Singapur – Thajsko 3:4 (kon.) | Poľsko – Japonsko 6:2 (kon.) | Austrália – Slovensko sk 3:12 (kon.)
Švajčiarsko – Nórsko 3:2 (po pr.) | Kanada – Estónsko 2:9 (kon.) | Česko – Dánsko 10:1 (kon.)
koniec
Singapur
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Thajsko
cz Štvrtok 06.12.2018, 09:30 • Aréna Sparta • Majstrovstvá sveta mužov • O 13. - 16. místo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z tohoto zápasu vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (11:38:01)
     
    Nejlepší hráči:

    Singapur – Jay Pal Sidhu
    Thajsko – Aphichet Ratanaprathum
     
    Střely celkem: 16 – 25
     
    Je konec! Singapur sice dokázal srovnat stav utkání ve třetí třetině, jenže ve výsledku mu to k ničemu nebylo! Pawat Thaidit totiž v padesáté páté minutě vstřelil vítěznou branku po obrovské chybě Singapuru na polovině hřiště. O třinácté místo si tedy zahraje Thajsko a o patnácté Singapur.
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Juin Jie Ng pálil od mantinelu, ale jeho ránu zastavil jeden z thajských hráčů. Ten chtěl ještě vyhodit daleko, ale míček byl zastaven na polovině.
     
    59:00
    S ohlášením poslední minuty ve třetí periodě mají Singapurci obrovský tlak na útočné polovině. To bude pro Thajce ještě krušná minutka.
     
    58:20
    Akmal Shaharudin poslal parádní pas na svého spoluhráče. Ten sice nevypálil z první, chvilku si počkal, ale Kevin Hoglenius musel předvést dobrý zákrok.
     
    58:00
    Singapur to zkouší v šesti!
     
    57:37
    Oddechový čas pro Singapur.
     
    57:24
    Navíc si stejný hráč hned zabíhal za obranu, kam dostával přihrávku. Ta však byla o chvilku zdržena a thajský hráč se nakonec ke střele nedostal.
     
    57:17
    Santipong Sukkasem je na hřišti!
     
    56:38
    Singapur pokračuje ve svém útočném snažení! Tentokrát pálil Siraaj Ramadhan, avšak ani jeho rána se nevešla mezi tři tyče.
     
    56:04
    Abdul Hafiz Zubir se však dostal k nebezpečné střele! Dostal přihrávku na střelu z první. Tu také učinil, ale ta letěla jen za zadní mantinel.
     
    55:38
    Ideální příležitost pro Singapurce, kteří mají k dispozici přesilovou hru. Thajsko se ze začátku velmi dobře brání.
     
    55:17
    Vyloučení v týmu Thajsko (Santipong Sukkasem – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    55:04
    Stále ovšem vidíme obrovské nasazení v podání obou týmů. Nyní jsou u míčku Singapurci, kteří se snaží s výsledkem ještě něco udělat.
    54:01 Pawat THAIDIT - 3:4
     
    54:01
    Tým Thajsko právě vstřelil branku! Jenže Thajci se znovu prosazují a berou si své vedení zpět! Ztráta na polovině hřiště znamenala přečíslení tři na dva. Rinefalk dobře viděl PAWATA THAIDITA, který rovnou vypálil a nedal gólmanovi Singapuru šanci. Asistence: Alexander Rinefalk.

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 10. Wong (Zubir), 33. Shaharudin (Ramlee), 51. Ramlee (Shah) – 22. Kayairit (Narkprasert), 39. Kayairit (Holmstrom), 40. Ratanaprathum (Rinefalk), 55. Thaidit (Rinefalk)


    Singapur: Sidhu (Roslan) – Lee, Ramlee, Shaharudin, Shah, Wong, Tan – Lim, Seow, Ng – Zubir, R, Sutiman – Ramadhan, Sorreda, Pasupathy – Phua, See, Chua.
    Thajsko: Hoglenius (Sohtree, Chaiphring) – Chaiyakul, Ratanaprathum, Narkprasert, Pimpa, Kaewsuwan, Namsawang – Khambanlue, Rinefalk, Thaidit – Holmstrom, Kayairit, Sukkasem – Phoosinoi, Yaemyim, Onsuk – Dueankhao, Sangmongkhol.

    Rozhodca: Sandra Zurbuchen, Corina Wehinger

    Diváci: 937