Boston – Vancouver 5:8 (kon.) | Philadelphia – Arizona 5:4 (po pr.) | Florida – Edmonton 4:1 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:6 (po pr.) | Ottawa – Vegas 3:5 (kon.) | Tampa Bay – NY Islanders 4:2 (kon.)
Dallas – San Jose 4:3 (kon.) | Chicago – Carolina 3:4 (kon.) | LA Kings – Minnesota 1:3 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
3:4 (0:3, 2:1, 1:0)
Carolina Hurricanes
cz Piatok 09.11.2018, 02:38 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Carolina vyhazuje!
     
    58:48
    DeBrincat se v levém kruhu dostal k ráně z voleje, ale minul branku!
     
    58:00
    Crawford míří na střídačku, Chicago hraje v šesti!
     
    56:05
    Hurricanes vyrazili do přečíslení a mohli prakticky rozhodnout o výsledku zápasu. Jenže místo přihrávky volil Foegele střelu z pravého kruhu a napálil Crawforda. Následnou dorážku poslal mimo.
    43:33 Nick SCHMALTZ - 3:4

    via Gfycat

     
    43:33
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Carolina se jen na chvíli dostala z problémů a ještě větší přinesl rychlý protiútok NICKA SCHMALTZE, který přes obránce vypálil z levého kruhu a vsítil kontaktní branku! Asistence: Brent Seabrook, Patrick Kane.
     
    33:33
    Hosté v oslabení vyrazili do útoku a rovnou to byl samostatný nájezd na Crawforda! Ten nakonec zasahovat nemusel, jelikož střela z mezikruží z hole Staala skončila na zadním mantinelu.
     
    33:08
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Clark Bishop – 2 min., podrážení).
    30:53 David KÄMPF - 2:4
     
    30:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Saadovi se podařilo přes celé kluziště založit rychlý kontr domácích a rozehrát tím gólovou akci, na jejímž konci DAVID KÄMPF tečoval střelu Saada z mezikruží a překonal Darlinga. Asistence: Brandon Saad, Jan Rutta.
    24:34 Patrick KANE - 1:4
     
    24:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácím se podařilo poprvé pokořit Darlinga! Kane nahazoval před branku a vracející se obránce srazil puk směrem na vlastního brankáře. Ten sice betonem kotouč vykopl ale Anisimov dokázal až téměř zázračně trefit vyražený puk a poslat ho pomalu za brankovou čáru. Hostující obránce se hnal za kotoučem, aby ho odpálil mimo nebezpečí, ale PATRICK KANE svým zásahem gól pojistil. Asistence: Arťom Anisimov, Erik Gustafsson.
    21:20 Calvin de Haan - 0:4
     
    21:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Už čtvrtý gól v brance Crawforda, který vzteky zlomil o led hůl. CALVIN DE HAAN dostal puk před brankoviště od Aha a obhodil frustrovaného brankáře domácích. Asistence: Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen.
     
    18:49
    Ahovu střelu na vzdálenější tyč z pravé strany Crawford vyrazil, ale Chicago půjde do čtyř. Dvě minuty vyfasoval Fortin za podražení.
    15:53 Phillip Di Giuseppe - 0:3
     
    15:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté si posílali puk podél mantinelu a dokázali se usadit v útoku. McGinn si s pukem najel do pravého kruhu a přesným pasem našel na levé straně PHILLIPA DI GIUSEPPEHO, jenž využil přesunu Crawforda a poslal střelu do zčásti odkryté klece. Asistence: Brock McGinn, Justin Faul.
     
    13:22
    Fortin nabral neskutečnou rychlost za pukem, zmocnil se ho a obešel i obránce, tváří v tvář Darlingovi nechal brankáře hostů střelu vyrazit a z druhé vlny se k dorážce dostal David Kämpf. I jeho střelu ale brankář Caroliny vyrazil.
     
    10:10
    Vylučuje se také na straně Caroliny. Dvě minuty si odsedí De Haan za hákování. Komerční pauza.
    09:09 Jaccob SLAVIN - 0:2
     
    09:09
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nápor Caroliny v přesilovce slaví úspěch. Brankář Crawford dvě střely od modré vyrazil, pak se ale hra dostala k brankovišti, kde ho Williams a Slavin zasypali dalšími třemi střelami a byl to JACCOB SLAVIN, kdo propasíroval puk za jeho záda. Asistence: Justin Williams, Lucas Wallmark.
     
    08:46
    Poprvé se vylučuje. Dvě minuty za podražení obdržel domácí Jokiharju.
    04:46 Andrej SVEČNIKOV - 0:1

    via Gfycat

     
    04:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Velká chyba obrany Chicaga, které plně využil ANDREJ SVEČNIKOV. Ruský mladík se dostal k dorážce Martinookovy střely, dostal trestuhodně spoustu prostoru a objel si Crawforda, který se nestačil přesunout. Asistence: Jordan Martinook, Lucas Wallmark.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 25. P. Kane (Anisimov, E. Gustafsson), 31. Kämpf (Saad, Rutta), 44. Schmaltz (Seabrook, P. Kane) – 5. Svečnikov (Martinook, Wallmark), 10. Slavin (Williams, Wallmark), 16. Di Giuseppe (B. McGinn, Faulk), 22. de Haan (Aho, T. Teräväinen)


    Chicago Blackhawks: Crawford (C. Ward) – Jokiharju, Keith (A), Seabrook (A), E. Gustafsson, Rutta, Davidson – Kahun, J. Toews (C), DeBrincat – P. Kane, Anisimov, Schmaltz – Fortin, Kämpf, Saad – Martinsen, Krüger, Kunitz.
    Carolina Hurricanes: Darling (McElhinney) – D. Hamilton, Slavin, Faulk (A), de Haan, Pesce, T. van Riemsdyk – T. Teräväinen, Aho, Ferland – Williams (C), J. Staal (A), Foegele – Svečnikov, Wallmark, Martinook – Di Giuseppe, C. Bishop, B. McGinn.

    Rozhodca: Hanson, Rehman – Sericolo, MacPherson

    Diváci: 21331