Toronto – Detroit 4:5 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 3:4 (po pr.) | Pittsburgh – NY Islanders 6:2 (kon.)
Florida – Colorado 2:5 (kon.) | Ottawa – Montreal 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 2:0 (kon.) | Arizona – Washington 2:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:3 (kon.)
Vegas – Chicago 4:3 (kon.) | LA Kings – NJ Devils 3:6 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
2:5 (1:1, 1:2, 0:2)
Montreal Canadiens
cz Piatok 07.12.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:28 Paul BYRON - 2:5

    via Gfycat

     
    57:28
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Brankář Anderson zamířil na střídačku a pár sekund poté domácí hráč přišel o puk v souboji s protihráčem, kotouče se zmocnil Weber, který dlouhou přihrávkou našel rozjetého PAULA BYRONA, pro kterého už nebyl problém od modré čáry poslat puk do prázdné branky! Asistence: Shea Weber – 2:5!
    43:19 Brendan GALLAGHER - 2:4
     
    43:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens znovu vedou o dva góly. Tatar přihrál na modrou Petrymu a ten vrátil puk Tatarovi. Slovenský útočník vypálil od modré prudkou střelu, kterou před Andersonem usměrnil do brány BRENDAN GALLAGHER! Asistence: Tomáš Tatar, Jeff Petry – 2:4!
    38:50 Colin WHITE - 2:3

    via Gfycat

     
    38:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátorům se podařilo rychle využít přesilovou hru! Po křížné přihrávce ještě Dzingel Price neprostřelil, ale k odraženému puku se dostal COLIN WHITE a z otočky vrátil puk do montrealské branky! Asistence: Ryan Dzingel, Mark Stone – 2:3!
    35:42 Andrew SHAW - 1:3

    via Gfycat

     
    35:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    A s Ottawou to vypadá ještě hůř! Vyhození Andersona po mantinelu zachytil Kotkaniemi, přihrál za branku Drouinovi, pro kterého už nebyl problém adresovat krásnou nabídku na hůl ANDREWA SHAWA. Montrealský útočník pak už jen z bezprostřední blízkosti zametl kotouč do ottawské brány! Asistence: Jonathan Drouin, Jesperi Kotkaniemi – 1:3!
    31:03 Paul BYRON - 1:2

    via Gfycat

     
    31:03
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens poprvé v zápase vedou! Lehkonen vybojoval puk u mantinelu v útočném pásmu, přistrčil ho Danaultovi, který si z pravé strany nabruslil k bližší tyči a rychlou přihrávkou vybídl ke skórování PAULA BYRONA. Ten svou šanci stoprocentně využil a pokořil Andersona! Asistence: Phillip Danault, Artturi Lehkonen – 1:2!
    08:18 Jeff PETRY - 1:1

    via Gfycat

     
    08:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    JEFF PETRY obdržel přihrávku na modrou čárou a prudkou střelou švihem vymetl pavučinku v Andersonově bráně! Hosté se z vedení dlouho neradovali! Asistence: Michael Chaput, Kenny Agostino – 1:1!
    07:58 Mark STONE - 1:0
     
    07:58
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MARK STONE vypálil z levého kruhu a prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Colin White – 1:0!

    Igor Mainka

    Góly a asistencie: 8. Mark Stone (White), 39. White (Dzingel, Mark Stone) – 9. Petry (Chaput, Agostino), 32. Byron (Danault, Lehkonen), 36. A. Shaw (Drouin, Kotkaniemi), 44. Gallagher (Tatar, Petry), 58. Byron (S. Weber)


    Ottawa Senators: C. Anderson (McKenna) – Chabot, DeMelo, Harpur, Ceci, Falk, Jaroš – Dzingel, Duchene (A), Batherson – B. Tkachuk, White, Mark Stone (A) – Bødker, Tierney, B. Ryan – Pyatt, Z. Smith (A), Pääjärvi.
    Montreal Canadiens: Price (Niemi) – Kulak, S. Weber (C), Schlemko, Petry, Reilly, Jo. Benn – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Drouin, Domi, A. Shaw – Byron (A), Kotkaniemi, Lehkonen – Agostino, Chaput, Deslauriers.

    Rozhodca: Hebert, McCauley – Amell, Gallowey

    Diváci: 15820