Barys – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | CSKA Moskva – Omsk 3:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Novgorod 3:6 (kon.)
Petrohrad – Kazaň 5:1 (kon.) | Viťaz – Nižnekamsk 3:1 (kon.)
koniec
HC Dinamo Minsk
3:6 (2:1, 1:2, 0:3)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Štvrtok 06.12.2018, 17:30 • Minsk Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Hosté nakonec zvládli závěrečnou třetinu na výbornou a po právu vítězí v dnešním duelu. Minsk se sice snažil, ale směrem dopředu byl hodně špatný a soupeř dokázal své šance využít beze zbytku. (20:07:52)
     
    Konec zápasu.
    59:53 Damir ŽAFJAROV - 3:6
     
    59:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili chyby soupeře v obranném pásmu a potvrzují své vítězství další brankou. Autorem branky je DAMIR ŽAFJAROV. Asistence: Vladimir Galuzin a Danil Verjajev.
     
    58:03
    Minsk se i nadále nemůže dostat do pořádného zakončení. Naopak, Novgorod opět zaměstnal brankáře soupeře a ten přerušuje hru.
     
    57:37
    Brankář Minsku měl nyní hromadu práce, aby ukryl střelu z pravé strany. Nakonec ji ukrývá ve své lapačce a následuje vhazování před jeho brankou.
     
    56:11
    V závěru zápasu se domácí sice snaží o kontaktní branku, ale hosté bez větších obtíží kontrolují hru.
     
    54:56
    Sabolič se dostal ke střele, ale nezamířil ideálně mezi tři tyče. Hosté nedávají další branku na své konto.
     
    52:40
    Novgorod je stále aktivní a kontroluje průběh zápasu...nyní po střele jednoho z hráčů Novgorodu zazvonila za brankářem tyčka!
     
    51:30
    Dinamo je nyní v menším útlumu a brání se svému soupeři...
    50:03 Anton ŠENFELD - 3:5
     
    50:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do dvou brankového vedení, kdy propadli ve své defenzívě a Paršin zavezl puk, následně přihrál na ANTONA ŠENFELDA, který zakončuje a dává jistou svému celku. Asistence: Denis Paršin.
     
    48:35
    Domácí se marně snaží o nějaký tlak na svého soupeře a momentálně se nedostávají do vážnějších šancí.
    45:12 Robert SABOLIČ - 3:4
     
    45:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A Novgorod se dostává do důležitého vedení, po kombinační akci se ke střele dostal ROBERT SABOLIČ a ten dostává svůj celek do vedení. Asistence: Danil Verjajev a Dmitrij Sjomin.
     
    44:34
    Ve střední pásmu byl podražen domácí hráč, ale nakonec se nevylučuje.
     
    43:31
    Snaha domácích o zakončení, které bylo sraženo a následně hosté vyváží puk, kteří se dostali ke střele, avšak ta končí na ochranné síti za brankou domácího celku.
     
    42:13
    Avšak i Novgorod dokázal poslat střelu na branku soupeře, která však šla mimo branku.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 8. A. Kosticyn (S. Kosticyn, Wiercioch), 9. Bujnickij (A. Kosticyn, Lisovec), 28. Q. Howden (Kogaljov) – 10. Žafiarov (Calof), 32. Calof (Žafiarov), 40. Paršin (Šenfeld, Bodie), 46. Sabolič (Veriajev, Siomin), 51. Šenfeld (Paršin), 60. Žafiarov (Galuzin, Veriajev)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Chenkeľ, Wiercioch, Lisovec, Blum, Bokun, D. Osipov, Znacharenko – A. Kosticyn, Kovyršin, Bujnickij – Kogaljov, Q. Howden, Denis Kazionov – A. Těreščenko, S. Kosticyn, Litvinov – Drozdov, Pavlovič, Kitarov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (Tichomirov) – Bodie, Barancev, Orlov, Holm, Korobov, Volčenkov, Rodionyčev – Miele, Šenfeld, Paršin – Žafiarov, Galuzin, Calof – Sabolič, Siomin, Veriajev – Markovin, Makarenko, Smolin – Stalnov.