Barys – Čeljabinsk 3:4 (po pr.) | Ufa – S.Moskva 3:4 (kon.) | Novgorod – Čerepovec 7:2 (kon.)
HC Slovan – Novosibirsk sk 3:2 (kon.) | Omsk – Vladivostok 4:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Red Star Kunlun 4:1 (kon.)
Riga – Jaroslavľ 3:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Sibir Novosibirsk
Štvrtok 01.11.2018, 17:00 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina s dvomi gólmi, ktoré padli opäť do tej istej bránky a to znamená, že sa pripíšu na konto domáceho klubu. Slovan dvomi gólmi v presilovkách strhol víťazstvo na svoju stranu a bolo vymaľované. Sibir sa už na žiaden tlak nezmohol a tak dva body sa stanú majetkom domáceho klubu. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: Viktor Komarov a Chad Rau. Pomer striel medzi žrde v tretej tretine 6:7, celkom 26:30. Príjemný večer a dobrú noc priaznivcom belasých želá Vladimír Korduliak. (19:20:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Šarov to vyskúšal strelou z pravej strany, minul bránku domácich a puk skončil v rohu klziska.
     
    59:10
    Taylor na striedačke, power play hostí bez brankára.
     
    58:42
    Slovan bráni svoju modrú čiaru, Sibir nevie dostať domácich pod tlak, sekundy do klaksónu sa blížia.
     
    56:12
    Pervušin nabil spoza bránky pred bránku a k zakončeniu sa dostal Zyrianov, Čiliak na mieste, puk poslal späť do hry a opäť brankár belasých podržal svoj tím.
     
    55:24
    Bailey pálil z pravej strany z vnútornej strany kruhu, len to tak zazvonilo na betónoch Taylora, ktorý poslal puk späť do hry.
    54:22 Chad Rau - 3:2
     
    54:22
    Slovan Bratislava dal gól!
    CHAD RAU dáva gól podobný tomu prvému, prihrávka spoza bránky pred bránkovisko a šup ho tam. Asistencie: Michal Řepík a Rudolf Červený.
     
    53:00
    Za zdržiavanie hry inkasuje trest hráčska lavička hostí, Slovan pokračuje v hre ďalšou presilovkou.
     
    53:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    MICHAL ŘEPÍK sa postaral po prihrávke Taffeho o vyrovnanie, hostia však reklamovali ofsajd a čiaroví tak sledujú video v boxe časomiery. Gól po porade rozhodcov platí. Taffe súbežne s modrou čiarou poslal puk na ľavú a Řepík sa teraz nepomýlil. Asistencia: Jeff Taffe.
    53:00 Michal Řepík - 2:2
     
    52:34
    Podrazenie a dve minúty pre Romanceva. Presilovka pre belasých v ten správny čas.
     
    52:17
    Čiliak na striedačke, Slovan pri signalizovanom vylúčení so šiestimi korčuliarmi na ľade.
     
    51:41
    Ofsajd hostí, toto kúskovanie hry prospeje len a len hráčom Sibiri.
     
    51:25
    Nie a nie, Slovan teraz kombinačne nevie prehrať súpera, Sibir bráni takticky svoje vedenie, puk na striedačke domácich, vhadzujeme po pravici Čiliaka.
     
    49:15
    Brulé nahodil z pravej strany od kruhu puk pred bránku, do dráhy puku vložil hokejku Peltola, zmenil smer, Čiliak podržal domácich a puk poslal späť do hry.
     
    48:05
    Slabšia pasáž zápasu, trochu nepresností na oboch stranách, Sibir to nemrzí, bo Slovan musí tvoriť hru. Vhadzujeme v centrálnom kruhu.
     
    46:05
    Jánošík a po ňom Lamper v streleckom zakončení bez úspechu, puk akoby belasým nie a nie sadnúť na hokejku na pekné zakončenie.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 11. Rau (Chipchura, Meszároš), 53. Řepík (Taffe), 55. Rau (Řepík, Červený) – 24. Loginov (K. Alexejev, Pešechonov), 27. V. Komarov (Zyrianov)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gélinas, Sersen (C), Grman, Meszároš (A), Bačík, Švarný, Jánošík – Řepík (A), Taffe, Červený – Liška, Sukeľ, Lunter – Lamper, Hrnka, Sloboda – Rau, Chipchura, Bailey
    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (Krasikov) – Alexejev (A), Loginov, Demidov, Piganovič (C), Ignatovič, Naumov, Morozov, Savčenko – Šarov, Brulé, Peltola (A) – Michajlov, Sajustov, Kazakov – Zyrianov, Romancev, Pervušin – Tkačenko, Komarov, Pešechonov

    Rozhodca: Lavrentev, Gusev – Berseňov, Judin

    Diváci: 6.642