Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miškovec 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
DVTK Miškovec
Piatok 07.12.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:47
    Miškovec dal gól!
    Hostia bleskurýchlo skórovali. Domáci si nerozumeli v striedaní, dopredu sa sám na bránu rútil Crawford. Nechvátal puk nemal pod kontrolou. Pred bránku ihneď dokorčuľoval JÁNOS VAS a do odkrytej časti skóroval.
    Asistencia: Nick Crawford.
     
    59:25
    Akcia Mlynaroviča bola zakončená strelou z ľavého kruhu. Puk bol zrazený a smeroval na ochrannú sieť. Oddychový čas si vyžiadal tréner Miškovcu Glen Hanlon.
     
    57:43
    Poprad dal gól!
    Domáci vyrovnávajú stav stretnutia a zápas môže ísť aj do predĺženia. Mlynarovičova strela spomedzi kruhov letela na plexisklo, no k odrazenému puku sa dostal PATRIK SVITANA a ten ho okamžite poslal prudkou strelou do brány.
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    51:42
    Poprad dal gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia. Macík potiahol akciu dopredu po ľavom krídle a prenechal puk za ľavým kruhom MARTINOVI BELLUŠOVI, ktorý presnou a prudkou strelou trafil zadné brvno v Adorjánovej bráne. Hlavný rozhodca si ešte pre istotu išiel situáciu overiť u videorozhodcu a gól uznal.
    Asistencie: Radoslav Macík, Lukáš Paukovček.
     
    45:01
    Presilová hra pre Miškovec. Marcel Petran dostáva dve minúty za faul lakťom a 10 minút za nešportové správanie.
     
    43:48
    Svitana to následne od modrej čiary posúval krížom cez pásmo. Puk smeroval k Mlynarovičovi, no popradský útočník ho už nedokázal zužitkovať na strelu z prvej.
     
    42:49
    Presilovka pre Poprad. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Daniel Kiss.
     
    40:44
    Miškovec dal gól!
    Hosťom sa darí nástup do tretej tretiny. ŽIGA PANCE vykorčuľoval od mantinelu smerom medzi kruhy, už bol v páde, no aj tak dokázal strelou švihom prekvapiť Nechvátala.
    Asistencia: Daniel Kiss.
     
    39:07
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia. Takáčovi nevyšla strela od modrej čiary. Puk sa dostal do stredného pásma, vykorčuľoval za ním RASMUS KULMALA, ktorého nezastavil ani Fabian. Kulmala následne prišiel pred bránku a strelou švihom prekonal Nechvátala.
    Bez asistencie.
     
    36:54
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrovnávajú skóre. Zagrapan obkrúžil bránu a krížnou prihrávkou na modrú čiaru našiel KENIHO KARALAHTIHO, ktorého strela švihom v neprehľadnej situácii prešla popod Adorjánovu lapačku.
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    34:35
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Akciu potiahol po pravom krídle Loiseau, ktorý sa neunáhlil a za kruhom prenechal puk BÁLINTOVI MAGOSIMU. Jeho okamžitá delovka z prvej preletela ponad Nechvátalovu vyrážačku a rozvlnila sieť.
    Asistencia: Alexis Loiseau.
     
    33:04
    Strelu Karalahtiho od modrej čiary tečoval Zagrapan na bránku a následne ju už do odkrytej siete dorazil Abdul. Hlavný rozhodca však šiel situáciu konzultovať s videorozhodcom. Gól nebol uznaný kvôli hre vysokou hokejkou, zrejme od Zagrapana. Stav sa teda nemení.
     
    29:25
    Presilovku si zahrá Miškovec. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Martin Belluš.
     
    25:00
    Bondra v nasledujúcej akcii posunul puk z kruhu priamo pred bránu, kde sa mu už ukázal Svitana, no z prvej zakončil do pripraveného Adorjána.
     
    20:33
    Hostia začnú prostrednú časť s presilovkou. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Marcel Petran.
     
    16:29
    Abdul našiel na ľavom kruhu úplne voľného Takáča, ktorý prišiel z druhej vlny. Takáč si spracoval puk, nádherne si položil Adorjána, no zo stopercentnej šance už nedokázal poslať puk do prázdnej brány.
     
    08:44
    Miškovec dal gól!
    Hostia prichádzajú s celkom rýchlou odpoveďou. Magosi potiahol puk do pásma, posunul puk medzi kruhy Loiseauovi, ktorý ho však správne netrafil, no RYAN HARRISON sa z dobrej pozície nemýlil a medzi betóny prekonal popradského gólmana.
    Asistencie: Alexis Loiseau, Bálint Magosi.
     
    06:34
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia. Napriek viacero šanciam hostí využívajú kamzíci svoju veľkú a otvárajú skóre. Paukovček od zadného mantinelu posunul medzi kruhy voľnému SAMUELOVI TAKÁČOVI, ktorý len zamieril k pravej žrdi a strelou popri vyrážačke prekonal Adorjána.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Patrik Svitana.
     
    05:06
    Po 34 sekundách budú hrať aj domáci svoju prvú presilovku. Nikandrosz Galanisz dostáva dve minúty za držanie.
     
    04:46
    Nechvátal musel hasiť dalšiu šancu. Vas dal výbornú prihrávku medzi kruhy Pancemu, ktorý len z prvej ťukol do puku a popradský brankár urýchlene použil svoj ľavý betón.
     
    03:40
    V poradí druhé vylúčenie na domácej strane. Rastislav Václav je dvomi minútami potrestaný za hákovanie.
     
    02:19
    Balázs Somogyi sa ocitol úplne sám pred bránkoviskom. Prihrávku od zadného mantinelu si nespracoval, ihneď strieľal, no mieril mimo.
     
    01:08
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú hostia. Samuel Takáč dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    00:13
    Hokejisti Miškovca začali z ostra a ihneď sa natlačili pred domácu bránu. Magosi spoločne s Loiseauom boli už pri Nechvátalovi. Popradskí obrancovia im nevenovali náležitú pozornosť a takmer inkasovali.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Takáč (Paukovček, Svitana), 37. Karalahti (Zagrapan), 52. Belluš (Macík, Paukovček), 58. Svitana (Mlynarovič) – 9. Harrison (Loiseau, Magosi), 35. Magosi (Loiseau), 40. Kulmala, 41. Pance (Kiss), 61. Vas (Crawford)


    HK Poprad: Nechvátal (Pavličko) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík, Heizer, Václav
    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), T. Slovák, Göz, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodca: Korba, Kalina – Kollár, Rojík

    Diváci: 1 324