Faerské ostrovy – Azerbajdžan 0:3 (kon.) | Kosovo – Malta 3:1 (kon.)
koniec
Faerské ostrovy
0:3 (0:1)
Azerbajdžan
cz Štvrtok 11.10.2018, 20:45 • Tórsvøllur, Torshavn • Liga národov UEFA - Liga D • Skupina 3
Predzápasové kurzy
    86. Richard ALMEIDA - 0:3
     
    86
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    Hosté proměňují pokutový kop a vedou již o tři branky. Velký zkrat domácího brankáře. Faero přihrál hlavičkou Nielsonovi, na kterého se však rozeběhl čerstvý Gurbanov. Nielsen zpanikařil a fauloval. Za pokutový kop se postavil RICHARD ALMEIDA, který pohotově zakončil do levého horního rohu.
    67. NAZAROV - 0:2
     
    67
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    A hosté vedou již o dvě branky. Hosté se dostali do protiútoku, do vápna pronikl rychlý Dadasov, který na druhé straně našel volného DMITRI NAZAROVA, který dostal přesně míč na kopačku a rovnou tak vystřelil z první. Brankář Nielsen si na míč ani nesáhl.
    29. Richard ALMEIDA - 0:1
     
    29
    Ázerbájdžán právě vstřelil branku!
    A do vedení se nakonec dostávají hosté. Do vápna přilétl centr z levé strany, který brankář vyrazil pouze před sebe. Obránci se míč snažili ještě zachránil, ale Madatov který stál na zadní tyči, balón vypíchl a letěl přesně na kopačku RICHARDA ALMEIDY, který se do prázdné brány nemýlil.

    Gerard Filip

    Góly: 29. Almeida (Madatov), 67. Nazarov (Dadasov), 86. Almeida (pen.)

    Karty:   41. Hansson (FAO), 66. Joensen (FAO), 76. Gregersen (FAO), 85. Nielsen (FAO) – 49. Nazarov (AZE), 56. Almeida (AZE)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:12.
    Faerské ostrovy: Nielsen – Davidsen, Faero, Gregersen (C), Sorensen – Joensen, Hansson(78. Vatnsdal) – Bartalsstovu(73.Baldvinsson) , Hendriksson, Edmundsson – Justinussen(78. Olsen)
    Náhradníci: Gestsson, Joensen, Egilsson, Vatnsdal, Mellmgaard, Vatnhamar, Baldvinsson, Nielsen, Olsen, P. Justinussen

    Azerbajdžan: Agajev (C) – Medvedev, Mammadov, Husejnov, Pashajev – Garajev, Richard Almeida – Madatov, Nazarov, Abdullajev(84. Gurbanov) – Dadasov
    Náhradníci: Magomedalijev, Agajev, Abbasov, Hasanalizada, Makhmudov, Alaskarov, Gurbanov, Shejdaev, Amirgulijev, Imamverdijev, Mirzabekov, Khalilzade

    Rozhodca: A. Eskov – D. Mosjakin, A. Averianov