Turecko – Bosna 0:0 (kon.) | Irak – Argentína 0:4 (kon.) | Wales – Španielsko 1:4 (kon.)
Francúzsko – Island 2:2 (kon.)
koniec
Francúzsko
2:2 (0:1)
Island
cz Štvrtok 11.10.2018, 21:00 • Stade de Roudourou, Guingamp • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
    90. Kylian MBAPPÉ - 2:2
     
    90
    Francie právě vstřelila branku!
    A rázem je vyrovnáno! Pár minut po vlastním gólu Islanďané kapitulují také z penalty! Míč si na puntík postavil KYLIAN MBAPPÉ a střelou do levé strany nedal Haldórssonovi žádnou šanci, neboť hostující gólman skákal k opačné tyči.
    86. Hólmar EYJÓLFSSON vl. - 1:2
     
    86
    Francie právě vstřelila branku!
    V šestaosmdesáté minutě už se domácí dočkali. Nutno ale dodat, že to bylo s velkou dávkou štěstí. Albert Guðmundsson ztratil míč vedle vlastního vápna, do kterého vběhl Mbappé. Ten se rychlou otočkou mihl kolem Ragnara Sigurðssona a z úhlu vypálil jen do Halldórssona. Od něj se míč odrazil k hrudi HÓLMARA EYJÓLFSSONA, jenž si vstřelil smolný vlastenec, kterému nešlo zabránit.
    58. Kári ÁRNASON - 0:2
     
    58
    Island právě vstřelil branku!
    Tak to je velký šok pro Francii, která má velký tlak, ale přesto podruhé kapituluje! Vše začalo sraženou střelou Jóhanna Berga Guðmundssona, po které Gylfi Sigurðsson kopal dva rohové kopy. Druhého z nich využil KÁRI ÁRNASON, který jednoduše přeskočil Kimpbembeho a hlavou poslal míč těsně pod břevno, kam Lloris nemohl dosáhnout.
    30. Birkir BJARNASON - 0:1
     
    30
    Island právě vstřelil branku!
    Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Kimpembe ztratil míč u rohového praporku, pod kterým zůstal kvůli souboji s Finnbogasonem ležet, ale rozhodčí nechal hru plynout. Zleva tak mohla přijít přihrávka před pokutového území, odkud z první vypálil BIRKIR BJARNASON a umístil míč přesně k levé tyči Llorisovy brány.

    Michal Břuchanský

    Góly: 86. Eyjólfsson (vla.), 90. Mbappé (pen.) – 30. Bjarnason, 58. Árnason

    Karty:   89. Giroud (FRA) – 77. Halldórsson (ISL), 89. Eyjólfsson (ISL), 89. Sigþórsson (ISL), 90+3. Sigurjónsson (ISL)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 9:3. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 4:10.
    Francúzsko: Lloris (C) – Pavard, Kimpembe, Varane (46. Zouma), Digne – N´Zonzi, Pogba (66. Ndombele) – Thauvin (59. Lemar), Griezmann (60. Mbappé), Dembélé (67. Payet) – Giroud.
    Náhradníci: Areola, Mandanda – Lucas, Kanté, Lemar, Matuidi, Mbappé, Ndombele, Payet, Sakho, Sidibé, Zouma.

    Island: Rúnarsson (46. Halldórsson) – Eyjólfsson, Árnason, R. Sigurðsson, Sævarsson (81. Fjóluson) – J. Guðmundsson (71. Pálsson), Sigurjónsson, G. Sigurðsson (C) (80. Gíslason), Bjarnason, Traustason (59. Sigþórsson) – Finnbogason (46. A. Guðmundsson).
    Náhradníci: Halldórsson, Kristinsson – Fjóluson, Gíslason, A. Guðmundsson, Kjartansson, Magnússon, Pálsson, Sigþórsson, Skúlason, Thorsteinsson.

    Rozhodca: Martins – Campos, Teixeira (všichni POR)