým kruhom MARTINOVI BELLUŠOVI, ktorý presnou a prudkou strelou trafil zadné brvno v Adorjánovej bráne. Hlavný rozhodca si ešte pre istotu išiel situáciu overiť u videorozhodcu a gól uznal.
    Asistencie: Radoslav Macík, Lukáš Paukovček.
     
    51:11
    Na opačnej strane sa Loiseauovi pred bránkou ukazoval Magosi. Prihrávka však cez Saliju neprešla.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Takáč (Paukovček, Svitana), 37. Karalahti (Zagrapan), 52. Belluš (Macík, Paukovček), 58. Svitana (Mlynarovič) – 9. Harrison (Loiseau, Magosi), 35. Magosi (Loiseau), 40. Kulmala, 41. Pance (Kiss), 61. Vas (Crawford)


    HK Poprad: Nechvátal (Pavličko) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík, Heizer, Václav
    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), T. Slovák, Göz, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodca: Korba, Kalina – Kollár, Rojík

    Diváci: 1 324