Toronto – Detroit 4:5 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 6:2 (kon.)
Florida – Colorado 2:5 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 2:0 (kon.) | Arizona – Washington 2:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:3 (kon.)
Vegas – Chicago 4:3 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 3:6 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Washington Capitals
cz Piatok 07.12.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Alexandr OVEČKIN - 2:4
     
    59:58
    Washington právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už to ALEXANDRU OVEČKINOVI vyšlo! Kotouč se k němu odrazil přímo z vhazování a mezi nohama Ekmana-Larssona procedil zakončení přes celé hřiště do nikým nehlídané branky. Asistence: Nicklas Bäckström.
    55:18 André BURAKOVSKY - 2:3
     
    55:18
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals jsou za svou aktivitu ve třetí třetině odměněni gólem, po kterém poprvé vedou! Orlov a Niskanen předvedli ukázkový přechod z obrany do útoku. Po dlouhé přihrávce se puk dostal na rozjetého ANDRE BURAKOVSKÉHO a jeho střela z vrcholku levého kruhu proletěla přes hokejku Connautona i trochu zaskočeného brankáře Arizony. Asistence: Matt Niskanen, Dmitrij Orlov.
    36:00 Matt NISKANEN - 2:2
     
    36:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Rovné čtyři minuty před koncem druhé části se začíná prakticky od začátku! Kempeho nahození přeletělo jeho dva kolegy. Copley se postaral o rozehrávku a Caps bleskově přešli do ofenzivy. Boyd na útočné modré přenechal puk MATTU NISKANENOVI, jehož střela se od levé nohy Chychruna odrazila za Hillova záda! Smolný okamžik pro domácího beka, který se zaměřoval na bránění urostlého Jaškina. Asistence: Travis Boyd, Pheonix Copley.
    26:58 Lawson CROUSE - 2:1
     
    26:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti vrací úder a opět vedou! LAWSON CROUSE posunul kotouč na modrou čáru, odkud střílel Oesterle. Cousins kotouč trochu nechtěně sklepl pod sebe a Crouse z levého kruhu dorážel do naprosto odkrytého prostoru u pravé tyče. Asistence: Nick Cousins, Jordan Oesterle.
    25:27 Jakub VRÁNA - 1:1
     
    25:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 1:1! JAKUB VRÁNA posouval puk po mantinelu za branku, odkud přihrával Kuzněcov zpět do palebné pozice. Connolly pustil puk na českého útočníka a jeho střela zápěstím zapadla do levého horního růžku Hillovy brány! Asistence: Brett Connolly, John Carlson.
    04:48 Christian FISCHER - 1:0
     
    04:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes čekali na první střelu téměř pět minut a hned je z ní vedoucí gól! Derek Stepan přihrál z pravého mantinelu na CHRISTIANA FISCHERA a jeho střela z první zapadla k pravé tyči Copleyho brány. Celé situaci předcházelo lehké napadání těchto dvou, které vedlo k zisku puku po nepřesnosti Burakovského. Asistence: Derek Stepan.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 5. Fischer (Stepan), 27. Crouse (Cousins, Oesterle) – 26. J. Vrána (Kuzněcov, Carlson), 36. Niskanen (Boyd, Copley), 56. Burakovsky (Niskanen, Orlov), 60. Ovečkin (Bäckström)


    Arizona Coyotes: Hill (Pickard) – Connauton (C), Ekman-Larsson (A), Hjalmarsson, Chychrun, Oesterle, Goligoski – Keller, Schmaltz, Galchenyuk – Fischer (A), Stepan, Pánik – Hinostroza, Richardson, Kempe – J. Archibald, Cousins, Crouse.
    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Carlson (A), Kempný, Niskanen, Orlov, Djoos, Siegenthaler – Burakovsky, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Connolly, Kuzněcov, J. Vrána – Smith-Pelly, Eller, Stephenson – Boyd, Dowd, Jaškin.

    Rozhodca: Nicholson, O´Rourke – Pancich, Driscoll

    Diváci: 11 910