Chomutov – Mladá Boleslav 4:6 (kon.) | K. Vary – Kladno 3:2 (3:2 po s.n.)
koniec
Piráti Chomutov
4:6 (0:2, 3:3, 1:1 - N 0:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Štvrtok 06.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 3. kolo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase u mládežnického hokeje na počtěnou! (19:53:19)
     
    Utkání mezi Mladou Boleslaví a Chomutovem je u konce. Úspěšnější byli dnes hosté, kteří si ve druhé periodě vypracovali vedení 5:1, které málem ztratili. Piráti se dostali na rozdíl jediné branky, ale vyrovnat se jim již nepovedlo. V nadstavbě byli aktivnější Piráti a v nájezdech rozhodl parádní brankou Petr Chlán.
     
    Konec zápasu.
    Petr CHLÁN - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    PETR CHLÁN naprosto parádním nájezdem rozhodl ve třetí sérii o triumfu Pirátů v nadstavbě. Chomutovský útočník zakončil podobně jako kdysi v NHL Tomáš Hertl nebo Marek Malík.
     
    4. séria
    4:2
    Pirátům se povedlo vstřelit i další branku, Erik Mežnar se prosadil bekhendově a domácí celek z utkání bere bod.
     
    4. séria
    3:2
    Jan Grim měl velkou zodpovědnost a pokoušel se překonat Mičána zblízka mezi betony. Chomutovský brankář ovšem pozorně zasáhl a Piráti mohou rozhodnout.
     
    3. séria
    3:2
    Naprosto spektakulárně se nyní prosadil Petr Chlán, jemuž se povedlo zakončit mezi nohy jako Marek Malík kdysi.
     
    3. séria
    2:2
    Vladislav Houška to na Mičána zkoušel bekhendově, ale neuspěl. Trefil boční síť.
     
    2. séria
    2:2
    Zahanbit se ovšem nenechal ani šikovný Kryštof Ouřada, kterému se bekhendově povedlo srovnat na aktuálních 2:2.
     
    2. séria
    1:2
    Dalším exekutorem byl Peter Foerster, který si najel rychle k levé tyčce a trefil se do volného prostoru. Mladá Boleslav nadále vede.
     
    1. séria
    1:1
    Josef Koláček si parádně roztáhnul Davida Maška a parádní brankou srovnává!
     
    1. séria
    0:1
    Matěj Houška si najel po levé straně před branku a svižnou střelou překonal Mičána!
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Konec prodloužení.
     
    64:24
    Vladislav Houška se opět dostal před Mičánem do zakončení, ani nyní jej ale u levé tyčky ničím nepřekvapil. Pokračovat se tak bude protiakcí domácích.
     
    63:22
    Jan Mičán si následně poradil se střeleckým pokusem z pravé strany. V protiakci mohl rozhodnout Petr Chlán, ale ten branku trestuhodně ani netrefil!
     
    63:00
    Do další šance si najel domácí Tomáš Koblížek, který byl před Maškem. Jeho rána ale skončila jen na betonech, přesouvající brankář to vyřešil opět dobře.
     
    62:38
    Vladislav Houška byl následně na konci akce Mladé Boleslavi. U levé tyčky zakončoval, ale trefil nakonec jen betony připraveného Mičána.
     
    61:38
    Michal Gut si poté najel před branku, ale klička na zadní tyčku skončila jen na boční síťce. Stejný hráč zakončoval zpoza branky následně, ale nyní branku netrefil!
     
    61:05
    Hned po vhazování si před branku hostů najel Kryštof Ouřada, kterému se ale nepovedlo skórovat. Domácí útočník střílel zblízka jen do betonů!
     
    60:58
    Po pravé straně se do šance dostával Petr Chlán, který těsně před brankářem zakončoval pod víko. Jeho pokus ale nakonec skončil jen vysoko nad.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Konec třetí třetiny.
     
    59:31
    Piráti se dostali k ještě jednomu střeleckému pokusu. Od modré čáry tvrdě pálil Jakub Štochl, ale jeho rána nakonec skončila v lapačce pozorného Davida Maška.
    59:03 DOTTER - 4:6
     
    59:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Josef Koláček si po pravé straně najel do pásma, ale jeho nahození do brankoviště nikdo gólově nezakončil. Ke kotouči se tak dostal SAMUEL DOTTER, jenž se přes celé kluziště trefil do opuštěné klece. Bez asistence.
     
    58:09
    Hosté v plném počtu.
     
    57:44
    Domácí hrají v šesti a bez brankáře!
     
    57:01
    Petr Chlán si následně najel k pravé tyčce, kde se mu ale nadvakrát nepovedlo dostat puk do sítě! Velká šance chomutovského celku.
     
    56:34
    Stanislav Vrhel si individuálně najel do útoku a poté přihrával na modrou čáru. Jakub Kleiner ale puk nezachytil a musí se pro něj vracet.
     
    56:09
    Josef Bajer zůstal ležet v obranné třetině na ledě a Piráti si zahrají přesilovku v utkání. Dvě minuty za sekání inkasuje Jan Grim.
     
    56:03
    Po dlouhé době si do střelecké pozice najeli hokejisté Mladé Boleslavi. Přečíslení zakončoval na pravé straně Jan Závora, Jan Mičán ale pohotově zasáhl.
     
    54:45
    Stanislav Vrhel tečoval před brankou střelu Jakuba Kleinera po ledě. Domácí útočník ale nakonec trefil jen betony připraveného Davida Maška. Mladoboleslavští jdou do útoku.
     
    54:05
    Aktivní Piráti se na levé straně pásma pokoušeli něco vymyslet, ale Kryštof Ouřada upadl a hosté se pokoušeli dostat do úniku. Místo toho ale přišel icing.
     
    52:54
    Utkání pokračuje vhazováním po pravici Jana Mičána. Piráti se geniálně vrátili do utkání a aktuálně se pokouší zprvu rozhodnutý zápas poslat minimálně do prodloužení.
     
    52:25
    Dlouho se bojovalo za brankou Mladé Boleslavi, nakonec se ke kotouči dostali právě hosté. Piráti mezitím prostřídali a hosté se pokouší založit nějakou útočnou akci.
     
    50:52
    Domácí v plném počtu.
    50:04 OUŘADA - 4:5
     
    50:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Akce hostujícího celku nevyšla, Miroslav Vasilev se u pravé tyčky neprosadil a přišel trest! KRYŠTOF OUŘADA ujel podél levého mantinelu až před branku, kde Davida Maška překonal svižnou střelou mezi betony! Bez asistence.
     
    48:51
    Následně byla hra přerušena a Piráti si zahrají třetí oslabení v utkání. Jakub Štochl inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    48:03
    Na levém kruhu se ke střele dostal Jiří Beneš, kterému se ale střelou na přední tyčku Maška překonat nepovedlo. Hostující brankář parádně zasáhl a vhazuje se před ním.
     
    47:47
    Následně se hosté dostali do ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný. Hra se přesouvá do útočné třetiny Pirátů, kteří se pokoušejí o srovnání téměř ztraceného zápasu.
     
    47:09
    Stanislav Vrhel se následně zjevil sám před brankářem, kterého měl již položeného. Chomutovský odchovanec šel do bekhendu, ale branku trestuhodně pouze přestřelil!
     
    46:50
    Hosté se následně pokoušeli něco vymyslet, ale nakonec z toho bylo jen nahození od modré čáry. Jan Mičán kotouč ukryl v lapačce a bude se pokračovat po jeho pravici.
     
    45:30
    Domácí v plném počtu.
     
    45:21
    Následně hosté delší dobu kombinovali, ale vymysleli pouze střelecký pokus Karla Klikorky z pravého kruhu. Jan Mičán si ale s pokusem po ledě poradil.
     
    44:15
    Mladoboleslavským se na startu přesilovky vůbec nedaří a hraje se spíše mimo jejich útočné pásmo. Domácím hráčům se dokonce povedlo již dvakrát vyhodit.
     
    43:30
    Piráti se následně provinili naprosto zbytečným vyloučením a Mladá Boleslav si zahraje druhou přesilovku duelu. Jiří Beneš vidí dvě minuty za podražení.
     
    42:18
    Individuálně si do pásma najel Tomáš Dlask, jenž to zkoušel pokusem na vzdálenější tyčku. Puk ale nakonec skončil vedle branky a dostávají se k němu domácí.
     
    41:05
    Na druhé straně se pokoušel zvrátit aktuální skóre Michal Gut, jenž to zkoušel z levého kruhu. Jeho svižná rána ale gólem neskončila, Mašek pohotově zakročil.
     
    40:31
    Po nahození od modré čáry se dostal na zadní tyčce ke kotouči Vladislav Houška. Před hostujícím hráčem byla odkrytá branka, ale hostující útočník napálil tyčku!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je u konce a nabídla hned šest branek, oba celky se prosadily třikrát. Hosté vstřelili na startu druhé periody dva slepené góly, Piráti sice odpověděli, ale následně opět inkasovali. Domácí mužstvo se nicméně do duelu vrátilo a před poslední třetinou ztrácí dvě branky.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Kryštof Ouřada se dostal individuálně do pásma, ale ideální přihrávku před branku nedal. V posledních sekundách prostřední třetiny jdou tak hráči Mladé Boleslavi do útoku.
    38:06 ŠURÁŇ - 3:5
     
    38:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti stahují čtyřbrankovou ztrátu už jen na rozdíl dvou branek! Po pravé straně se do útoku dostal Erik Mežnar, jenž bekhendem přihrával do brankoviště. JAKUB ŠURÁŇ se zde dokázal s trochou štěstí prosadit a je to 3:5. Asistence: Erik Mežnar a Jakub Štochl.
     
    37:22
    Michal Gut měl šanci na snížení, ale samostatný únik mu nevyšel a David Mašek chytá! Chomutovský mladík střílel po kličce mezi betony, přesouvající brankář Mladé Boleslavi nicméně parádně zakročil a mezírku tam nenechal.
     
    36:55
    Dlouho se hrálo v chomutovské třetině, kde se ale neudálo vůbec nic. Puk se zašlapával a schovával ve skrumáži u mantinelu, ani jednou ale sudí hru nepřerušili.
     
    35:24
    Piráti se pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka Petra Chlána ve střední třetině úspěšná nebyla. Hosté nicméně kotouč vyhodili na zakázané uvolnění a pokračuje se na pravé straně.
     
    34:24
    Individuálně se do pásma dostal Jakub Šuráň, který z levého kruhu přihrával před modrou čáru. Jakub Štochl puk nezpracoval a střílel až z otočky, Mašek ale s klidem chytá.
    33:13 VRHEL - 2:5
     
    33:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Třetina plná branek pokračuje. Petr Chlán se na pravé dostal ke kotouči, který se nakonec dostal na levý kruh. STANISLAV VRHEL dobře zareagoval a ležícího Davida Maška bekhendovým pokusem parádně přehodil. Asistence: Petr Chlán a Tomáš Koblížek.
     
    32:57
    Oddechový čas pro hosty.
     
    32:39
    Stanislav Vrhel se podél pravého mantinelu dostal až před branku, kde zakončoval bekhendově. Blízko betonů a tyčky se mu ale kotouč zvednout nepovedlo!
    31:43 DLASK - 1:5
     
    31:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po chybě ve střední třetině se hostující celek dostal do přečíslení tři na jednoho. Puk se dostal na levý kruh, odkud se svižnou střelou prosadil TOMÁŠ DLASK. Boleslavskému ofenzivnímu hráči pomohla ke skórování i tyčka. Asistence: Jakub Zajíček a Jan Grim.
     
    30:20
    Domácí celek pokračoval v aktivitě. Zpoza branky to zkoušel bekhendově Petr Chlán, domácím ale nevyšel tento pokus ani rána Denise Zemana od modré čáry.
     
    29:24
    Přihrávku od levého mantinelu na zadní tyčku dostával Erik Mežnar, kterému se ale nepovedlo dostat na dlouhou hokejku puk do branky. Mladá Boleslav následně vyhodila na icing.
     
    29:07
    Po parádní kombinaci se ke střele z mezikruží dostal hostující Vladislav Houška. Útočník Mladé Boleslavi zakončoval do protipohybu, ale Jan Mičán parádně zasáhl!
    28:10 CHLÁN - 1:4
     
    28:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po vhazování se ke kotouči dostal PETR CHLÁN, jenž se od levého mantinelu dostal do samostatného úniku. Ten nejlepší střelec Chomutova zakončoval pokusem nad vyrážečku a David Mašek zblízka nestihl zareagovat. Asistence: Tomáš Koblížek a Jiří Beneš.
     
    28:04
    Jan Mičán musel být pozorný proti nahození od modré čáry, které se od zadního mantinelu odráželo do brankoviště. Chomutovský brankář si ovšem tyčku pohlídal a puk zachytil.
     
    27:14
    K volnému kotouči se mezi kruhy následně dostal Erik Mežnar, jenž to ihned zkoušel technickým pokusem. Jeho rána ale byla ztečovaná a puk skončil v ochranné síti.
     
    26:23
    Následně vyslal do útoku Kryštofa Ouřadu spoluhráč Michal Gut. Chomutovský kapitán zakončoval z pravého kruhu, ale jeho rána skončila nakonec vysoko nad klecí Davida Maška.
     
    25:24
    Jakub Štochl se následně na modré čáře opřel do kotouče, který pro něj připravil Petr Chlán. Chomutovský bek ale tvrdě střílel jen do připraveného brankáře Mladé Boleslavi.
     
    24:40
    Domácí celek pokračuje v naprosto katastrofálním výkonu a hosté nemají dost. Vasilev dostával po rychlé akci puk mezi kruhy, ale přesně se mu zakončit nepovedlo.
     
    23:58
    Hosté se následně dostávali do dalšího útoku, ale přihrávka podél pravého mantinelu nebyla zachycena a píská se icing. Pokračovat se bude vhazováním po pravici Maška.
    23:20 FOERSTER - 0:4
     
    23:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pouze devětadvacet sekund udržel Jan Mičán čisté konto. PETR FOERSTER dostal přihrávku zpoza branky a svižnou střelou do horní části branky navyšuje vedení již na 4:0! Asistence: Michael Rudolph.
     
    22:51
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Richard Běhula, přichází Jan Mičán.
    22:51 GRIM - 0:3
     
    22:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po něm ale ujeli hokejisté Mladé Boleslavi, kteří zvyšují na rozdíl tří branek! JAN GRIM ujel po levé straně a svižnou střelou ukončil působení Richarda Běhuly v brance v tomto duelu. Bez asistence.
     
    22:30
    Domácí celek pokračoval v aktivní hře, ale nic nevymyslel. Hosté i přesto vyhodili na icing a hra bude pokračovat vhazováním před brankou Mladé Boleslavi.
     
    21:34
    Na druhé straně se sám před brankáře dostal Michal Gut, který zakončoval u levé tyčky. Jeho rána zblízka ale skončila jen vedle branky, Piráti nicméně pokračují v útoku.
     
    20:42
    Piráti se dostali do akce, kterou ale Kryštof Ouřada svou přihrávkou nevymyslel. V protiakci se sám před brankáře dostal Miroslav Vasilev, ale jeho bekhend skončil trestuhodně jen vedle branky!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dvacetiminutovka skončila a zatím lepším celkem je hostující Mladá Boleslav. Bruslaři do utkání vletěli a svého soupeře pořádně tlačili. Již ve čtvrté minutě se prosadil Michael Simon, kterého doplnil v závěru periody také Jakub Zajíček. Střelecké pokusy domácích by se daly spočítat na rukách jedné ruky, Piráti se musejí zlepšit.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:13.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Hosté následně drží kotouč za svou brankou a počkají si na první sirénu tohoto duelu. Mladá Boleslav vede o dvě branky a nutno říci, že je to velice zasloužený výsledek.
     
    18:49
    Kryštof Ouřada následně střílel od modré čáry, ale branku minul. Kotouč se nicméně od mantinelu dostal k levé tyčce, kde roztáhnutého Davida Maška nedokázal překonat Petr Chlán.
    18:26 ZAJÍČEK - 0:2
     
    18:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Od pravého mantinelu si najel do střelecké pozice JAKUB ZAJÍČEK, který nenápadnou střelou na přední tyčku překonává Richarda Běhulu a Mladá Boleslav jde v předposlední minutě první třetiny do dvoubrankového vedení! Asistence: Matěj Houška.
     
    18:10
    Hostující celek pokračoval v aktivitě, jeden z hráčů dokonce střílel z pravého kruhu na zadní tyčku, ale minul. Hra byla přerušena později za hru vysokou holí.
     
    17:22
    David Sýkora přihrávkou od levého mantinelu přihrával do brankoviště, kam dával hůl Vladislav Houška. Ten sice puk tečoval, ale Richard Běhula zasahovat nemusel. Přesilovka je u konce.
     
    16:35
    Hostující celek se dočkal branky, ale ta nakonec správně neplatí. Miroslav Vasilev zakončoval u pravé tyčky a ze vzduchu kotouč poslal do sítě rukou. Pokračuje se tedy vhazováním ve střední třetině.
     
    15:49
    Andrej Moravčík si najel na pravý kruh a zakončoval, ale jeho rána byla zablokovaná. Následně střílel také Hovorka od modré, ale ani on Běhulu nezaměstnal.
     
    15:26
    Chomutovský Denis Zeman následně u mantinelu podrazil projíždějícího hráče Mladé Boleslavi a bude v šestnácté minutě prvním potrestaným hráčem duelu.
     
    14:33
    Na druhé straně pokoušel štěstí útočník Michael Schulz. Mladoboleslavský hráč střílel od levého mantinelu na zadní tyčku, rána šla sice vedle, ale Běhula i tak máchl lapačkou a hru přerušil.
     
    13:38
    Svižná rána Petra Chlána po akci Kryštofa Ouřady. První jmenovaný přijímal kotouč těsně za modrou čárou, ale jeho pokus pod břevno nakonec skončil těsně nad brankou, Mašek kotouč lehce tečoval.
     
    12:26
    Hra byla následně přerušena za brankou hostů, kde byl na mantinel přitlačen jeden z hráčů. Chvilku ležel na ledě a nevypadalo to dobře, brzy se ale zvedl a pokračuje se i s ním vhazováním.
     
    12:01
    Kombinační hra hostujícího celku byla zakončena pokusem od modré čáry, zkoušel to Mikuláš Hovorka. Jeho pokus ale nakonec skončil na Běhulovi, aktivita zelenočerných nicméně pokračuje.
     
    11:10
    Po následném vhazování se dostali do útoku Mladoboleslavští, kterým se ale nepovedlo zakombinovat a je z toho zakázané uvolnění. Další vhazování před brankou Maška.
     
    10:50
    Kryštof Ouřada vybojoval ve střední třetině kotouč a postupoval do útočného pásma. Před pravým kruhem zakončoval, ale jeho rána po ledě skončila na betonu připraveného Maška, Bruslaři následně vyhodili na icing.
     
    09:24
    Následně skončil kotouč mimo ledovou plochu a vhazovat se bude po pravici brankáře Mladé Boleslavi. Ten zatím moc práce neměl, naopak Richard Běhula už tahal dokonce kotouč ze sítě.
     
    09:00
    Po dlouhé kombinaci se domácí celek dostal do první slibnější akce. Michal Gut po kličkách přihrával před branku, kde zblízka zakončoval Erik Mežnar. David Mašek měl ovšem beton připravený!
     
    07:27
    Domácí celek se pokoušel vymyslet něco v útoku, ale snažení Petra Chlána za brankou bylo neúspěšné. Pokračuje se tak rozehrou středočeského mužstva, které hraje mnohem lepší hokej.
     
    06:09
    Následně Mladoboleslavští zachytili puk na hranici ofsajdu, aby se následně pokusili něco vymyslet v pásmu. Přihrávka na modrou čáru ale zachycena nebyla a hraje se ve středu ledové plochy.
     
    05:03
    Domácí celek se téměř do ničeho nedostává a hraje se spíše ve středu hřiště či před brankou Pirátů. Tomáš Koblížek se po delší době do něčeho dostal, ale pokus z mezikruží skončil vedle branky.
     
    04:26
    Podél pravého mantinelu rozehrál domácí obránce Jakub Kleiner, kterému se sice povedlo poslat puk na spoluhráče, ten byl ovšem pouze v ofsajdovém postavení.
    03:21 SIMON - 0:1
     
    03:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nicméně pokračovali v aktivní kombinace a jdou do brzkého, ale zaslouženého vedení! Bruslaři si najeli do přečíslení, které zakončoval po přihrávce střelou z první MICHAL SIMON. Běhula se nestihl přesunout, a tak inkasuje jako první. Asistence: Vladislav Houška a Matěj Houška.
     
    02:21
    Za brankou hostů se pokoušel něco vymyslet Josef Koláček, kterému se ale nakonec nepovedlo přihrát před branku. Následně se tak k puku dostali hokejisté Mladé Boleslavi.
     
    01:34
    Po snažení domácích se do akce dostali opět hosté. Miroslav Vasilev to zkoušel od levého mantinelu, ale jeho nahození se od vyrážečky chomutovského brankáře dostalo do ochranné sítě.
     
    00:34
    Hned veliké šance hostujícího celku! Vladislav Houška objížděl branku a již dával kotouč do branky, ale Richard Běhula v první minutě neinkasoval. Následně chytil i dorážku z pravé strany.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Běhula (Mičán) – Váchal, Šuráň, Zeman, Mikulec, Beneš, Kleiner, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

    BK Mladá Boleslav: Mašek (Zeithaml) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Rudolph – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster, V. Houška, Grim, Vasilev, Moravčík, Šíma.

    Rozhodčí: Šindel – Malý, Sedláček.
     
    Piráti Chomutov

    Chomutovští jen těsně nepostoupili do lepší skupiny, a tak si zahrají v části poražených celků. Piráti jsou o skóre na prvním místě tabulky, když získali pětačtyřicet bodů, stejný počet má i druhý Zlín. Také Severočeši v posledních dvou zápasech zvítězili, ale předtím se jim moc nedařilo.

    Chomutov – Žďár nad Sázavou 4:2
    Chomutov – Jihlava 3:1
    Chomutov – Plzeň 1:3
     
    BK Mladá Boleslav

    Do tabulky poražených týmů si Mladá Boleslav převedla a připsala čtyřiačtyřicet bodů, za což jí patří třetí příčku. Hostující celek v posledních dvou případech zvítězil. Ovšem ve dvaadvaceti duelech inkasoval sedmašedesát branek.

    Mladá Boleslav – Havířov 5:1
    Mladá Boleslav – Olomouc 3:2 po prodloužení
    Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:1
     
    Vítám všechny nadšence mládežnického hokeje u DHL extraligy juniorů, v níž se představí Piráti Chomutov a BK Mladá Boleslav.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 29. Chlán (Koblížek, Beneš), 34. Vrhel (Chlán, Koblížek), 39. Šuráň (Mežnar, Štochl), 51. Ouřada, rozh. náj. Chlán – 4. Simon (V. Houška, M. Houška), 19. Zajíček (M. Houška), 23. Grim, 24. Foerster (Rudolph), 32. Dlask (Zajíček, Grim), 60. Dotter

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Matěj Houška (MBL)
    1:1   Koláček (CHM)
    2. séria:
    1:2   Peter Foerster (MBL)
    2:2   Ouřada (CHM)
    3. séria:
    2:2   Vladimír Houška (MBL)
    3:2   Petr Chlán (CHM)
    4. séria:
    3:2   Jan Grim (MBL)
    4:2   Erik Mežnar (CHM)


    Piráti Chomutov: Běhula (23. Mičán) – Váchal, Šuráň, Zeman, Mikulec, Beneš, Kleiner, Štochl – Bajer, Vrhel, Chlán, Prokop, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    BK Mladá Boleslav: Mašek (Zeithaml) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Hovorka, Rudolph – Zajíček, Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster, V. Houška, Grim, Vasilev, Moravčík, Šíma.

    Rozhodca: Šindel – Malý, Sedláček