Metallurg Magnitogorsk – Čeljabinsk 5:6 (kon.) | Jaroslavľ – Čerepovec 4:1 (kon.) | Viťaz – HC Slovan sk 6:4 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
6:4 (2:0, 2:1, 2:3)
HC Slovan Bratislava
Sobota 15.09.2018, 16:30 • Viťaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovan vyhral tretou tretinu na góly, predviedol v nej jednoznačne svoj najlepší výkon v tomto zápase, ale na body to nestačilo. Hosťom sa podarilo postupne znižovať náskok domácich, až sa Viťaz musel báť o svoje víťazstvo za stavu 5:4. Ani veľký záverečný nápor však vytúžený vyrovnávajúci gól nepriniesol a Viťaz rozhodol o dvoch bodoch gólom do prázdnej bránky. Opäť sa belasí pripravili o body kvôli zbytočným chybám v obrane, jeden presný zásah ide zrejme aj na vrub brankára Čiliaka, ktorý však v ostatných prípadoch svoj tím podržal. Ďalšie stretnutie na klzisku súpera odohrá Slovan v pondelok proti Red Star Kunlun o 13:30 SEČ.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem vám pekný zvyšok sviatočného večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:07:31)
     
    Koniec zápasu.
    59:31 Arťom Švec-Rogovoj (VTZ) - 6:4
     
    59:31
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Domáci rozhodujú gólom do prázdnej bránky! Slovan pokračoval vo veľkom nápore, ale vyrovnávajúceho gólu sa napokon nedočkal, pretože ARŤOM ŠVEC-ROGOVOJ posiela puk do odkrytej bránky hosťujúceho celku – 6:4!
    Asistencia: Alexej Makejev.
     
    58:52
    Od modrej prišla nebezpečná strela, ktorú sa pred bránkou ešte snažil tečovať Rau, ale puk tesne míňa domácu bránku!
     
    58:44
    Zakázané uvoľnenie domáceho tímu. Slovan hrá so šiestimi korčuliarmi, snaží sa o senzačné vyrovnanie.
     
    58:29
    Domáci zachytili puk a snažili sa rozhodnúť strelou do prázdnej bránky, puk však končí tesne vedľa nej.
     
    58:10
    Oddychový čas hostí, po jeho uplynutí zrejme Slovan siahne k hre bez brankára, keďže má k dispozícii buly v útočnom pásme.
     
    58:01
    Boli ohlásené posledné dve minúty tretej tretiny, uvidíme, čo napokon aj celého stretnutia!
     
    56:58
    Slovan usadený v útočnom pásme, domáci odolávajú veľkému náporu súpera. Uvidíme, kedy sa hostia rozhodnú pre hru bez brankára.
     
    55:49
    Řepíkov pokus sa medzi tri žrde nezmestil, ale Slovan pokračuje vo svojej aktivite. Domáci sa tak razom musia obávať o svoje víťazstvo, ktoré sa už javilo ako jasná vec.
     
    55:05
    Belasým sa však teraz nedarí prenikať do útočného pásma, domáci nechcú pripustiť žiadnu senzáciu. Čas sa pomaly kráti, ale stále má Slovan priestor, aby sa postaral o vyrovnanie.
     
    54:31
    Viťaz Ice Palace tak bude ešte svedkami poriadne drámy, domáci stratili svoje vedenie o tri góly a vyhrávajú už len o jeden jediný. Slovan sa pokúša aj o vyrovnanie, čo by bolo určite veľkým prekvapením.
    53:31 Rudolf Červený (SBA) - 5:4
     
    53:31
    Slovan Bratislava dal gól!

    Je znížené na rozdiel jedného gólu! Slovan dokázal využiť druhú početnú výhodu v tomto zápase a dráma je teda predsa len na svete! Gelinas vyslal od modrej puk pred domácu bránku a RUDOLF ČERVENÝ sa dokázal presadiť úspešnou dorážkou – 5:4!
    Asistencia: Eric Gelinas.
     
    53:12
    Vylúčenie v tíme Viťaz Moskovská oblasť (Nikolaj Stasenko – 2 min., hrubosť).
     
    52:41
    Opäť je to o dva góly, do konca tretej tretiny nejaký ten čas ostáva. Žeby sme boli svedkami prípadného veľkého prekvapenia?
     
    51:52
    Oddychový čas domácich.
    51:52 Adam Liška (SBA) - 5:3

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 13. Makejev (Stoľarov), 16. Rendulić (M. Aaltonen, Mozík), 31. Makejev (Nikulin, A. Lazarev), 40. Mozík (Šinkevič, Stoľarov), 48. M. Aaltonen (A. Sjomin, Rendulić), 60. Švec-Rogovoj (Makejev) – 28. Červený (Šimun), 46. Rau (Gelinas, Taffe), 52. Liška (Chipchura), 54. Červený (Gelinas)


    Viťaz Moskovská oblasť: Ortio (Samonov) – Jevsejenkov, Stasenko, Golovkov, Mozík, Katičev, Šinkevič, Gončarov – Makejev, Nikulin, Stoľarov – Rendulić (A), M. Aaltonen (A), A. Sjomin – N. Komarov, Hrivík (C), Kokarev – Vyglazov, Švec-Rogovoj, A. Lazarev – Mojsejev.
    HC Slovan Bratislava: Čiliak (Štěpánek) – Gelinas, Sersen (C), Klok, Grman, Švarný (A), Schaus, Bačik, Baranov – Lunter, Taffe, Řepík (A) – Liška, Chipchura, Lamper – Sukel', Rau, Virta – Hrnka, Šimun, Červený.

    Rozhodca: Sidorenko, Sojn – Viljugin, Ponamarenko