Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | B. Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miškovec 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
koniec po predl.
HK Poprad
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
DVTK Miškovec
Piatok 07.12.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Jedna veľká chyba domácich v striedaní napokon rozhodla o ďalšom bode pre Miškovec. Popradčania sa teda musia uspokojiť aj s jedným bodom.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:34:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:47
    Miškovec dal gól!
    Hostia bleskurýchlo skórovali. Domáci si nerozumeli v striedaní, dopredu sa sám na bránu rútil Crawford. Nechvátal puk nemal pod kontrolou. Pred bránku ihneď dokorčuľoval JÁNOS VAS a do odkrytej časti skóroval.
    Asistencia: Nick Crawford.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Tretia tretina bola asi hokejovo najzaujímavejšia. Hostia sa najprv dostali do dvojgólového vedenia vďaka zásahu Panceho. Popradčania skóre vyrovnali po góloch Belluša a Svitanu na 4:4. Aj v treťom vzájomnom zápase medzi Popradom a Miškovcom sa teda bude predlžovať.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:25
    Akcia Mlynaroviča bola zakončená strelou z ľavého kruhu. Puk bol zrazený a smeroval na ochrannú sieť. Oddychový čas si vyžiadal tréner Miškovcu Glen Hanlon.
     
    58:59
    Magosi sa dostal s pukom medzi kruhy a odtiaľ vystrelil. Nechvátal nemal dlhšiu dobu zákrok, ale aj tak dokázal bezpečne vyraziť strelu hokejkou.
     
    58:39
    Takáčovi nevyšla prihrávka od zadného mantinelu pred bránu, nestál tam žiaden popradská hráč.
     
    57:43
    Poprad dal gól!
    Domáci vyrovnávajú stav stretnutia a zápas môže ísť aj do predĺženia. Mlynarovičova strela spomedzi kruhov letela na plexisklo, no k odrazenému puku sa dostal PATRIK SVITANA a ten ho okamžite poslal prudkou strelou do brány.
    Asistencia: Samuel Mlynarovič.
     
    57:14
    Erving si počkal na prichádzajúcu prihrávku na modrú čiaru a odtiaľ tvrdo pálil. Pred Adorjánom však výraznejšie neclonil žiaden popradský hráč.
     
    56:30
    Hostia vyšli s pukom von z obranného pásma, Harrison sa však s ním dostal len k mantinelu. Získal ho Salija, ktorý chcel ihneď pokračovať v akcii.
     
    55:30
    S blížiacim sa záverom tretiny sa nám hra poriadne rozprúdila a zobudili sa aj diváci, ktorí omnoho hlasnejšie a intenzívnejšie povzbudzujú domácich.
     
    54:58
    Adorján nemal puk pod kontrolou, Takáč ho vyhrabal odniekiaľ z okolia jeho lapačky, ale následne ho bekhendom poslal len na žrď.
     
    53:31
    Svitanova prihrávka došla medzi kruhy, kde už bol pripravený Mlynarovič aj so svojou napriahnutou hokejkou. Puk letel vedľa, no domáci cítia momentálne obrovskú šancu na vyrovnanie.
     
    52:47
    Bondra si spracoval na pravom kruhu a prihrávku a strieľal. Napokon mieril mimo. Porpadčania sú však oveľa aktívnejší a snažia sa streliť aj vyrovnávajúci gól.
     
    51:42
    Poprad dal gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia. Macík potiahol akciu dopredu po ľavom krídle a prenechal puk za ľavým kruhom MARTINOVI BELLUŠOVI, ktorý presnou a prudkou strelou trafil zadné brvno v Adorjánovej bráne. Hlavný rozhodca si ešte pre istotu išiel situáciu overiť u videorozhodcu a gól uznal.
    Asistencie: Radoslav Macík, Lukáš Paukovček.
     
    51:11
    Na opačnej strane sa Loiseauovi pred bránkou ukazoval Magosi. Prihrávka však cez Saliju neprešla.
     
    50:53
    Bondra vykorčuľoval na pravý kruh a odtiaľ zakončoval. Pred Adorjánom stál ešte jeden domáci hráč. Gólman hostí však dokázal strelu vyraziť.
     
    49:45
    Abdul krížnou prihrávkou našiel Takáča, ktorý vnikol s pukom do útočného pásma, ale cez prvého protihráča nedokázal prejsť.
     
    49:14
    Česánek pálil od modrej čiary po Macíkovej prihrávke. Strela bola tečovaná a letela na zadný mantinel. Hostia potom vyhodili puk.
     
    48:32
    Ťavoda napriahol svoju hokejku na modrej čiare a pálil príklepom. Bondra clonil Adorjánovi, ale gólman Miškovca úspešne vytiahol svoju lapačku a puk zachytil.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 324 divákov.
     
    48:02
    Nechvátal si stopercentne nebol istý pri strele od Panceho spomedzi kruhov. Vyrazil ju pred seba a potom ju radšej rýchlo prikryl lapačkou.
     
    47:44
    Zagrapan vykorčuľoval dopredu po pravom krídle a aj vystrelil z kruhu. Jeho zakončenie iba rozvlnilo bočnú sieť.
     
    46:58
    Bellušova strela spomedzi kruhov smerovala priamo na Adorjánovu hruď. Gólman DVTK pre istotu podržal puk u seba.
     
    46:14
    Hosťom sa zatiaľ nedarí založiť poriadnu útočnú akciu a udržať sa v útočnom pásme. Domáci brzdia útoky v strednom pásme.
     
    45:56
    Paukovček si spracoval prihrávku v strednom pásme a šiel už na bránku proti obrancovi. Vystrelil, ale poslal puk len na plexisklo.
     
    45:01
    Presilová hra pre Miškovec. Marcel Petran dostáva dve minúty za faul lakťom a 10 minút za nešportové správanie.
     
    43:48
    Svitana to následne od modrej čiary posúval krížom cez pásmo. Puk smeroval k Mlynarovičovi, no popradský útočník ho už nedokázal zužitkovať na strelu z prvej.
     
    43:18
    Svitana posunul puk Paukovčekovi pred bránku, no ten bol až veľmi blízko pri Adorjánovi, aby mohol zakončiť. Puk prihral radšej späť.
     
    42:49
    Presilovka pre Poprad. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Daniel Kiss.
     
    42:34
    Petran delovkou od modrej čiary nastrelil protihráča, ktorý chcel ihneď vyštartovať za odrazeným pukom, ale Petran ho cez seba jednoznačne nepustil.
     
    42:07
    Bondrovu riskantnú prihrávku od mantinelu zachytil medzi kruhmi Ritó a ocitol sa v dobrej pozícii, no puk mu preskočil cez hokejku a už zakončiť nestihol.
     
    41:33
    Bondra nevybojoval puk pri mantineli, no s pomocou Mlynaroviča sa mu to už podarilo a Poprad získal pásmo.
     
    40:44
    Miškovec dal gól!
    Hosťom sa darí nástup do tretej tretiny. ŽIGA PANCE vykorčuľoval od mantinelu smerom medzi kruhy, už bol v páde, no aj tak dokázal strelou švihom prekvapiť Nechvátala.
    Asistencia: Daniel Kiss.
     
    40:30
    Szirányiho strela od modrej čiary smerovala priamo na bránku. Nechvátal mal odkrytý výhľad a puk zachytil do lapačky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli tri góly. V 35. minúte sa presadil Magosi, následne rýchlo vyrovnal Karalahti, ale hostí poslal v závere druhej tretiny do vedenia Kulmala.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:51.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:07
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa znovu dostávajú do vedenia. Takáčovi nevyšla strela od modrej čiary. Puk sa dostal do stredného pásma, vykorčuľoval za ním RASMUS KULMALA, ktorého nezastavil ani Fabian. Kulmala následne prišiel pred bránku a strelou švihom prekonal Nechvátala.
    Bez asistencie.
     
    38:37
    Svitana hľadal na ľavom kruhu voľného spoluhráča, napokon však šiel sám pred bránku. Nedostal sa však k zakončeniu, obranca Miškovca ho v poslednej chvíli obral o puk.
     
    37:56
    Karalahtimu zrejme po góle chutí. Rozbehol aj ďalšiu akciu po ľavom krídle, jeho následné zakončenie mierilo vedľa brány. Adorján sa však celý stiahol do siete a napokon lapačkou zastavil puk.
     
    37:17
    Hostia však ihneď chceli odpovedať. Žiga Pance sa dostal na pravý kruh. Nechvátal už bol na kolenách, no napokon útočník DVTK poslal nepresnú strelu.
     
    36:54
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti vyrovnávajú skóre. Zagrapan obkrúžil bránu a krížnou prihrávkou na modrú čiaru našiel KENIHO KARALAHTIHO, ktorého strela švihom v neprehľadnej situácii prešla popod Adorjánovu lapačku.
    Asistencia: Marek Zagrapan.
     
    36:07
    Magosiho strelu príklepom od modrej čiary sa snažil tečovať Loiseau, ale Fabian mu v tom zabránil. Puk letel mimo brány do rohu klziska.
     
    35:41
    Svitana si medzi kruhmi nerozumel s Mlynarovičom, poslal mu nepresný puk. Hra potom bola prerušená.
     
    34:35
    Miškovec dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Akciu potiahol po pravom krídle Loiseau, ktorý sa neunáhlil a za kruhom prenechal puk BÁLINTOVI MAGOSIMU. Jeho okamžitá delovka z prvej preletela ponad Nechvátalovu vyrážačku a rozvlnila sieť.
    Asistencia: Alexis Loiseau.
     
    33:39
    Mlynarovičova strela z ľavého kruhu smerovala popri Adorjánovej bráne. Poprad ešte ostal v útočnom pásme.
     
    33:25
    Heizer rozbehol akciu cez stredné pásmo a zakončil ju strelou od modrej čiary. Jeho zakončenie smerovalo na betóny gólmana Adorjána.
     
    33:04
    Strelu Karalahtiho od modrej čiary tečoval Zagrapan na bránku a následne ju už do odkrytej siete dorazil Abdul. Hlavný rozhodca však šiel situáciu konzultovať s videorozhodcom. Gól nebol uznaný kvôli hre vysokou hokejkou, zrejme od Zagrapana. Stav sa teda nemení.
     
    32:08
    Kiss nahadzoval puk spoza pravého kruhu. Vcelku nedôrazná strela smerovala na Nechvátala, ktorý s jej zachytením nemal problém.
     
    31:35
    Belluš mohol zo stredného pásma ideálne vysunúť do zakončenia Bondru, no tejto prihrávke podstatne chýbala presnosť.
     
    30:56
    Galaniszovi nevyšla strela z ľavého kruhu. Puku sa zmocnil Fabian a poslal ho preč aspoň do stredného pásma.
     
    30:04
    Magosi si spracoval puk na ľavom kruhu. Aj sa mu podarilo zakončiť, Nechvátal jeho pokus vyrazil a domáci sa potom oslobodili.
     
    29:25
    Presilovku si zahrá Miškovec. Dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Martin Belluš.
     
    29:19
    Jindřich Abdul sa medzi kruhmi otočil smerom na bránu, odtiaľ jeho zakončenie smerovalo do lapačky gólmana DVTK, ktorý ihneď rozohral.
     
    28:48
    Abdul posunul puk na modrú čiaru Karalahtimu, ktorý vypálil príklepom. Jeho delovka skončila priamo na Adorjánovi.
     
    28:27
    Ervingovi rozohrávka zo stredného pásma nevyšla. Puk mu z čepele odletel medzi divákov na tribúne.
     
    27:31
    Vasova prihrávka spoza pravého kruhu smerovala pred bránku, no ako prvý ju zachytil Petran. Ihneď poslal puk preč z obranného pásma.
     
    26:41
    Ritó posunul puk od zadného mantinelu k ľavému kruhu, kde bol Kulmala, no jeho následná strela smerovala vedľa bránky.
     
    25:07
    Abdul spoza bránky našiel v dobrej pozícii pred bránkoviskom Takáča, no jeho strela z prvej smerovala priamo na Adorjána, ktorý ju úspešne vyrazil.
     
    25:00
    Bondra v nasledujúcej akcii posunul puk z kruhu priamo pred bránu, kde sa mu už ukázal Svitana, no z prvej zakončil do pripraveného Adorjána.
     
    24:36
    Mlynarovičova prihrávka na Bondru nebola presná, puk smeroval na hokejku obrancu Kissa.
     
    23:56
    Štipľavá strela Panceho spomedzi kruhov mierila na Nechvátalavo rameno a odtiaľ sa puk odrazil do rohu klziska.
     
    23:18
    Popradčania prežili oslabenie bez ujmy, zvládli ho so stopercentnou kontrolou. Akciu následne po krídle rozbiehal Takáč, posunul puk Abdulovi, no strelecké zakončenie z toho nebolo.
     
    22:07
    Magosi si nerozumel so svojím spoluhráčom v protiútoku. Salija zastavil puk a Macík ho potom poslal preč.
     
    21:22
    Ďalšia začínajúca akcia hosťujúceho tímu skončila už v strednom pásme, popradskí hokejisti poslali puk za Adorjána.
     
    20:53
    Pance prekorčuľoval s pukom rýchlo po pravom krídle a posúval ho potom pred bránku. Zachytili ho však domáci hráči a ihneď vyhodili.
     
    20:33
    Hostia začnú prostrednú časť s presilovkou. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Marcel Petran.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej dvadsaťminútovke chýbalo lepšie nasadenie na oboch stranách. Často sa prerušovalo a hra sa kúskovala, čo nebolo dobré ani pre jeden tím. Videli sme však dva gólové momenty, v 7. minúte skóroval Takáč, o dve minúty vyrovnal na 1:1 Harrison.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:53.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    18:55
    Karalahtiho delovku od modrej čiary tečoval Zagrapan, no puk usmernil iba tesne vedľa brány. Pri puku sú znovu domáci.
     
    18:27
    Svitana obkrúžil bránu a dostal sa medzi kruhy. Odtiaľ zakončoval smerom na bránku, Mlynarovič tečoval puk, no iba mimo brány. Adorján vzápätí pokryl puk.
     
    17:20
    Crawford poslal puk od modrej čiary priamo na bránku. Nechvátal použil svoju lapačku a ihneď rozohral pre spoluhráčov.
     
    16:29
    Abdul našiel na ľavom kruhu úplne voľného Takáča, ktorý prišiel z druhej vlny. Takáč si spracoval puk, nádherne si položil Adorjána, no zo stopercentnej šance už nedokázal poslať puk do prázdnej brány.
     
    15:34
    Strela Dávida Bondru z ľavého kruhu smerovala na Adorjánove betóny. Brankár DVTK si s pukom bezpečne poradil.
     
    15:11
    Fabianova nepresná prihrávka spoza červenej čiary nenašla nikoho. Rozhodcovia odpískali icing a hra sa sťahuje pred Nechvátala.
     
    14:42
    Salijovu prihrávku z kruhu Kundrík nemohol zužitkovať, ihneď bol totiž pri ňom hráč Miškovca.
     
    13:51
    Paukovček posunul dopredu Macíkovi, ktorý sa dostal s pukom medzi kruhy, ale odtiaľ mieril mimo brány. Na opačnej strane sme tiež videli strelecké zakončenie. Strela Kulmalu z pravého kruhu ale letela tiež vedľa.
     
    13:14
    Hostia rozbehli akciu po pravom krídle, k strele z kruhu sa napokon dostal Balázs Somogyi. Jeho pokus skončil bezpečne v Nechvátalovej výstroji.
     
    12:37
    Ľahké nahodenie Slováka od modrej čiary brankár Nechvátal hokejkou vyrazil. Hra bola prerušená kvôli postaveniu Loiseaua v bránkovisku.
     
    12:14
    Mlynarovič sa v strednom pásme ponúkol Svitanovi a následne vypálil spomedzi kruhov. Jeho pokus bol tečovaný a letel na plexisklo.
     
    11:15
    Strelu príklepom Žigu Panceho z ľavého kruhu ideálne zastavil Česánek, ktorý ju hokejkou zblokoval smerom na ochrannú sieť.
     
    10:47
    Macíkova prihrávka sa od korčule hráča DVTK odrazila medzi kruhy, kde si ju prevzal Martin Belluš, ktorý ihneď pálil. Adorján vytesnil puk na plexisklo.
     
    09:49
    Zagrapan sa pekne odtiahol od zadného mantinelu, pred bránkou sa vyhol padajúcemu obrancovi a už bol sám pred Adorjánom. Podstatne mu chýbal dôraz v zakončení. Adorján strelu zastavil betónom.
     
    08:44
    Miškovec dal gól!
    Hostia prichádzajú s celkom rýchlou odpoveďou. Magosi potiahol puk do pásma, posunul puk medzi kruhy Loiseauovi, ktorý ho však správne netrafil, no RYAN HARRISON sa z dobrej pozície nemýlil a medzi betóny prekonal popradského gólmana.
    Asistencie: Alexis Loiseau, Bálint Magosi.
     
    08:26
    Erving pokračoval v pohybe po pravom krídle, s pukom zastavil na modrej čiare. Čiarový rozhodca napokon odpískal ofsajd, ktorý bol možno trochu nejasný.
     
    07:44
    Heizerovo zakončenie spoza pravého kruhu brankár Adorján pohodlne zachytil do svojej lapačky. Po inkasovanom góle určite potreboval takýto zákrok.
     
    07:18
    Hostia ihneď naďalej pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Útok na čele s Galaniszom získal útočné pásmo. Videli sme tam dva puky, ktoré leteli popri Nechvátalovi, ale oba šli mimo brány.
     
    06:34
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia. Napriek viacero šanciam hostí využívajú kamzíci svoju veľkú a otvárajú skóre. Paukovček od zadného mantinelu posunul medzi kruhy voľnému SAMUELOVI TAKÁČOVI, ktorý len zamieril k pravej žrdi a strelou popri vyrážačke prekonal Adorjána.
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Patrik Svitana.
     
    05:43
    Po Slovákovej strele od modrej mal príležitosť z ľavého kruhu Rasmus Kulmala, ktorý zakončoval spoza obrancu. Práve domáci hráč zblokoval túto strelu.
     
    05:06
    Po 34 sekundách budú hrať aj domáci svoju prvú presilovku. Nikandrosz Galanisz dostáva dve minúty za držanie.
     
    04:46
    Nechvátal musel hasiť dalšiu šancu. Vas dal výbornú prihrávku medzi kruhy Pancemu, ktorý len z prvej ťukol do puku a popradský brankár urýchlene použil svoj ľavý betón.
     
    04:08
    Pance prišiel o puk pri mantineli. Na hokejku ho vzal Karalahti a poslal ho preč cez celé klzisko.
     
    03:40
    V poradí druhé vylúčenie na domácej strane. Rastislav Václav je dvomi minútami potrestaný za hákovanie.
     
    03:24
    Miskolczi sa snažil presadiť po ľavom krídle. Popri Salijovi však neprešiel ďaleko, lotyšský obranca ho odstavil od puku na ľavom kruhu.
     
    02:19
    Balázs Somogyi sa ocitol úplne sám pred bránkoviskom. Prihrávku od zadného mantinelu si nespracoval, ihneď strieľal, no mieril mimo.
     
    01:40
    Krížna prihrávka Kulmalu na Crawforda bola ťažko spracovateľná. Maďarský tím prišiel o puk a domáci ho pohodlne vyhodili.
     
    01:08
    Prvú presilovku v stretnutí si zahrajú hostia. Samuel Takáč dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    00:45
    Samuel Takáč si spracoval prihrávku v strednom pásme, prekorčuľoval medzi kruhy a zakončil. Jeho pokus Adorján vyrazil vyrážačkou.
     
    00:13
    Hokejisti Miškovca začali z ostra a ihneď sa natlačili pred domácu bránu. Magosi spoločne s Loiseauom boli už pri Nechvátalovi. Popradskí obrancovia im nevenovali náležitú pozornosť a takmer inkasovali.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu už nastúpilo mužstvo Miškovca v červených dresoch. Domáci Popradčania prichádzajú v bielych dresoch. Pred úvodným buly si ešte vypočujeme obe štátne hymny.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Nechvátal (Pavličko) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík, Heizer, Václav

    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Göz, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodca: Korba, Kalina – Kollár, Rojík.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu okrúhleho 30. kola Tipsport ligy, v ktorom HK Poprad na domácom štadióne privíta DVTK Miškovec. Stretnutie sa začína o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti pokračujú na víťaznej vlne aj po poslednom nedeľňajšom zápase v Detve, i keď tri body sa pod Poľanou nerodili zdanlivo ľahko. Po dvoch tretinách kamzíci jasne viedli 0:4, v poslednej tretine Detva zvýšila obrátky a vcelku rýchlo znížila na 3:4. Popradčania však už nedopustili stratu jasných troch bodov a stav 3:4 udržali dokonca. Predtým otočili dva ťažké zápasy, najprv doma proti Zvolenu, ktorý zdolali 3:2 po predĺžení a predtým aj v Košiciach, kde triumfovali 3:4 tiež po predĺžení. Po utorkovom víťazstve Banskej Bystrice nad Nitrou však boli Podtatranci na základe horšieho skóre odsunutí z vtedajšej tretej na 4. pozíciu, kde majú momentálne 63 bodov, na druhé Košice strácajú dva body a na vedúci Zvolen tri. Pred piatou Nitrou majú náskok päť bodov. Predseda predstavenstva HK Poprad Ľudovít Jurinyi a hlavný tréner Roman Stantien v nedávnom hodnotení pre klubový web uviedli, že sú s momentálnymi výsledkami a tabuľkovým postavením spokojní, takisto aj s predvedenou hrou a aj výkonmi brankárov.

    DVTK Miškovec
    V danom hodnotení pre popradský klubový web páni Jurinyi a Stantien komentovali aj prínos maďarských mužstiev do našej súťaže a ich prípadné šance na postup do vyraďovacej fázy. Momentálne majú k účasti v play-off nakročené oba maďarské celky. Trochu lepšie je na tom ale práve DVTK Miškovec, ktorý sa v posledných štyroch zápasoch dostal na víťaznú vlnu. Odštartovala prekvapivým, no o to cennejším víťazstvom nad Zvolenom hladko 4:0, následne si „ľadové medvede“ poradili s Detvou 2:3, zdolali Liptovský Mikuláš 0:3 a v poslednom zápase v nedeľu porazili aj Nové Zámky vysoko 6:2. Aj vďaka týmto získaným 12 bodom sa posunuli na aktuálnu 8. pozíciu. S 44 bodmi sa už doťahujú aj na siedmy Trenčín, ktorý zatiaľ nazbieral 49 bodov. Pred deviatym MAC Budapešť má Miškovec vcelku pohodlný osembodový náskok.

    Vo vzájomných zápasoch v tejto extraligovej sezóne sa zatiaľ stretnutia hrali vždy dlhšie ako 60 minút. V 8. kole Poprad zdolal DVTK po predĺžení 3:2 a v 19. kole Miškovec doma porazil kamzíkov taktiež 3:2 po predĺžení.

    Ako som vyššie spomenul, oba tímy sú na víťaznej vlne, majú dobrú výkonnosť z predošlých zápasov, a tak dúfame, že na nás čaká ďalšie zaujímavé stretnutie. Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 7. Takáč (Paukovček, Svitana), 37. Karalahti (Zagrapan), 52. Belluš (Macík, Paukovček), 58. Svitana (Mlynarovič) – 9. Harrison (Loiseau, Magosi), 35. Magosi (Loiseau), 40. Kulmala, 41. Pance (Kiss), 61. Vas (Crawford)


    HK Poprad: Nechvátal (Pavličko) – Petran, Salija, Fabian (C), Ťavoda, Erving, Karalahti, Česánek – Bondra, Mlynarovič (A), Svitana (A) – Abdul, Zagrapan, Takáč – Belluš, Paukovček, Macík – Kundrík, Heizer, Václav
    DVTK Miškovec: Adorján (Vay) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), T. Slovák, Göz, Milam – Pance, Vas (A), Kulmala – Harrison, Loiseau, Magosi (C) – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vojtkó

    Rozhodca: Korba, Kalina – Kollár, Rojík

    Diváci: 1 324