Singapur – Thajsko 3:4 (kon.) | Poľsko – Japonsko 6:2 (kon.) | Austrália – Slovensko sk 3:12 (kon.)
Švajčiarsko – Nórsko 3:2 (po pr.) | Kanada – Estónsko 2:9 (kon.) | Česko – Dánsko 10:1 (kon.)
koniec
Singapur
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Thajsko
cz Štvrtok 06.12.2018, 09:30 • Aréna Sparta • Majstrovstvá sveta mužov • O 13. - 16. místo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:30.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání, ve kterém se podíváme do bojů o 13.-16. místo. V tom se utká Singapur s Thajskem. Utkání začíná v 9:30 a bude se hrát na Spartě Aréně. Vítěz utkání půjde do boje o třinácté místo, poražený bude bojovat o předposlední místo na turnaji.
     
    Konečná tabulka skupiny D

    1. Slovensko – 6 bodů (45:6)
    2. Kanada– 3 body (21:18)
    3. Singapur – 3 body (15:27)
    4. Japonsko – 0 bodů (8:38)
     
    Singapur

    Singapur hrál v tzv. druhé výkonnostní skupině, konkrétně ve skupině D. Singapur hrál první zápas až ve druhém hracím dni, ve kterém se utkal s Kanadou. V zápase dlouho vedl, ale vlastní nedisciplinovaností se o vedení připravili a zápas skončil remízou 4:4. Následující den se Singapurci střetli s Japonskem, nad kterým si připsali celkem jednoznačnou výhru 9:5.

    Zápasový trojboj, tedy tři zápasy ve třech dnech, ukončil Singapur zápasem se Slovenskem, jenž odehrál včera. A rozhodně na něj budou chtít co nejrychleji zapomenout. Slovensko ho totiž naprosto jasně "vydrtilo", když mu nasázelo rovných osmnáct branek. Singapurci se zmohli jen na dva góly až ve třetí periodě.

    Nejproduktivnější hráči:
    Mazran Sutiman – 5 bodů (3+2)
    Juin Jie Ng – 4 body (4+0)
    Vignesa Pasupathy – 4 body (2+2)
     
    Konečná tabulka skupiny C

    1. Estonsko – 6 bodů (26:12)
    2. Austrálie– 4 body (13:16)
    3. Polsko – 2 body (10:10)
    4. Thajsko – 0 bodů (9:20)
     
    Thajsko

    Thajci také hráli v tzv. druhé výkonnostní skupině, konkrétně ve skupině C. Hned v prvním hracím dni se střetli s Polskem, kde většinu zápasu tahali za kratší konec a padli 2:5. Následně mělo Thajsko volno a hrálo až v pondělí. Zde pro něj přišla zatím největší porážka, jelikož na Estonce nestačilo celkem jasně 4:11.

    V posledním hracím dni základních skupin hráli Thajci v 02 Aréně s Austrálií. Utkání přihlížela početná skupina fanoušků, která viděla vyrovnané utkání, které bylo dramatické až do konce. Nakonec z toho však byla prohra Thajska 3:4.

    Nejproduktivnější hráč:
    Alexander Rinefalk – 5 bodů (2+3)
    Pawat Thaidit – 3 body (3+0)
     
    Dějiště zápasu

    Aréna Sparta Podvinný mlýn je multifunkční sportovní hala vhodná pro pořádání jakéhokoliv typu sportovní akce. V Areně se pravidelně pořádají florbalové akce – Prague Games, Czech Open, turnaje Euro Floorball Tour nebo utkání Tipsport Superligy.

    Kapacita: 1 300 diváků.
    Nejpěknější branky dosavadního průběhu šampionátu

     
    Úvodní sestavy:

    Singapur: Sidhu (Roslan) – Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan, Chua – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Lee.

    Thajsko: Hoglenius (Sohtree, Chaiphring) – Chaiyakul, Ratanaprathum, Narkprasert, Pimpa, Kaewsuwan, Namsawang – Khambanlue, Rinefalk, Thaidit – Holmstrom, Kayairit, Sukkasem – Phoosinoi, Yaemyim, Onsuk – Dueankhao, Sangmongkhol.

    Rozhodčí: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger.
     
    Oba týmy již nastupují na hřiště! Samozřejmě uslyšíme hymny obou týmů. Jako první zazní thajská hymna, zatímco poté uslyšíme tu singapurskou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    A je to tady! první zápas dnešního dne je odstartován. Singapur nastupuje v modrých dresech, zatímco Thajci dnes zvolili červenou kombinaci.
     
    00:53
    Pěkná akce v podání Singapuru! Abdul Hafiz Zubir hledal po přihrávce o mantinel před brankou spoluhráče, jenže ten do prázdné zakončit nedokázal.
     
    01:17
    Vignesa Pasupathy se po rozehrávce z rohu útočné poloviny obtočil a vypálil slušnou střelu z malého úhlu. Kevin Hoglenius si s ní poradil.
     
    02:01
    Pi Chaiyakul si jako obránce naběhl až na hranici velkého brankoviště, kam inkasoval přihrávku. Neodkázal ovšem trefit správně míček, a tak je stav stále nerozhodný!
     
    02:53
    Po souboji u mantinelu je pískáno. thajský hráč navíc ještě neukočíroval svůj pohyb a narazil do soupeře. Ihned se ale omluvil a vylučovat se nebude.
     
    03:34
    Vyloučení v týmu Singapur (Gary Wong – 2 min., Hra na zemi).
     
    04:00
    Každopádně čas z nějakého důvodu nebyl zastaven, a tak je na časomíře asi o třicet vteřin více, než by mělo. Nikdo si toho zatím nevšiml.
     
    04:12
    Jinak Thajsko má celkem solidní tlak a dokáže si připravit zajímavé šance. Většina střel přichází z první, ale Jay Pal Sidhu se dokáže přemisťovat včas.
     
    04:53
    Alexander Rinefalk si naběhl do dobré pozice a vyslal jedovatou střelu. Tu však singapurský brankář dobře viděl a bez větších potíží jí vyrazil.
     
    05:34
    Singapur hraje v pěti!
     
    06:00
    Po souboji o míčku byl zničen míček, a tak následovalo buly v rohu útočné poloviny Singapuru. Po něm se dostal míček mimo hřiště a hrát budou Thajci.
     
    06:39
    Chusak Narkprasert se dostal k nebezpečné střele, kterou Jay Pal Sidhu srazil loktem jen pod sebe a dlouho nevěděl, kde míček je. Nakonec zůstal někde pod ním.
     
    08:00
    Vypadá to, že času, který uběhl navíc si nikdo stále nevšiml, a tak to vypadá, že tato třetina bude mít v realitě odehráno jen devatenáct a půl minuty.
     
    08:40
    Jinak zatím je rozhodně aktivnějším celkem Thajsko. To se dostává k většímu množství střel, ovšem ani jedna z nich ještě neskončila v brance.
     
    09:05
    Tým Singapur právě vstřelil branku! A tak přichází trest, jelikož do vedení jdou Singapurci! Abdul Hafiz Zubir nádhernou zadovkou našel před brankou úplně volného GARYHO WONGA, který z jasné pozice nemohl minout. Asistence: Abdul Hafiz Zubir.
    09:05 Gary WONG - 1:0
     
    09:50
    Thajsý hráč vypíchl rozehrávku svého soupeře, díky čemuž se dostalo Thajsko do přečíslení tři na dva. Vše na sebe vzal Alexander Rinefalk, jehož rána byla sražena singapurským hráčem mimo.
     
    10:30
    Hráči v červeném se nadále drží na míčku a snaží se něco udělat s nepříznivým stavem. Nyní přišla rána z úhlu, avšak ta nebyla přesná.
     
    10:51
    Následovala další dobrá pumelice, který tentokrát přišla od thajského obránce. Ta se však nevešla mezi tři tyče a skončila hodně mimo branku.
     
    11:42
    V současné době drží hráči Singapuru míček na svých hokejkách a zatím se s ním rozhodně nikam neženou. Mezitím proběhl menší souboj na tribunách.
     
    12:15
    Navíc Singapurci ztratili míček, díky čemuž se do rychlého přečíslení dostali Thajci. Jejich střela ale znovu neměla potřebnou přesnost.
     
    12:53
    Sattaya Phoosinoi se pokoušel prosadit individuálně okolo mantinelu, ovšem to mu nakonec nevyšlo. Přesto zůstává Singapur u míčku.
     
    13:44
    Singapur se dostal ke střele, jenže ta nebyla moc nebezpečná. Kevin Hoglenius měl před sebou dálnici, a ta neměl nejmenší problém s chycením míčku.
     
    14:34
    Jimmy Holmstrom se dostal asi do největší šance Thajska v průběhu zápasu! Dostal pas po mantinelu, načež vypálil jen těsně vedle.
     
    15:06
    Nyní znovu operují s míčkem florbalisté v červeném, tedy Thajci, kteří jsou zatím ale jen na vlastní obranné polovině a nemohou se nikam dost.
     
    15:34
    Santipong Sukkasem se ale dostal! Navíc se dostal ke střele, která sice překonala singapurského gólmana, jenže se odrazila od tyčky! Tam byl sice připravený další thajský hráč, ale ten nedokázal dostat míček do prázdné branky.
     
    16:34
    Thajsko by rádo srovnalo ještě do konce první třetiny a je to na nich vidět! jeden z nich nyní naznačil střelu, ale vyslal skvělou přihrávku k tyči, kde znovu jeho spoluhráč nedokázal zakončit.
     
    16:50
    Následoval hodně ostrý souboj u mantinelu, po kterém je pískáno, avšak vylučovat se nebude. Singapurci se díky tomu dostali ke střele, ale nebyla přesná.
     
    17:18
    Jimmy Holmstrom zkoušel najít zpoza branky někoho ze spoluhráčů, jenže přihrávka se mu nepovedla a odrazila se od zadní síťky k Singapuru.
     
    17:40
    Muhammad Syazni Ramlee to jako obránce zkoušel individuální akcí. Dostal se až brankáři, ale jeho pokus bekhendem byl sražen mimo hřiště.
     
    18:13
    Alexander Rinefalk dobře vystihl přihrávku skrz střed hřiště, bohužel pro něj se balonek odrazil mimo mantinely. míček má Singapur.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    19:03
    V té se dostali ke střele Singapurci. Muhammad Syazni Ramlee to zkusil z poloviny hřiště, ovšem jeho rána byla znovu sražena mimo hřiště.
     
    19:30
    Následně Thajci získali míček na útočné polovině, díky čemuž se dostali do menšího tlaku. Dobrá křižná přihrávka ovšem zůstala nevyužita.
     
    20:00
    Thajci vstřelili dle mého názoru branku asi vteřinu po vypršení hrací doby! Proto se ještě bude kontrolovat video. To je ještě hodně zajímavá situace na konci první třetiny.
    20:00 Neuznaný gól Thajska
     
    20:00
    Záběr se i nadále zkoumá.
     
    20:00
    Je to jasné, branka není uznána! Je vidět, že mne oči neklamaly a gól Thajska uznán není. Navíc vypadali Thajci trochu komicky, jelikož si vyžádali video, přesto půlka týmu odcházela do šaten.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi zajímavá první třetina dnešního utkání, po které vede Singapur o jednu branku. Thajsko sice bylo asi lepším týmem v první periodě, přesto o jednu branku prohrává. Bude muset začít proměňovat šance, bez toho to nepůjde.
     
    Další třetina začne přibližně v 10:16.
     
    Střely na branku: 4 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Pheeraphong Khambanlue to zkoušel ihned po buly, kdy se již dostával s míčkem do střelecké pozice,. Na poslední chvíli byl odzbrojen.
     
    20:48
    Thajci se nadále drží na míčku, kdy kombinují na útočné polovině a Singapurci se mají co ohánět. Gólovou šanci si zatím nevypracovali.
     
    21:14
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Thajsko nakonec zúročilo svou převahu v dnešním zápase a jasně vyrovnává! TNAKIT KAYARIT inkasoval přihrávku a svou ránou nedal singapurskému gólmanovi nejmenší šanci. Asistence: Chusak Narkprasert.
    21:14 Tnakit KAYAIRIT - 1:1
     
    22:04
    Utkání je nyní hodně svižné a ani jeden z týmů si nic nedaruje. Proběhlo několik soubojů o míček na polovině hřiště, které ukončil až hvizd sudí.
     
    22:38
    Vignesa Pasupathy dostal přihrávku zpoza branky někam do velkého brankoviště. Snažil se zakončit z první, ale Kevin Hoglenius byl připraven.
     
    23:27
    Jinak už zase útočí Thajsko. Pawat Thaidit se dostal k odražnému míčku, potáhl si ho a vypálil. Jeho rána byla ovšem sražena prvním hráčem soupeře.
     
    24:23
    Juin Jie Ng předvedl parádní ránu z otočky. Po ní se thajský gólman je ohlédl, avšak střela jen prosvištěla okolo pravé tyčky.
     
    25:03
    Thajsko se nyní pokouší o menší uklidnění hry, jelikož zápas byl v posledních minutách hodně rozhádaný. Proto mají míček obránci.
     
    25:38
    Sice se u něj neudrželi, ovšem Singapur toho nijak využít nedokázal. Vyslal jen střelu, proti které nemusel thajský brankář zasahovat.
     
    26:11
    Jak je to jednoduché nyní ukázal Yiru Tan! Ten prošel jako nůž máslem skrz tři obránce a naservíroval míček na střelu z první. Tu thajský gólman vykopl.
     
    26:50
    Dobrá příležitost také na druhé straně! Tam se po zákroku brankáře nějakou dobu míček válel u tyčky, jenže nikdo z Thajců nedokázal zakončit!
     
    27:39
    Nyní si dva thajští hráči trochu překáželi. Jednomu z nich při jednom ze soubojů vypadla hokejka, a poté se chtěl hned zapojit. To byla chyba a ztráta.
     
    28:20
    No, na hřišti se nám hodně přiostřilo! Je vidět, že ani jeden z týmů dnes nechce prohrát.
     
    28:43
    Pi Chaiyakul se to právě snažil změnit! Jeho skvělá střela mířila do šibenice u vzdálenější tyčky, jenže Jay Pal Sidhu předvedl parádní reflexivní zákrok!
     
    29:31
    Thajsko nyní létá na hřišti a Singapur neví, kde mu hlava stojí. Thajci mají opravdu slušný tlak a singapurští hráči mohou děkovat gólmanovi, že je to stále remíza.
     
    29:53
    Jimmy Holmstrom se dostal k odražené střele a snažil se vypálit z první. Jeho pokus však byl sražen prvním hráčem, který stál před ním.
     
    30:41
    Santipong Sukkasem vyslal skvělou střelu! Singapurcum dnes ovšem pomáhají tyčky, jelikož i tento pokus na jedené z nich skončil.
     
    31:15
    Konečně se k balonku dostali také hráči v modrém. Ti se nyní pokouší trochu uklidnit hru a dostat se z tlaku, ve kterém byli.
     
    31:49
    Jenže na balonku se tedy moc dlouho neudrželi. Dostali se sice na útočnou polovinu, ale zde hodně rychle o míček přišli.
     
    32:11
    Tak to bude obrovská šance pro Singapurce! Thajci se totiž dopustili přestupku v brankovišti a pro Singapurce je to volný úder z jeho hranice!
     
    32:14
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Singapurci nabídnutou šancí nepohrdli a prosadili se! Ramlee posunul míček na AKMALA SHAHARUDINA, jehož rána po zemi projela až do síťky v brance, kdy dokázala překonat silný obranný blok. Asistence: Muhammad Syazni Ramlee.
    32:14 Akmal SHAHARUDIN - 2:1
     
    33:05
    A mohlo to být o dvě branky, Thajsko si hodně zahrává! Ztratilo míček nedaleko své branky, kde se snažil dorážet Abdul Hafiz Zubir, jenž branku minul.
     
    33:45
    Zbytečná ztráta míčku pro Thajce. Tnakit Kayairit to zkusil celkem zbytečně bekhendem, kdy nebyl v dobré pozici, navíc branku minul.
     
    34:25
    Surapong Sangmongkhol obral o míček svého protihráče na polovině hřiště a běžel sám na gólmana. Měl to však z velkého úhlu, tak to zkusil bekhendem a jeho střela se zastavila o tyč!
     
    34:53
    Pheeraphong Khambanlue vlétl do souboje jako uragán, díky čemuž získal míček pro svůj tým. Ten se tak může nadále pokoušet o vyrovnání.
     
    35:50
    Hraje se v hodně velkém tempu, kdy ani jeden z týmů na něm neubírá. U balonku jsou v současné době singapurští hráči.
     
    36:18
    Jenže ti se o něj sami celkem zbytečně připravili. Po špatné přihrávce a špatném odrazu se míček dostal až za mantinely. Možnost pro Thajce zaútočit.
     
    36:55
    Těm se to po chvíli povedlo, avšak Jay Pal Sidhu drží svůj tým! Přišlo přečíslení a křižná přihrávka, načež i střela. Po té však singapurský gólman skočil a vyrazil jí!
     
    37:37
    Další ostrý souboj u mantinelu, po kterém je pískáno. Tentokrát ve prospěch Singapuru, když se provinil thajský kapitán Pi Chaiyakul.
     
    37:55
    Mazran Sutiman si v těžké pozici vybojoval míček a vypálil. Jeho rána byla sražena přesně a hůl spoluhráče, jehož pokus jen trefil rozhodčí za brankou.
     
    38:07
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Singapurci sportovně odevzdali míček, ale vzápětí inkasují! TNAKIT KAYAIRIT byl znovu na svém místě, když si naběhl na střed hřiště, kde byl úplně sám. Tam také dostal přihrávku a dnes podruhé rozvlnil síťku! Asistence: Jimmy Holmstrom.
    38:07 Tnakit KAYAIRIT - 2:2
     
    38:39
    Pawat Thaidit mohl obrátit stav a dostat svůj tým poprvé do vedení! Odrazil se k němu míček, jenže jeho ránu Jay Pal Sidhu vyrazil.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    39:34
    Santipong Sukkasem se tedy netváří zrovna šťastně. Nejspíše inkasoval úder někam do hrudníku a na střídačce je v současné době ošetřován.
     
    39:52
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Osm vteřin před koncem třetiny Thajci střílí již třetí brankou, díky které jdou dnes poprvé do vedení! APHICHET RATANPRATHUM se dostal ke střele v dobré pozice a střelou na zadní tyč se nemýlil! Asistence: Alexander Rinefalk.
    39:52 Aphichet RATANAPRATHUM - 2:3
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Jsou za námi již dvě třetiny dnešního utkání, které přinesly opravdu zajímavý florbal. Thajsko se již od začátku třetiny hnalo za vyrovnáním, což se mu celkem záhy povedlo. Singapur šel sice znovu do vedení, ale singapurští hráči se nevzdávali a dokázali otočit stav utkání ve svůj prospěch, když vedoucí branku vstřelili osm vteřin pře koncem třetiny.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:02.
     
    Střely ve druhé třetině: 6 – 10
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Ihned od začátku třetí třetiny mají míček na svých hokejkách thajští hráči. Ti navíc mohou ve svém snažení pokračovat, jelikož bylo pískáno.
     
    40:41
    Pi Chaiyakul to udělal dobře. Viděl, že by se jeho lajna mohla dostat pod tlak, tak raději hodil zpátečku a uklidnil hru na své obranné polovině.
     
    41:31
    Santipong Sukkasem je dnes hodně aktivní a ukázal, že je i šikovný! Dokázal obehrát dva protihráče a jeho střela z otočky lízla horní tyčku.
     
    41:48
    Vyloučení v týmu Thajsko (Aphichet Ratanaprathum – 2 min., Bránění ve hře).
     
    42:18
    Pi Chaiyakul nyní předvedl dobrý obranný zákrok, ale přidal k tomu menší faul, který sudí ze Švýcarska viděla. Singapur může pokračovat v kombinaci.
     
    43:00
    Sattaya Phoosinoi byl hodně aktivní v bránění, ale i on nakonec fauloval. Singapurci si ovšem ještě nepřipsali nějakou lepší možnost.
     
    43:25
    Santipong Sukkasem je hodně aktivní, navíc hodně rychlý! Obhodil si protihráče a u míčku byl o chvilku dříve. Singapurský hráč mu ale stihl dát do střely hokejku.
     
    43:48
    Aphichet Ratanaprathum je na hřišti!
     
    44:29
    Thajsko již několik desítek vteřin drží míček na svých holích na své obranné polovině. Singapurci jsou vysunutí, ale nijak nenapadají.
     
    45:16
    Veerasak Pimpa také ukázal parádní rychlost, díky čemuž byl u míčku dříve než protihráč, který to měl blíže. Díky tomu běžel sám na gólmana a vypálil ze strany. Jay Pal Sidhu jeho ránu vyrazil.
     
    46:08
    Pawat Thaidit to provedl celkem zajímavě. Jeho pas před branku byla možná i střela, ovšem ta nakonec těsně minula vzdálenější tyčku.
     
    46:47
    Santipong Sukkasem nyní chyboval a chybu musel napravit. Nakonec zastavil rodící se přečíslení faulem, ovšem vyloučení se nekoná.
     
    47:10
    Pawat Thaidit dostal parádní přihrávku křížem, ale nepálil z první. Místo toho si chvilku počkal, naběhl si na střed hřiště a vypálil. Jeho ránu Jay Pal Sidhu vyrazil před sebe, kde bylo několik hokejek, avšak míček ukořistili Singapurci.
     
    48:00
    Hráči v červeném jsou nadále hodně aktivní a není to od nich jen obrana jednobrankového náskoku. Singapur se nemůže dostat k pořádné střele.
     
    48:32
    Chusak Narkprasert to zkoušel z otočky, jenže jeho rána byla sražena prvním singapurským hráčem, který se před něj postavil.
     
    48:56
    Dnešní utkání sleduje 937 diváků.
     
    49:24
    Pi Chaiyakul dostal nepříjemně hokejkou a chvilku mu to tedy trvalo, než se zvedl! Dostal někam blbě pod koleno a je ošetřovaný na střídačce. To by byla pro Thajce obrovská ztráta, navíc kapitána.
     
    50:00
    Máme za sebou polovinu třetí třetiny, což znamená, že do konce periody zbývá posledních deset minut. Srovnají ještě Singapurci?
     
    50:16
    Singapur hodně přiostřil a pomalu si koleduje o vyloučení. Tentokrát zůstal ležet na hřišti Veerasak Pimpa, který však bude nejspíše schopen pokračovat.
     
    50:44
    Abdul Hafiz Zubir se dostal k odraženému míčku na středu hřiště nedaleko branky, ale jeho střela spíše příklepem skončila úplně mimo.
     
    50:58
    Tým Singapur právě vstřelil branku! Je vyrovnáno! Dnešní utkání tedy slibuje drama až do samotného závěru. MUHAMMED SYZANI RAMLEE vypálil na vzdálenější tyč. Přestože to nebyla nějaká velká rána, srazil si Kevin Hoglenius míček do brány loktem. Asistence: Hamka Shah.
    50:58 Muhammad Syazni Ramlee - 3:3
     
    51:25
    Pheeraphong Khambanlue si sebral míček po odrazu od mantinelu a z otočky vypálil. Byl však ve velkém úhlu a jeho rána minula branku.
     
    52:02
    Pi Chaiyakul pokračuje ve hře!
     
    52:24
    Singapur se dostal k zajímavé střele, ale nakonec to tribunami jen zahučelo. Dobrá rána, jenže šla těsně nad horní tyčku.
     
    52:58
    Thajsko bylo nastěhované na útočné polovině.Tam se po krátké kombinaci dostal ke střele Tnakit Kayairit, avšak jeho střela byla sražena mimo mantinely.
     
    53:28
    Alexander Rinefalk pálil z poloviny hřiště, ale jeho střela byla sražena. Míček se však dostal přesně na hůl Pimpa, jehož ránu Sidhu chytil.
     
    54:01
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Jenže Thajci se znovu prosazují a berou si své vedení zpět! Ztráta na polovině hřiště znamenala přečíslení tři na dva. Rinefalk dobře viděl PAWATA THAIDITA, který rovnou vypálil a nedal gólmanovi Singapuru šanci. Asistence: Alexander Rinefalk.
    54:01 Pawat THAIDIT - 3:4
     
    55:04
    Stále ovšem vidíme obrovské nasazení v podání obou týmů. Nyní jsou u míčku Singapurci, kteří se snaží s výsledkem ještě něco udělat.
     
    55:17
    Vyloučení v týmu Thajsko (Santipong Sukkasem – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    55:38
    Ideální příležitost pro Singapurce, kteří mají k dispozici přesilovou hru. Thajsko se ze začátku velmi dobře brání.
     
    56:04
    Abdul Hafiz Zubir se však dostal k nebezpečné střele! Dostal přihrávku na střelu z první. Tu také učinil, ale ta letěla jen za zadní mantinel.
     
    56:38
    Singapur pokračuje ve svém útočném snažení! Tentokrát pálil Siraaj Ramadhan, avšak ani jeho rána se nevešla mezi tři tyče.
     
    57:17
    Santipong Sukkasem je na hřišti!
     
    57:24
    Navíc si stejný hráč hned zabíhal za obranu, kam dostával přihrávku. Ta však byla o chvilku zdržena a thajský hráč se nakonec ke střele nedostal.
     
    57:37
    Oddechový čas pro Singapur.
     
    58:00
    Singapur to zkouší v šesti!
     
    58:20
    Akmal Shaharudin poslal parádní pas na svého spoluhráče. Ten sice nevypálil z první, chvilku si počkal, ale Kevin Hoglenius musel předvést dobrý zákrok.
     
    59:00
    S ohlášením poslední minuty ve třetí periodě mají Singapurci obrovský tlak na útočné polovině. To bude pro Thajce ještě krušná minutka.
     
    59:20
    Juin Jie Ng pálil od mantinelu, ale jeho ránu zastavil jeden z thajských hráčů. Ten chtěl ještě vyhodit daleko, ale míček byl zastaven na polovině.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Singapur sice dokázal srovnat stav utkání ve třetí třetině, jenže ve výsledku mu to k ničemu nebylo! Pawat Thaidit totiž v padesáté páté minutě vstřelil vítěznou branku po obrovské chybě Singapuru na polovině hřiště. O třinácté místo si tedy zahraje Thajsko a o patnácté Singapur.
     
    Střely celkem: 16 – 25
     
    Nejlepší hráči:

    Singapur – Jay Pal Sidhu
    Thajsko – Aphichet Ratanaprathum
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:38:01)

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 10. Wong (Zubir), 33. Shaharudin (Ramlee), 51. Ramlee (Shah) – 22. Kayairit (Narkprasert), 39. Kayairit (Holmstrom), 40. Ratanaprathum (Rinefalk), 55. Thaidit (Rinefalk)


    Singapur: Sidhu (Roslan) – Lee, Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua.
    Thajsko: Hoglenius (Sohtree, Chaiphring) – Chaiyakul, Ratanaprathum, Narkprasert, Pimpa, Kaewsuwan, Namsawang – Khambanlue, Rinefalk, Thaidit – Holmstrom, Kayairit, Sukkasem – Phoosinoi, Yaemyim, Onsuk – Dueankhao, Sangmongkhol.

    Rozhodca: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger

    Diváci: 937