Č. Budějovice – Třinec 2:5 (kon.) | Liberec – Plzeň 2:0 (kon.) | Vsetín – Sparta Praha 3:7 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 1:2 (kon.) | Jihlava – Hradec Králové 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (kon.)
koniec
HC Motor České Budějovice
2:5 (0:0, 2:4, 0:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
cz Piatok 07.12.2018, 16:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Partner:
     
    60:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    A netrvalo to vůbec dlouho a je rozhodnuto i o tom, kam poputuje čtvrtý bod. ADAM RAŠKA obral soupeře o kotouč, přebruslil celé pásmo a sám před Prušákem zakončil naprosto bez kompromisů! Bez asistence.
     
    42:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra Třince bez proměnění nezůstane! Havránek našel na modré čáře stojícího JAKUBA MICHÁLKA, a ten si sjel do střelecké pozice, z níž krásně trefil pravý horní růžek z Prušákova pohledu. Asistence: Marek Havránek.
     
    37:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou opět do dvoubrankového vedení! Před brankou byla k vidění poměrně nepřehledná situace, ze které branku vytěžil DAVID HOMOLA. Asistence: Filip Indrst, Matouš Čmiel.
     
    35:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nedali vylouženou šanci, nyní za to pykají. Třinečtí obrali soupeře o kotouč, z čehož nakonec pramenila šance pro FILIPA KRZAKA, který se raduje z přesného zásahu! Asistence: Adam Raška, Marek Havránek.
     
    32:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Na jihu Čech máme srovnáno! Ihned po vhazování se kotouč dostal na modrou čáru, odkud vypálil PATRIK ŠKOLA, a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Povedený pokus!
     
    28:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vzápětí ale panuje radost také na českobudějovické střídačce! Před Švehlákovou svatyní nastala trma vrma, ze které nejprve neuspěl Hubata, následně to ale vyšlo ALEŠI ŘEZÁČOVI. Asistence: Tomáš Hubata.
     
    27:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třineckým hokejistům to sice před chvíli nevyšlo, nyní se ale radují! Jakub Michálek poslal pas na NICA GEIDLA, který bez okolků prostřelil! Asistence: Jakub Michálek.
     
    23:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hokejisté se radují z první vstřelené branky! David Pastor poslal přihrávku před prázdnou branku, kde stál pohotový TOMMY WARDAS, jenž uklidil kotouč za brankovou čáru. Asistence: David Pastor, Jakub Michálek.

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 28. Řezáč (Hubata), 33. Škola (Š. Masopust) – 24. Wardas (Pastor, Michálek), 28. Geidl (Michálek), 36. Krzak (Raška, Havránek), 38. Homola (Čmiel, Indrst), 43. Michálek (Havránek), 61. Raška


    HC Motor České Budějovice: Prušák (Dvořák) – Škola, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Doktor, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    HC Oceláři Třinec: Švehlák (Ochman) – Radzienciak, Krzak, Bulava, Konderla, Michálek, Homola – Havránek, Krč, Tománek, Indrst, Pastor, Wardas, Geidl, Raška, Čmiel, Plandor, Matěj, Macháček

    Rozhodca: Šperl – Jindra, Vavruška