Washington – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Colorado – Nashville 1:4 (kon.) | Anaheim – Calgary 3:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
cz Štvrtok 08.11.2018, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:06 Ryan HARTMAN - 1:4
     
    57:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    P.K. Subban u hrazení vyhrál osobní souboj a Nick Bonino diagonální přihrávkou oslovil RYANA HARTMANA, který ho převzal na ose ledové plochy před útočnou modrou čárou a střelou po ledě z vrcholu mezikruží zamířil do prázdné brány! Asistence: Nick Bonino a P. K. Subban.
    39:57 Colton SISSONS - 1:3
     
    39:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Kyle Turris si v pravém kruhu řekl klepnutím hole o puk a po zpětné přihrávce Kevina Fialy z pravého rohu útočného pásma napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, kterou těsně před bránou tečoval COLTON SISSONS, a puk se odrazil do pravého horního rohu brány nad lapačkou bezmocného Semjona Varlamova! Hattrick! Asistence: Kyle Turris a Kevin Fiala.
    27:08 Matt CALVERT - 1:2
     
    27:08
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Samuel Girard na ose útočného pásma po krátké přihrávce Nathana MacKinnona z levého křídla napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele bez přípravy, kterou v mezikruží MATT CALVERT čepelí hole na úrovní horní tyče fantasticky tečoval a puk vymetl pravý horní roh brány! Rozhodčí sice signalizovali hru vysokou holí a gól na ledě neuznali, po přezkoumání videa ale rozhodnutí změnili a tentokrát se již Colorado snížení opravdu dočkalo. Skóre utkání: 1-2. Asistence: Samuel Girard a Nathan MacKinnon.
    17:21 Colton SISSONS - 0:2
     
    17:21
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nick Bonino a Roman Josi u střídaček vybojovali puk a COLTON SISSONS po diagonální přihrávce druhého jmenovaného muže napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke krátké střele s příklepem, která poté mezi pravým betonem a vyrážečkou Semjona Varlamova zamířila ke vzdálenější levé tyči! Dočkáme se hattricku? Je to 2:0. Asistence: Roman Josi a Nick Bonino.
    13:39 Colton SISSONS - 0:1
     
    13:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Obránce Mattias Ekholm krásnou bekhendovou přihrávkou z vrcholu mezikruží oslovil u pravé tyče Nicka Bonina, který se sice ocitl příliš blízko brány a trefil pouze hruď Semjona Varlamova, jenže odražený puk na vzdálenější levé tyči rychle dojel COLTON SISSONS a poslal ho do odkryté sítě! Nashville vede v Denveru 1:0! Asistence: Nick Bonino a Mattias Ekholm.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 28. Calvert (Girard, MacKinnon) – 14. Sissons (Bonino, Ekholm), 18. Sissons (Josi, Bonino), 40. Sissons (Turris, Fiala), 58. Hartman (Bonino, P. K. Subban)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer (A)) – Cole, Girard, Nemeth, E. Johnson (A), Zadorov, Barrie – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Dries, Kerfoot, C. Wilson – Nieto, Söderberg, Calvert – Daňo, Kameněv, G. Bourque.
    Nashville Predators: Rinne (Saros (A)) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Hartman – Järnkrok, Turris, C. Smith – F. Gaudreau, Bonino, Fiala – Rinaldo, Sissons, Salomäki.

    Rozhodca: Gord Dwyer, Eric Furlatt. Čároví: Ryan Gibbons, Derek Amell

    Diváci: 16923