Lipt. Mikuláš – Trenčín 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Žilina 4:2 (kon.)
Košice – Miškovec 4:2 (kon.) | Detva – Zvolen 2:5 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:1, 0:0, 3:1)
DVTK Miškovec
Nedeľa 21.10.2018, 17:00 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie, v ktorom si sily merali HC Košice a DVTK Jegesmedvék Miškovec. Po výhre v pomere 4:2 si napokon tri body do tabuľky pripíšu domáci hokejisti.

    Pomer striel v dnešnom zápase: 38:21

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:19:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    Košice dali gól!
    Je definitívne rozhodnuté. Košickú výhru spečatil gólom do prázdnej bránky PETR KAFKA. Asistencia: Ladislav Nagy.
     
    59:30
    Duschek je na striedačke, hostia hrajú so šiestimi korčuliarmi.
     
    59:28
    Košice dali gól!
    Lepší záver si azda Oceliari predstavovať ani nemohli. Len 32 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby sa dostávajú do vedenia, o čo sa postaral DÁVID ŠOLTÉS. Asistencia: Klemen Pretnar.
     
    58:50
    Záverečných 70 sekúnd riadnej hracej doby. Puk je v strednom pásme.
     
    57:48
    Košice dali gól!
    Tak sa na to pozrime, to je záver tretej tretiny ako hrom! Košičanom stačilo len 11 sekúnd so šiestimi mužmi na to, aby opäť vyrovnali. Duschekovi prepadla tečovaná strela od modrej, presadil sa JAKUB SUJA. Asistencie: Jere Pulli, Petr Kafka.
     
    57:37
    Oceliari to skúsia so šiestimi korčuliarmi, ich bránka ostáva prázdna.
     
    57:37
    Oddychový čas domácich.
     
    57:19
    Miškovec dal gól!
    Obrovský výbuch radosti na hráčskej lavici Miškovca i v sektore hosťujúcich fanúšikov. Maďarský celok sa po druhýkrát v zápase dostáva vedenia, na čo sa už bude Košiciam reagovať ťažko! Hrdinom zápasu môže byť strelec JÁNOS VAS. Asistencia: Žiga Pance.
     
    56:58
    Po tomto vyvezení puku prišiel aj strelecký pokus Nagya, ktorý musel Duschek vykopnúť späť do hry.
     
    55:56
    Košičania sa oslobodili, David Duschek puk pristavil spoluhráčom a Jed Rusk počkal na ich prestriedanie. Hostí to ale stálo niekoľko cenných sekúnd.
     
    55:02
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Martin Dudáš – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    53:31
    Obrovská šanca Miškovca, ktorý mohol strhnúť vedenie na svoju stranu! Vyzeralo to na prečíslenie dvoch proti jednému, v ktorom mohol zakončovať Somogyi. Našťastie pre Oceliarov neuspel.
     
    52:56
    Kafka teraz len úsmevne prepletal nohami a následne sa pobral k ľadu. Po dlhšom čase zaujímavejší moment, i keď dianie na hracej ploche výraznejšie neovplyvnil.
     
    52:27
    Evan Brophey si obhodil súpera a vydal sa na útočný výpad. Puk ale napokon prepadol až na čepeľ Crawforda, ktorý už ďalej kanadského centra nepustil.
     
    51:20
    Hostia sa teraz nadýchli k slušnému tlaku, preto mali Oceliari šťastie, že puk preletel len ponad ich bránku a napokon zadunel na zadnom mantineli.
     
    49:43
    Šoltés s Hričinom bojovali v útočnej tretine o puk, nezískali ho. Našťastie pre Košice priniesol následný protiútok Miškovca len nepresné zakončenie.
     
    48:43
    Nasleduje komerčná prestávka.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 15. Nagy (Pulli, Brophey), 58. Suja (Pulli, Kafka), 60. Šoltés (Pretnar), 60. Kafka (Nagy) – 14. Vincze (Ritó), 58. Vas (Pance)


    HC Košice: Škorvánek (Habal) – Pretnar, Koch, Čížek, Pulli, Dudáš (A), Šedivý, Lenďák – Spilar (A), Brophey, Nagy (C) – Netík, Suja, Kafka – Hričina, Galamboš, Šoltés – Klíma, Krajňák, Žitný – Petráš
    DVTK Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Slovák, Szirányi (A), Lada, Rusk, Milam – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Pance, Vas (A), Kulmala – Somogyi, Loiseau, Harrison – Ritó, Hajós, Vincze

    Rozhodca: Baluška, Müllner – Orolin, Smrek