Jekaterinburg – Chabarovsk 5:4 (po pr.) | Čerepovec – Red Star Kunlun 2:1 (po pr.) | Jaroslavľ – Helsinki 0:3 (kon.)
Riga – Ufa 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Avtomobilist Jekaterinburg
5:4 (1:0, 1:1, 2:3 - 1:0)
Amur Chabarovsk
cz Piatok 07.12.2018, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního dne, na počtenou. (17:27:03)
     
    Československá stopa:

    Jakub Kovář (JEK) odchytal celé utkání, inkasoval 4 branky, 86,67% úspěšnost zákroků

    Michal Jordán (CHA) 2 body (0+2),2 střely, 24:05 čas na ledě
    Tomáš Zohorna (CHA) 2 body (1+1), 3 střely, 20:33 čas na ledě
     
    Tak to bylo utkání, které muselo každého fanouška hokeje bavit. Na konec vítězí papírový favorit, a tak dva body zůstávají v Jekatěrinburgu. V duelu byli vidět všichni čeští hráči, a tak i fanoušci národního týmu si přišli na své.
     
    Konec zápasu.
    61:44 Denis BODROV - 5:4
     
    61:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nádherná individuální akce končí rozhodujícím gólem! DENIS BODROV jel se spoluhráčem do přečíslení, naznačil střelu, čím si položil i vracející se hráče a poté zakončil do pravé části branky. Asistence: Alexandr Kučerjavenko.
     
    60:34
    Před Anatolijem Golyševem uklouzl obránce, a tak se domácí hráč dostal do střelecké pozice. Jeho zakončení, ale zamířilo jen do ramene Jevgenije Alikina.
     
    60:18
    Stéphane Da Costa naznačil přihrávku, ale místo ní objel branku. Ovšem hostující brankář stihl zareagovat betonem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavou poslední dvacetiminutovku, v níž se Amuru podařilo rovnat. Ve vyrovnání měli hodně velkou zásluhu čeští hráči, Tomáš Zohorna – Michal Jordán. Už to vypadalo, že Jekatěrinburg bude sahat po třech bodech, ale Chabarovsku se podařilo velmi rychle vyrovnat a získat na ledě favorita minimálně bod.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    57:39 Tomáš ZOHORNA - 4:4
     
    57:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Jakub Kovář jen nevěřícně kroutí hlavou, protože puk měl mít v lapačce. Z mezikruží vypálil Igor Ruděnkov, jehož pokus brankáři vypadl. K dorážce se prodral TOMÁŠ ZOHORNA, jenž kolegu z reprezentace po ledě překonal. Asistence: Igor Ruděnkov.
    57:18 Stéphane Da Costa - 4:3
     
    57:18
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Cink a gól pro francouzského reprezentačního útočníka! STÉPHANE DA COSTA dostal přihrávku na pravý kruh, z něhož poslal černou gumu k zadní tyči. Asistence: Alexej Vasilevskij.
     
    57:03
    Střelou v oslabení se prezentoval Pavel Dědunov, jehož pokus srazil první bránící hráč do ochranné sítě. Následuje vhazování po levé ruce českého reprezentačního gólmana.
     
    56:22
    Od modré čáry vystřelil Ivan Višněvskij, jehož pokus brankář velmi dobře viděl. To i proto, že Anatolij Golyšev přejel ránu, a tak Jevgeniji Alikinovi neclonil.
     
    55:28
    Chabarovsk se pokusil vyhodit, ale trefil vlastního hráče. Poté Kirill Rasskazov a Tomáš Zohorna ušetřili několik desítek cenných vteřin.
     
    55:16
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Jegor Žuravljov – 2 min., nedovolené bránění).

    Vendula Zdražilová

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 13. Paré (Sexton), 26. Dawes (Golyšev, S. Da Costa), 45. Paré (Dawes), 58. S. Da Costa (Alexej Vasilevskij), 62. D. Bodrov (Kučeriavenko) – 38. Rudenkov (Rasskazov, Aťušov), 47. Rasskazov (T. Zohorna, Jordán), 53. Vj. Ušenin (Jordán), 58. T. Zohorna (Rudenkov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – Višnevskij, Gurkin, Ľamin, Alexej Vasilevskij (A), Mamkin, D. Bodrov (A), Pereljajev – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, A. Garejev – Milovzorov, Kučeriavenko, Krikunov – Chripunov, Gračov, Česalin – Rassejkin.
    Amur Chabarovsk: Murygin (7. Alikin) – Aťušov, Jordán, Žuravľov, Koriagin, D. Vorobjov, Kuzmin, Alexandrov – Kuznecov, Pjanov, A. Lazarev – Rudenkov, Rasskazov, T. Zohorna (C) – Gorškov, Vj. Ušenin (A), Vl. Ušenin – Dedunov, Železkov, Veličkin – Popugajev.

    Rozhodca: Birin, Gamalej – Majtak, Strelcov