Č. Budějovice – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:0 (kon.) | Vsetín – Sparta Praha 3:7 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (0:1, 1:2, 0:0 - N 0:1)
Mountfield HK
cz Piatok 07.12.2018, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Partner:
     
    60:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé, hned po buly se dostali hosté do útoku, Poppel vyzval ke skórování VOJTĚCHA SÍLU, který se jako vítr přiřítil k brance a rozhodlo i o kompletních čtyř bodech pro svůj tým. Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    39:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Druhý gól Dukly při vlastním oslabení. Domácí se nejprve snažili o vyrovnání, když od modré vypálil Piskač, ale jeho pokus vyrazil Sajdl a s dorážkou promáchl jeden z hráčů Dukly. Následoval rychlý protiútok, ve kterém Šedivý našel najetého JAKUBA NAARA a ten pohotovou střelou překonal Javůrka. Asistence: Daniel Šedivý.
     
    28:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield HK se při vlastním oslabení dostal do přečíslení dva na jednoho. VOJTĚCH SÍLA vzal odpovědnost na sebe a kolem Javůrkovy lapačky trefil levou šibenici. Bez asistence.
     
    24:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla v signalizovaném trestu vyrovnává hru! Barák zavezl puk do útočného pásma a našel Rašína, který z osy hřiště vypálil a JAKUB KRAJÍČEK tečoval střelu za Sajdla. Začínáme tak od znova. Asistence: Patrik Rašín, Martin Barák.
     
    16:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zákonitě tak platí, že když nedáš, tak dostaneš. Poppel poslal puk na TADEÁŠE PINKASE, který si vybruslil na levý kruh a střelou z otočky se trefil pod horní tyčku. Asistence: Petr Poppel.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 25. Rašín (Barák) – 17. Pinkas (Poppel), 29. Síla, 40. Naar (Šedivý), 61. Poppel (Pinkas)


    HC Dukla Jihlava: Javůrek (Chaloupek) – Moravec, Rašín, Chvátal, Piskač, Smolko, Trávník, Zvěřina – Barák, Juda, Brož – Chlubna, Krajíček, Menšík – Doležal, Čermák, Kardoš. Trenér: Karel Nekvasil
    Mountfield HK: Sajdl (Vacek) – Janoušek, Kukla, Naar, Voňka, Perička, Pěnčík – Pajer, Pinkas, Síla – Poppel, Kašpar, Janda – Jušta, Dominik Šedivý, Hrabčák – Daniel Šedivý. Trenér: Jiří Janoušek.

    Rozhodca: Král – Komínek, Brzobohatý