Č. Budějovice – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:0 (kon.) | Vsetín – Sparta Praha 3:7 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
VHK ROBE Vsetín
3:7 (0:0, 1:4, 2:3 - N 0:1)
HC Sparta Praha
cz Piatok 07.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Partner:
     
    64:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    MAREK BLÁHA se šikovně dostal před bránu domácích a vystřelil. Asistence: Ondřej Pšenička, David Vitouch.
     
    59:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali před bránu domácích, kde dostal nahrávku JIŘÍ OBADAL od Josefa Slavíčka. Vsetínský gólman Sachr po puku skočil, ten mu ale projel pod lapačkou. Asistence: Josef Slavíček, František Gajdoš..
     
    54:33
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Pokud si některý z fanoušků na Lapači v první třetině stěžoval na nedostatek gólů, teď mu to hokejisté obou celků vynahrazují. ŠIMON JENÁČEK se podepsal pod dalším vsetínským gólem, který se zrodil po přesné kombinaci a střele nad pravý beton. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    53:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec svoji ofenzivní akci dokombinovali tak, že se vsetínský brankář musí opět ohlížet za svá záda. Autorem této branky je MICHAL KLIMO, jenž střílel z levého křídla. Asistence: Ondřej Havlín, Jiří Obadal.
     
    51:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Místo zdramatizování utkání si hosté berou svůj tříbrankový náskok zpět, a to poté, co nechali Valaši JOSEFA SLAVÍČKA a Ondřeje Pšeničku úplně samotné před gólmanem. Situaci dva na nikoho vyřešil prvně jmenovaný střelou mezi betony. Asistence: Ondřej Pšenička, Tomek Tomáš.
     
    50:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    MARCO LUKAČKA snižuje náskok Sparty ve vlastním oslabení. V brejku zvedl kotouč do horních pater branky a puk trefil horní tyčku, od níž se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    39:56
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Cichoň ve druhé třetině nakonec přeci jen kapituluje. Valaši se nevzdali a Vašenka se sám proti pětici hráčů Sparty vydal do útočného pásma. Zde se k zakončení pochopitelně nedostal a byl zatlačen do rohu kluziště, kde byl také o kotouč obrán. Hosté si však při rozehrávce a rodícím se protiútoku nedali pozor na JÁNA PETRISKU, který si kotouč bez skrupulí vzal a chladnokrevně jej čtyři sekundy před koncem druhého dějství poslal do levého horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    36:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    A místo snížení je tady další branka hostujícího celku. TOMÁŠ SCHWAMBERGER našel nechráněný kotouč těsně u betonů vsetínského gólmana, a tak jej bekhendem pouze zvedl pod horní tyčku. Asistence: Michal Klimo, František Gajdoš.
     
    35:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další zmatek ve vsetínské obraně, tentokrát při práci na brankovišti, znamená další gól za zády Sachra. Ten nejprve vytěsnil kotouč před sebe, odkud se trefil jeden z hloučku sparťanských hráčů. Konkrétně to byl DAVID VITOUCH, kdo dokázal dostat puk nad ležícího gólmana. Asistence: Miroslav Dani, Václav Rubeš.
     
    33:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z přečíslení dva na jednoho se trefuje ONDŘEJ PŠENIČKA. Vsetínští trochu zaspali při návratu do obrany, čehož nejproduktivnější hráč hostujícího celku ihned využil. Po přechodu do útočného pásma to vzal na sebe a prudkou střelou, podobnou té předchozí gólové, propálil domácího brankáře. Asistence: Tomáš Schwamberger, Simeon Gluzman.
     
    23:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už se ovšem pražský celek do vedení dostává, a to prudkou střelou SIMEONA GLUZMANA, který si po levém křídle nabruslil do útočného pásma, kde okamžitě vystřelil na bližší tyč. Asistence: Ondřej Pšenička, Jakub Prchal.

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 40. Petriska, 51. Lukačka (Jenáček, Ondračka), 55. Jenáček (Klímek, Ondračka) – 24. Gluzman (Pšenička, Prchal), 34. Pšenička (Schwamberger, Gluzman), 36. Vitouch (Dani, Rubeš), 37. Schwamberger (Klimo, Gajdoš), 52. Slavíček (Pšenička, Tomek), 54. Klimo (Havlín, Obadal), 60. Obadal (Slavíček, Gajdoš), 65. Bláha (Pšenička, Vitouch)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Klímek, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Půček, Vašenka, Petriska, Frimel, Zemánek.
    HC Sparta Praha: Cichoň – Bláha, Pika, Havlín, Prchal, Tomek, Gajdoš – Klimo, Schwamberger, Slavíček, Obadal, Rubeš, Pšenička, Dani, Gluzman, Vitouch.

    Rozhodca: Cabák – Pospíšil, Blažek

    Diváci: 495