Alavés – Huesca 2:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 3:4 (kon.) | Sevilla – Espanyol 2:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Villarreal 2:2 (kon.) | Vigo – Real Madrid 2:4 (kon.)
koniec
Celta Vigo
2:4 (0:1)
Real Madrid
Nedeľa 11.11.2018, 20:45Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid si postrážil víťazstvo v druhom polčase, kedy pridal ďalšie tri góly, ale dovolím si povedať, že najdôležitejší bol druhý, ale ten bol vlastný v podaní Cabrala. Neskôr sa trafili aj Sergio Ramos a Dani Ceballos, za domácich skórovali Hugo Mallo a Brais Méndez. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. (22:44:32)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+4. Brais Méndez (CVG) - 2:4
     
    90+4
    Celta Vigo dalo gól!
    Domáci ešte kozmeticky upravili výsledok, keď BRAIS MÉNDEZ, vystrelil z hranice šestnástky a po ľahom teči Javiera Sáncheza ostal Courtois bez šance.
    90+1. Dani Ceballos (REA) - 1:4
     
    90+1
    Real Madrid dal gól!
    DANI CEBALLOS korunuje víťazstvo hostí na horúcej pôde Viga a to znamená, že "Biely balet" vyhrá štvrtý duel vo všetkých súťažiach po sebe, čo sa v tejto sezóne ešte nestalo. Mladý španielsky záložník naviezol loptu pred veľké vápno a trafil náramne krásne pod brvno.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Po rohovom kope prešli do kontry piati hráči Realu Madrid, nabiehajúci Karim Benzema sa ocitol v postavení mimo hry.
     
    89
    Javier Sánchez išiel v šestnástke súpera do sklzu veľmi riskantne, ale loptu nakoniec trafil včas a posunul ju pred Maxim Gómezom na rohový kop. Tento mladík zvláda od odchodu Nacha stopérsky post veľmi dobre. Trochu som sa o jeho výkon bál po pár malých zaváhaniach ešte na ľavej strane.
     
    88
    Gustavo Cabral bude chcieť na tento zápas čo najskôr zabudnúť. Strelil si vlastný gól a navyše bude vylúčený, pretože išiel poriadne nevyberavo do mladého Sanchéza, za čo dostáva druhú žltú.
    87. Gustavo Cabral (CVG)
     
    87
    Thibaut Courtois išiel do vzduchu a aj keď loptu netrafil poriadne, tak ju aspoň posunul na roh. Obrana Realu Madrid vzápätí odkopla do bezpečia.
     
    86
    Po faule v strede poľa prišiel dlhý nákop do šestnástky Realu Madrid, hlavičkový súboj však vyhral obranca Sergio Ramos.
     
    85
    Real Madrid má tri body takmer isté a aj keď sa ešte môže stať hocičo, tak sa mu darí kontrolovať priebeh záveru stretnutia.
    83. Sergio Ramos (REA) - 1:3
     
    83
    Real Madrid dal gól!
    Zdá sa, že SERGIO RAMOS upokojuje svoj tím, pretože penalte bez problémov premieňa. Zahral sa na Antonína Panenku a kopol to do stredu brány.
     
    82
    Real Madrid získava pokutový kop, pretože v šestnástke Celty Vigo spadol Álvaro Odriozola Arzallus. Veľmi neohrabane išiel do súboja s ním David Juncà.
    81. David Juncà (CVG)

    Matej Kubove

    Góly: 61. Mallo, 90+4. Méndez – 24. Benzema, 56. Cabral (vla.), 83. Ramos (pen.), 90+1. D. Ceballos

    Karty:   40. Cabral (CVG), 41. Mallo (CVG), 44. Juncà (CVG) – 25. Ramos (REA), 37. Reguilón (REA), 53. Sánchez (REA)   88. Cabral (CVG)


    Celta Vigo: S. Álvarez – Mallo, Roncaglia, Cabral, Juncà – Méndez, Beltrán (63. Mor), Yokuşlu, Boufal (64. Hjulsager) – Aspas, Gómez.
    Náhradníci: Blanco – N. Araujo, Mor, Hjulsager, Jozabed, K. Vázquez, Alonso.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández (70. Asensio), Ramos, Reguilón (45. Sánchez) – Kroos, Casemiro (18. D. Ceballos), Modrić – L. Vázquez, Benzema, Bale.
    Náhradníci: Navas – Valverde, Asensio, Isco, D. Ceballos, Vinícius Júnior, Sánchez.