AC Miláno – Parma 2:1 (kon.) | Frosinone – Cagliari 1:1 (kon.) | Sassuolo – Udinese 0:0 (kon.)
Turín – CFC Janov 2:1 (kon.) | Chievo – Lazio 1:1 (kon.) | AS Rím – Inter 2:2 (kon.)
koniec
U.S. Sassuolo Calcio
0:0 (0:0)
Udinese Calcio
cz Nedeľa 02.12.2018, 15:00 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Talianska Seria A • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:16. (16:56:27)
     
    Tři nastavené minuty jsou pryč a zápas Sassuola s Udinese tak končí bezbrankovou remízou.

    Sassuolo vstoupilo do utkání aktivněji, ale brankovou příležitost si ne a ne vypracovat. Nakonec dopravil míč do sítě po rohovém kopu Alfred Duncan, ale po konzultaci s videorozhodčím byl gól odvolán pro ofsajd. Udinese se v prvním poločase nedostalo do souvislejšího tlaku a Andrea Consigli nemusel ani jednou zasahovat. Také po změně stran byli aktivnější domácí, ale k výraznějšímu ohrožení Mussovy branky nedošlo. Consigli musel řešit jednu tvrdou ránu z větší vzdálenosti, ale míč za svá záda nepustil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani rohový kop ve třetí minutě nastavení nebyl nebezpečný. Pokus od rohového praporku si pohlídal Musso včasným vyběhnutím.
     
    90+2
    Kevin Lasagna je po příchodu na trávník plný sil, dokázal se obhodit dva protihráče, ale ve snaze vybojovat si odpískání faulu upadl na zem. Hlavní rozhodčí ale nechává hru pokračovat.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Berardi se nabídl spoluhráči do kombinace na pravé straně. Následně se právě kapitán Sassuola odhodlal odcentrovat, ale trefil jen soupeře před sebou.
     
    89
    V závěru druhé půle se vydali do útoku také hosté. Před Fofanu putoval míč k nohám Mandragory. Hosté se ale na útočné polovině příliš dlouho nezdrželi.
     
    88
    Ter Avest schytal pořádně tvrdý úder po kontaktu s Djuričićem. Toho ale hlavní rozhodčí nepotrestal, kartu dostává za příliš ostrou reakci Matri.
     
    87
    Berardiho zastavil Lasagna pouze za cenu faulu. Hlavní rozhodčí ale taktický faul tentokrát žlutou kartou neohodnotil.
     
    86
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Stefano Sensi, přichází Marcello Trotta.
     
    85
    Také Udinese rozehrávalo od rohového praporku. Na vysoký centr si ale počíhal Andrea Consigli a jistě míč stále do rukavic. Po rychlé rozehrávce se ale míč vrátil jen ke stoperům.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Domácí tým se sice držel dlouhou dobu ve vápně soupeře, ale střela přišla na druhé straně. Consigli musel vyrážet Fofanův pokus.
     
    82
    Udinese už se soustředí především na obranu. Nyní ale dokázal udržet míč Larsen a po lehkém kontaktu se sesunul k zemi. Hlavní rozhodčí píská faul proti domácím.
     
    81
    Domácí pokračují v držení balonu. Berardiho centr byl ale příliš vysoký, Matri by musel měřit minimálně jako basketbalista LeBron James.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Pol Lirola (US Sassuolo Calcio).
     
    79
    Teď už to vypadalo pro domácí opravdu nadějně. Matri si přebíral míč těsně na hranici vápna, ale na poslední chvíli se mu pod nohy sklouzl Nuytinck.
     
    78
    Sassuolo pokračuje v útočné snaze, ale obrana hostujícího celku nepouští Berardiho a spol. do střeleckých pozic. Nyní se akce domácího týmu zasekla u Larsena.
     
    77
    Ani rohový kop se ale Sassuolu úplně nevydařil. Hostující obrana s klidem pokryla Matriho s Djuričićem a velmi snadno získala míč pro sebe.

    Vít Schück

    Góly:

    Karty:   5. G. M. Ferrari (SAS), 80. Lirola (SAS), 88. Matri (SAS) – 35. de Paul (UDI), 52. Gi. Pezzella (UDI)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:16.
    U.S. Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Duncan, Sensi (86. Trotta), Bourabia – D. Berardi (C), Babacar (67. Matri), Di Francesco (68. Djuričić).
    Náhradníci: Satalino, Pegolo – Magnanelli, Lemos, Djuričić, Matri, Peluso, Magnani, Trotta, Dell'Orco, Locatelli, Brignola.

    Udinese Calcio: Musso – Troost-Ekong, Nuytinck, Gi. Pezzella – Stryger Larsen, Behrami (C) (55. Lasagna), Fofana, ter Avest – Mandragora, Pussetto (74. Machís), de Paul.
    Náhradníci: Scuffet, Nícolas – Opoku, Vizeu, Micin, Lasagna, Machís, Pontisso, D'Alessandro.

    Rozhodca: Guida – Di Iorio, Caliari