Fenerbahce – Anderlecht 2:0 (kon.) | Astana – Jablonec 2:1 (kon.) | Akhisarspor – Sevilla 2:3 (kon.)
Limassol – Frankfurt 2:3 (kon.) | Borisov – Chelsea 0:1 (kon.) | D.Kyjev – Rennes 3:1 (kon.)
Genk – Besiktas 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Liége 2:1 (kon.) | Lazio – Marseille 2:1 (kon.)
Malmö – Sarpsborg 1:1 (kon.) | Fehérvár – Solún 1:0 (kon.) | Rapid Viedeň – Villarreal 0:0 (kon.)
S. Moskva – Rangers 4:3 (kon.) | Arsenal – Lisabon 0:0 (kon.) | Real Betis – AC Miláno 1:1 (kon.)
Bordeaux – Zenit 1:1 (kon.) | Celtic – Lipsko 2:1 (kon.) | D. Záhreb – Trnava sk 3:1 (kon.)
Leverkusen – Zürich 1:0 (kon.) | Razgrad – Larnaca 0:0 (kon.) | Olympiakos – Dudelange 5:1 (kon.)
Rosenborg – Salzburg 2:5 (kon.) | Slavia – Kodaň 0:0 (kon.) | Vorskla Poltava – Karabach 0:1 (kon.)
koniec
Fenerbahce SK
2:0 (0:0)
R.S.C. Anderlecht
Štvrtok 08.11.2018, 16:50 • Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, İstanbul (Turecko) • Európska liga • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas už ponúkol divákom v Istanbule aj presné zásahy a na ich veľkú radosť dnes góly padali len do hosťujúcej brány. Všetko podstatné sa udialo v rozmedzí 71. a 74. minúty, keď sa dokázali za domácich presadiť Ayew a Frey a tak Fenerbahce zvíťazilo nad Anderlechtom 2:0! Belgický celok mal síce loptu častejšie na svojich kopačkách, ale výraznejšie sa hostia dnes v útoku nepresadili, čo sa ich súperovu naopak podarilo a tak tri body ostávajú v Istanbule.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim, prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:46:27)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90
    Tak napokon sa stretnutie v Istanbule predĺži ešte o dve minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj celého stretnutia sa už blíži. Uvidíme, čo hlavný rozhodca Ekberg zo Švédska ešte niečo nadstaví.
     
    88
    Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Jailson, prichádza Mauricio Isla.
     
    87
    Anderlecht dnes neodohral vyslovene zlé stretnutie, ale v útoku sa belgický celok nedokázal výraznejšie presadiť a to ho dnes zrejme stálo bodový zápis.
     
    86
    Domáci sa predsa len ešte pokúšajú zakladať útočné akcie, ale teraz im v tom zabránil ofsajd ich kapitána.
     
    85
    Päť minút pred koncom riadneho hracieho času to už teda vyzerá, že sa žiadne prekvapenie v Istanbule nestane. Domáci kontrolujú záver stretnutia s loptou na svojich kopačkách.
     
    84
    Aj tak je však stále skupina D ešte poriadne zamotaná, čo svedčí o jej vyrovnanosti. Uvidíme, ako sa to napokon celé vyvinie, snáď čo najlepšie pre slovenského zástupcu.
     
    83
    Razom sú tak domáci fanúšikovia na tribúnach spokojnejší, Fenerbahce by trojbodový zápis výrazne pomohol a spravil si tak väčší náskok pred slovenským majstrom z Trnavy.
     
    82
    Striedanie v tíme Fenerbahce SK: z ihriska odchádza Mathieu Valbuena, prichádza Ismail Köybaşı.
     
    81
    Ak domáci nič nepokazia, mali by brať z tohto stretnutia dva body. Predsa len vyhrávajú krátko pred koncom druhého polčasu o dva góly a navyše hrajú o jedného hráča v poli viac.
     
    80
    Fenerbahce zahrávalo priamy kop z veľmi zaujímavej vzdialenosti, ale nič prevratného nám táto situácia neponúkla. Didillon bude rozohrávať loptu od svojej brány.
    79. Zakaria Bakkali (AND)
     
    79
    Tak toto sú už naozaj veľmi veľké komplikácie pre hosťujúci výber z Belgicka! Bakkali vidí druhú žltú kartu v tomto zápase a tak putuje predčasne pod sprchy.
     
    78
    Striedanie v tíme R.S.C. Anderlecht: z ihriska odchádza Alexis Saelemaekers, prichádza Andy Najar.
    Striedanie v tíme R.S.C. Anderlecht: z ihriska odchádza Adrien Trebel, prichádza Albert-Mboyo Sambi Lokonga.
     
    77
    Anderlecht však ešte určite svoje zbrane neskladá, ale nevyzerá to s hosťujúcim výberom najlepšie. Uvidíme, či príde nejaké prípadné prekvapenie, alebo to už domáci celok všetko úspešne zvládne.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Zakaria Bakkali (R.S.C. Anderlecht).
     
    76
    Domáci ani na malú chvíľu nechcú požičať súperovi loptu, úspešne kombinujú na útočnej polovici a držia belgický celok pod tlakom. Čo dokážu spraviť dva góly s priebehom stretnutia.
     
    75
    Hosťom tak veľa času už neostáva a to musia minimálne dvakrát skórovať, ak chcú dnes v Istanbule bodovať. Fenerbahce je však na koni a vyzerá to, že tri body ostanú v Turecku.
    74. Michael Frey (FEN) - 2:0
     
    74
    Fenerbahce dalo gól!
    Druhý gól domácich v krátkom slede a veľké komplikácie pre Anderlecht! Domáci celok dnes veľmi aktívne napádal súperovu rozohrávku a to sa teraz len potvrdilo, keď Valbuena donútil chybovať v rozohrávke Vranješa, následne loptu potiahol do pokutového územia, presne prihral na výborne postaveného MICHAELA FREYA a ten zvyšuje na 2:0!
     
    72
    Domáci tak strieľajú gól vo veľmi dôležitom čase. Hostia majú približne dvadsať minút, aby sa im podarilo na tento presný zásah súpera odpovedať. Fenerbahce je však znova pri lopte.
    71. André Ayew (FEN) - 1:0
     
    71
    Fenerbahce dalo gól!
    Štadión v Istanbule sa konečne dočkal a môže oslavovať prvý presný zásah tohto stretnutia! Fenerbahce sa úspešne presunulo na útočnú polovicu, do pokutového územia následne smeroval presný center od Valbueny na hlavu ANDRÉHO AYEWA a ten rozjasal domácim fanúšikov, ako aj svoj celý tím – 1:0!
     
    70
    Hostia sa po realizovaní rohového kopu usadili na útočnej polovici, ale nič zaujímavého opäť nevymysleli. Na rade je tak teraz domáci celok, ktorý sa takisto snaží o prienik na polovicu svojho dnešného súpera.
     
    69
    To však ani domáci celok, ktorý je momentálne pri lopte a snaží sa o prienik na súperovu polovicu.
     
    68
    Ako nám čas plynie ďalej, tempo zápasu opadá. V štatistike držaní lopty vedú hostia, ale stále im to nieje nič platné, kedže sa ešte z gólu v Istanbule neradovali.
     
    67
    Čo sa teraz aj potvrdilo, boli z toho napokon až dva rohové kopy. Domáci sa bezproblémovo ubránili a získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    66
    Dlhé obliehanie domácej šestnástky prináša rohový kop pre belgický celok. Fenerbahce sa tak ešte bude musieť brániť, ale rohový kop dnes nie sú silnou stránkou Anderlechtu.
     
    65
    Stále je to teda o pozornej defenzíve v tomto stretnutí. Na domácej strane je však viacej cítiť, že túži po troch bodoch. Skupina D je ešte poriadne zamotaná.
     
    64
    Domáci sa teraz úspešne bránia, dostávajú lopty do bezpečia. Anderlechtu dnes chýba presnejšia finálna fáza, dlhé držanie lopty mu tak nieje nič platné, keď nedokáže následne nič zaujímavého vymyslieť.
     
    63
    Anderlecht znova kombinuje na svojej polovici a do útoku sa tak moc nehrnie. Belgický celok by zrejme aj ten jeden bod z horúcej tureckej pôdy bral.
     
    62
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale zaujímavých situácii nepribúda. Času do konca stretnutie je ešte dosť, oba tímy bojujú o veľmi potrebné body do tabuľky.
     
    61
    Aj po hodine hry musíme konštatovať, že stále márne čakáme na presný zásah v Istanbule. Domáci boli pred zápasom mierny favorit, ale na ihrisku to tak veru nevyzerá.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahce SK).
     
    59
    O center do pokutového územia belgického tímu sa postaral Valbuena, ale nebol presný a bude z toho tak len odkop od Didillonovej brány. Brankár hosťujúceho celku sa nikam neponáhľa.
     
    58
    Konečne však po veľmi dlhej dobe tu bol nejaký impulz, ktorý môže naštartovať hlavne domáci výber. Uvidíme, akým smerom sa toto stretnutie ešte bude uberať.
     
    57
    Fenerbahce prepáslo parádnu možnosť na otvorenie skóre tohto zápasu! Hostia chybovali v rozohrávke a domáci vpadli v trojici do otvorenej obrany súpera, Slimani sa dostal k lopte a snažil sa ešte prihrávať na lepšie postavených spoluhráčov, ale pošmykol sa a loptu len odovzdal súperovi, veľká škoda pre domáci celok!
     
    56
    Sledujeme tak postupný prechod hosťujúceho celku na útočnú polovicu, domáci sa musia mať na pozore a vyvarovať sa prípadným chybám v defenzíve.
     
    55
    Dnes však oba tímy veľmi často zbytočne strácajú loptu, čo je dôsledkom nepresných prihrávok. Svoju kombináciu tak už rozbieha Anderlecht, ale ani tá nieje nijak úspešná.
     
    54
    Fenerbahce sa s loptou nasťahovalo na útočnú polovicu, ale stále márne hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy. Domácim fanúšikom sa však takýto obraz páči pochopiteľne viacej.
     
    53
    Ten stihli domáci rozohrať veľmi rýchlo, ale nič zaujímavého nám neponúkol. Čakanie na presný zásah tak ešte nekončí, dnes to zrejme bude o jednom góle.
     
    52
    Pri Elmazovom pokuse sa teraz musel mať na pozore brankár Didillon. Bol však úspešný a loptu vyráža do bezpečia, bude tu však ešte rohový kop pre Fenerbahce.
     
    51
    Počas celého stretnutia sledujeme ostré osobné súboje a veľký boj o loptu z oboch strán. Diváci na štadióne by však už najradšej videli aj presný zásah, ideálne v hosťujúcej bráne.
     
    50
    Hostia presúvajú kombináciu na vlastnú polovicu, snažia sa o postupné založenie útočnej akcie. Stále však narážajú na pevnú defenzívu súpera, dnes to zrejme gólové hody v Istanbule nebudú.
     
    49
    Pri lopte je už hosťujúci celok, ktorému sa však nedarí preniknúť na útočnú polovicu. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, ktoré je úspešné a robí Anderlechtu problémy.
     
    48
    Sledovali sme prvý strelecký pokus v druhom polčase a postarali sa oň domáci futbalisti. Frey to vyskúšal z väčšej vzdialenosti, ale nemieril presne.
     
    47
    Druhý polčas odštartovali svojim výkopom domáci futbalisti. Hosťujúci tréner siahol k jednej zmene vo svojej základnej zostave, na domácej strane zatiaľ striedanie neprebehlo.
     
    46
    Striedanie v tíme R.S.C. Anderlecht: z ihriska odchádza Sebastiaan Bornauw, prichádza Bubacarr Sanneh.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    V prvom polčase sme teda žiadny presný zásah nevideli. Oba tímy mali na svojom konte po jednej zaujímavej príležitosti, ale vo veľkej šanci zlyhal najprv za domácich Kaldırım a hosťujúci kapitán Trebel z priameho kopu napálil loptu do brvna. Sledovali sme tak vyrovnané prvé dejstvo, to druhé sa začne približne o 17:54 a snáď už uvidíme aj nejaký ten presný zásah.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Domáci sa ešte snažia o aktivitu v samom závere prvého polčasu, ale hostia sa pozorne bránia a vyzerá to, že na gól si budeme počkať až do druhého dejstva.
     
    45+1
    Opäť hostia zahrávali priamy kop a aj exekútorom tejto situácie bol Trebel. Jeho pokus v tomto prípade končí v rukaviciach brankára Tekina.
     
    45
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Ekberg nadstavuje k prvému polčasu ešte tri minúty!
    44. Adrien Trebel (AND)
     
    44
    Veru áno! K lopte sa postavil Trebel, kapitán hosťujúceho celku parádne obstrelil múť, ale jeho pokus končí len na brvne domácej brány!
     
    43
    Po nedovolenom zákroku získavajú hostia priamy kop z celkom nebezpečnej pozície. Uvidíme, či aj niečo zaujímavé ponúkne.
     
    42
    Spomínaný rohový kop nič zaujímavého neponúkol, pri lopte sú však aj naďalej hostia. Fenerbahce sa tak ešte bude musieť brániť, prípadný gól do šatne by domácim na nálade nepridal.
     
    41
    Centrovanú loptu do pokutového územia domácich odvrátil do bezpečia Škrtel, hostia však ešte získavajú rohový kop. S jeho realizáciou sa v závere prvého polčasu nikam neponáhľajú.
     
    40
    Do konca prvého polčasu nám ostáva dohrať približne päť minút, stále čakáme na presný zásah. Stretnutie je veľmi vyrovnané, ale gól by mu určite dodal väčší náboj.
     
    39
    Útočné ťaženie Anderlechtu sa končí nepresnou prihrávkou, domáci začínajú rozohrávku na svojej polovici. Snáď ešte budeme svedkami niečoho zaujímavého.
     
    38
    Na obraze hry sa stále nič nemení, pri lopte je momentálne hosťujúci výber, ktorému sa však nedarí výraznejšie sa presadiť na útočnej polovici.
     
    36
    Opäť sme sledovali pozornú prácu obrancov Fenerbahce, ktorí dostávajú aj túto centrovanú loptu do bezpečia. Hostia sa snažia o ďalšiu podobnú, ale úspešnejšiu akciu.
     
    35
    Anderlecht sa pomocou postupnej rozohrávky dostáva na útočnú polovicu, ale stále naráža na pevnú domácu defenzívu. Pomaly sa nám už blíži aj záver prvého polčasu.
     
    34
    Druhý pokus od rohovej zástavky priniesol len nevydarenú strelu spoza pokutového územia, ktorá išla vysoko nad bránu hosťujúceho tímu. K rozohrávke sa tak chystá brankár Didillon.
     
    33
    Fenerbahce pokračuje vo svojej aktivite a získava v zápätí aj druhý rohový kop za sebou. Anderlecht si tak ešte bude musieť plniť svoje defenzívne povinnosti.
     
    32
    Domáci sa chystajú k rohovému kopu, loptu si pri rohovej zástavke pripravuje Valbuena. Hostia sa tak budú musieť teraz brániť, brankár Didillon si už organizuje svojich spoluhráčov.
     
    31
    Sledujeme ako sa útoky striedajú na oboch stranách, ale nič zaujímavého nám neponúkajú. Viacej práce má teraz hlavný rozhodca, ktorý musí posudzovať ostré osobné súboje.
     
    30
    Ani po polhodine hry sme však stále gól nevideli, najväčšia šanca patrila domácemu tímu, ale Kaldırım v nej zlyhal. Musíme si teda ešte počkať, kým lopta skončí v jednej či druhej sieti.
     
    29
    Stretnutie v Istanbule pokračuje ďalej, pri lopte je domáci celok, ktorý sa už snaží niečo zaujímavé vymyslieť. Hostia sú však proti a prezentujú sa kvalitnou defenzívou.
     
    28
    Hra sa teraz musela na malú chvíľu prerušiť, pretože sa v osobnom súboji zrazili Vranješ a Ayew. Prebieha ich ošetrenie a tak sa oba celky môžu zatiaľ občerstviť.
     
    27
    Loptu od rohovej zástavky vyslal pred bránu domácich Kums, ale jeho center nebol nijak zaujímavý a k zakončeniu zo strany hostí nedošlo. Uvidíme, čo tak teraz vymyslia domáci futbalisti.
     
    26
    Tento útok belgického tímu bol však už úspešnejší, hostia získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Domáci sa teda budú musieť ešte brániť.
     
    25
    Teraz však belgický celok musel presunúť kombináciu na vlastnú polovicu. Tempo hry tak mierne opadá, čo sa domáci snažia zmeniť aktívnym napádaním súperovej rozohrávky.
     
    24
    Nepresná prihrávka do pokutového územia domácich si našla miesto len na kopačke Martina Škrtela, ktorý dostal loptu do bezpečia. Anderlecht však môže pokračovať vo svojej útočnej aktivite.
     
    23
    Opäť sa o slovo v útoku hlásia aj hostia, ale nedarí sa im výraznejšie sa presadiť na útočnej polovici. Domáci však museli prepnúť z ofenzívneho režimu na ten defenzívny.
     
    22
    Dostali sme sa za polovicu prvého dejstva, presný zásah sme stále nevideli, ale pribúda zaujímavých situácii. Uvidíme, či do konca prvého polčasu budeme svedkami aj nejakého toho gólu.
     
    21
    Aj naďalej tak sledujeme okupovanie hosťujúcej šestnástky, ale Anderlecht sa úspešne bráni. Snáď budeme svedkami aj ďalších zaujímavých situácii.
     
    20
    Predchádzajúca situácia však poriadne domácich nakopla a snažia sa o ďalšie útočné akcie. Hostia sa tak musia mať na veľkom pozore, aby sa nevystavili opätovnému nebezpečenstvu.
     
    19
    Prvá veľká šanca v tomto zápase! Mali ju domáci, ktorí pokračovali v tlaku a Kaldirim sa s loptou prebojoval až pred bránu súpera, v nádejnej pozícii však netrafil ideálne loptu a jeho strela minula tri žrde brány Anderlechtu.
    18. Islam Slimani (FEN)
     
    18
    Už ho stihli aj realizovať, ale neprinieslo to nič zaujímavého. Fenerbahce je však aj naďalej pri lopte a snaží sa znova ohroziť súperovu bránu. Hostia sú teraz pod veľkým tlakom.
     
    17
    Tento útok domácich však už mohol pokračovať, domáci po zrazenom centri do pokutového územia získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase.
     
    16
    Útočná akcia domáceho výberu je teraz zastavená postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. K lopte sa tak dostanú hostia, ktorí opäť zvolili postupnú rozohrávku smerom dopredu.
     
    15
    Takže po štvrťhodine hry je to stále v Istanbule bez presného zásahu, sledujeme pozorné bránenie na oboch stranách. Uvidíme, akým smerom sa bude ďalej toto stretnutie vyvíjať.
     
    14
    Stále tak sledujeme vyrovnané stretnutie, ale domáci sa už častejšie dostávajú k lopte. Diváci na štadióne si však musia ešte počkať na zaujímavejšie situácie.
     
    13
    Znova sa skúšal zastreľovať hosťujúci Bakkali, ale v toto prípade nemieril presne a lopta išla tesne vedľa brány domáceho tímu. Brankár Tekin sa tak pripravuje k rozohrávke.
     
    12
    Postupne sa začína priostrovať aj v osobných súbojoch, sledujeme čoraz tvrdšie zákroky na oboch stranách. Zatiaľ však hlavný rozhodca Ekberg zo Švédska nemusel siahnúť po žltej karte do svojho vrecka.
    11. André Ayew (FEN)
     
    11
    Obom tímom zatiaľ chýba lepšia presnosť pri zakladaní útočných akcií. Defenzívy oboch výberov však musia byť neustále v pozore, stačí jedno malé zaváhanie, ktoré môže byť nepríjemne potrestané.
     
    10
    Konečne sa v útoku predstavil aj domáci celok. Sledovali sme rýchly brejk futbalistov Fenerbahce, k lopte sa dostal Ayew, ale jeho pokus spoza šestnástky smeroval nad bránu súpera.
     
    9
    Hosťom sa podarilo celkom pekné prenesenie hry na druhú stranu, k lopte sa dostal Gerkense, ktorému sa podarilo preniknúť až do pokutového územia, ale jeho strela bola zblokovaná do bezpečia, postaral sa o to Martin Škrtel.
     
    8
    Aktívny bol teraz pri napádaní aj slovenský reprezentant a kapitán Martin Škrel, ktorý sa však previnil nedovoleným zákrokom a tak Anderlecht ešte pri lopte zostane.
     
    7
    Z tribún sa už začína ozývať aj piskot na adresu domáceho výberu. Fanúšikovia Fenerbahce by najradšej boli, keby videli pekné útočné akcie svojho tímu.
     
    6
    Postupnými prihrávkami sa hosťujúci výber presunul na útočnú polovicu a dostáva tak svojho dnešného súpera pod menší tlak. Domáci však úspešne odolávajú a neustále sa snažia o vysoké napádanie.
     
    5
    Aj sa tak stalo, ale Fenerbahce rýchlo stráca loptu a opäť tak sledujeme kombináciu futbalistov v sivých dresoch. Anderlecht zvolil v úvode stretnutia taktiku spojenú s čo najdlhším držaním lopty.
     
    4
    Podobne nedovoleným zákrokom sa už prezentovali aj hostia a tak domáci získavajú priamy kop. Zrejme vak budeme svedkami ďalšej rozohrávky nakrátko.
     
    3
    Anderlecht zvolil rozohrávku nakrátko, následne sme tak nič zaujímavého nevideli. Hostia presúvajú kombináciu na vlastnú polovicu, ihneď však čelia napádaniu zo strany súpera.
     
    2
    V úvode stretnutia mali hostia menší problém s rozohrávkou, ale lopta im aj naďalej ostáva na ich kopačkách. Po nedovolenom zákroku jedného z domácich futbalistov získava belgický celok priamy kop na útočnej polovici.
     
    1
    Prvý polčas stretnutia v Istanbule sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťujúcemu Anderlechtu. Hostia sa už teda pokúšajú o založenie svojej prvej útočnej akcie.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Ekberg zo Švédska spoločne so svojimi asistentmi privádza oba tímy na hraciu plochu štadióna v Istanbule. To je už teda signál, že sa toto stretnutie čoskoro začne. Prajem vám teda príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový večer! O malú chvíľu sa na štadióne v Istanbule začne stretnutie skupiny D Európskej ligy medzi domácim Fenerbahce a belgickým Anderlechtom. Pre oba tímy je toto stretnutie veľmi dôležité v rámci ďalšieho vývoja v skupine a tak sa môžme tešiť na zaujímavé stretnutie. V základnej jedenástke domáceho tímu nájdeme aj kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Zatiaľ si teda prezrite podrobne zostavy oboch celkov, tesne pred výkopom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Fenerbahce SK: Tekin – Özbayraklı, Neustädter, Škrtel, Kaldırım (C) – Elmaz, Jailson, Valbuena – A. Ayew, Slimani, Frey

    Náhradníci: Ersu – Isla, Köybaşı, Çapkan, D. Reyes, Alici, Güveli

    R.S.C. Anderlecht: Didillon – O. Vranješ, Saelemaekers, Bornauw, Milić – Gerkens, Kums, Trebel (C), Makarenko – Bakkali, Dimata

    Náhradníci: Boeckx – Najar, Sanneh, Saief, Santini, Amuzu, Sambi Lokonga

    Rozhodca: Ekberg – Wärnmark, Hallberg (všetci SWE)
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Fenerbahce SK a R.S.C. Anderlecht. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 16:50.

    Dnes sú na programe ďalšie stretnutia v rámci Európskej ligy. V Istanbule sa uskutoční stretnutie skupiny D, keď domáci celok privíta protivníka z Belgicka. Skupina, v ktorej sa nachádza aj slovenský majster Spartak Trnava je veľmi vyrovnaná a každý bodový zápis môže spôsobiť zmeny v tabuľke. Aktuálnym lídrom tejto skupiny je chorvátske Dinamo Záhreb, ktoré má na svojom konte deväť bodov. Fenerbahce ich má na svojom konte štyri a Anderlecht jeden. Pre oba tímy tak bude toto stretnutie dôležité, podobne aj pre Trnavu. Čaká nás tak určite veľa zaujímavého v Istanbule, sledujte tak toto stretnutie prostredníctvom nášho prenosu!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:50.

    Miroslav Revaj

    Góly: 71. A. Ayew, 74. Frey

    Karty:   60. Kaldırım (FEN) – 76. Bakkali (AND)   79. Bakkali (AND)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 7:9. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 17:12.
    Fenerbahce SK: Tekin – Özbayraklı, Neustädter, Škrtel, Kaldırım (C) – Elmaz, Jailson (88. Isla), Valbuena (82. Köybaşı) – A. Ayew, Slimani, Frey.
    Náhradníci: Ersu – Isla, Köybaşı, Çapkan, D. Reyes, Alici, Güveli.

    R.S.C. Anderlecht: Didillon – O. Vranješ, Saelemaekers (78. Najar), Bornauw (46. Sanneh), Milić – Gerkens, Kums, Trebel (C) (78. Sambi Lokonga), Makarenko – Bakkali, Dimata.
    Náhradníci: Boeckx – Najar, Sanneh, Saief, Santini, Amuzu, Sambi Lokonga.

    Rozhodca: Ekberg – Wärnmark, Hallberg (všetci SWE)