Leganés – Atlético Madrid 1:1 (kon.) | Real Madrid – Valladolid 2:0 (kon.) | Valencia – Girona 0:1 (kon.)
Rayo Vallecano – Barcelona 2:3 (kon.)
koniec
Real Madrid
2:0 (0:0)
Real Valladolid
cz Sobota 03.11.2018, 16:15Španielska LaLiga • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:7. (18:06:40)
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas jedenáctého kola nejvyšší španělské soutěže končí vítězstvím Realu Madrid nad Valladolidem 2:0.

    Real sice obléhal v první pětačtyřicetiminutovka pokutové území Valladolidu, ale stoprocentní šanci si nevypracoval. Nejprve nebezpečně hlavičkoval Benzema, ale Masipa nepřekonal. Na druhé straně šel z levé strany na Courtoise Antonito, ale lobem umístil míč pouze nad branku madridského celku. Ve druhém poločase Real výrazně zvýšil útočnou snahu, pořádně zatlačil Valladolid, ale úvodní branka přišla až velmi šťastně, když Vínicius napálil do boku Kika Olivase, od kterého se míč odrazil do sítě. Pojišťovací gól vsítil z pokutového kopu Sergio Ramos.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Real dohrává zápas s míčem pod kontrolou na útočné polovině. Benzema vyzval ke sprintu na pravé straně Vázqueze, ten ale ve vápně proti Martínezovi neuspěl.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    89
    Real chce přidat ještě jeden zásah. Od Modriće putoval balon k Iscovi, který na levé straně dokázal najít Víniciuse. Ten už ale zvolnit útočné tempo a přihrával k obráncům.
    88. Sergio RAMOS - 2:0
     
    88
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Míč si postavil na značku pokutového kopu jako správný kapitán SERGIO RAMOS. Po vzoru Antonína Panenky zvolil střelu dloubáčkem do středu branku, Masip s tím vůbec nepočítal, vydal se k tyči a míč tak mohl lehce zapadnout do sítě.
    88. Penaltový zákrok
     
    88
    Pokutový kop pro Real! Benzema si obhodil Callera, který ho fauloval v pokutovém území.
     
    88
    Hosté otevírají obranu a toho mohl nyní využít náběhem Odriozola. Krajní obránce Realu byl faulován Antonitem a hra se tak přesune znovu na polovinu hostů.
     
    87
    Valladolid se ještě snaží s nepříznivým stavem něco provést, ale hostům už příliš času nezbývá. Verdeho centr dokázal odhlavičkovat do bezpečí Ramos.
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Javi Moyano, přichází Duje Čop.
    84. Kiko OLIVAS vlastní - 1:0
     
    84
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Valladolid kruté! Isco našel v pokutovém území Víniciuse, který se nejspíše pokoušel ještě o centr, ale trefil na hranici malého vápna KIKA OLIVASE, od kterého se balon odrazil do sítě. Masip si ještě sáhl na balon, ale vyrazit se mu ho už nepodařilo.
     
    84
    Vázquezův centr byl zblokován Olivasem a Real mohl pokračovat rohovým kopem. Kroos našel v šestnáctce pouze připraveného Moyana.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá týmům do konce zápasu. Ve druhém poločase je Real jednoznačně aktivnější, ale na skóre se to zatím neprojevilo.
     
    81
    Hosté jsou stále velmi aktivní také směrem dopředu. Antonito si to namířil proti třem obráncům, ještě dokázal skvěle přihrávat, ale faulem zastavil akci Vínicius.
     
    80
    Teď měl ale Jordi Masip co dělat, aby odkopl malou domů od Olivase před napadajícím Benzemou. Nakonec to ale brankář Valladolidu zvládl na jedničku.

    Vít Schück

    Góly: 84. Olivas (vla.), 88. Ramos (pen.)

    Karty:   45. Asensio (REA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:7.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos, Reguilón – Kroos, Casemiro (59. Isco), Modrić – Bale (71. L. Vázquez), Benzema, Asensio (75. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Navas – Valverde, L. Vázquez, D. Ceballos, Isco, Vinícius Júnior, Sánchez.

    Real Valladolid: Masip – Moyano (85. Čop), Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Antoñito, Míchel, Alcaraz, T. Villa (69. Verde) – Leo Suárez (77. Plano), Ünal.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – B. Fernández, J. Moreno, Plano, Verde, Čop, Tuhami.