Pinerola Bratislava – Banská Bystrica 10:2 (kon.)
koniec
ŠK Across Pinerola Bratislava
10:2 (5:2)
MIBA Banská Bystrica
Piatok 14.09.2018, 20:10Varta futsal liga • 2. kolo
     
    38
    Pinerola Bratislava dáva gól! O okrúhly desiaty gól v sieti B. Bystrice sa postaral WESLEY, ktorý len doťukol loptu do siete po Mrázovom zneškodnení ďalekonosnej strely.
     
    34
    Pinerola Bratislava dáva gól! PATRIK ZAŤOVIČ nebol dostatočne pokrytý a tak mal uľahčenú prácu, zblízka sa trafil k bližšej žrdi.
     
    29
    Pinerola Bratislava dáva gól! Akcia Pineroly na jeden dotyk stroskotala, avšak hostia o loptu trestuhodne prišli a MATÚŠOVI KYJOVSKÉMU stačilo už len napáliť loptu pod brvno.
     
    26
    Pinerola Bratislava dáva gól! PETROVI ŠTEFAŇÁKOVI zdá sa strela nesadla úplne ideálne, napriek tomu sa lopta zatrepotala v sieti. 7:2.
     
    25
    Pinerola Bratislava dáva gól! VITINHOVI sadla lopta a vymietol pravý horný roh Mrázovej brány, 6:2!
     
    19
    Pinerola Bratislava dáva gól! B. Bystrica mala loptu na kopačkách, no urobila veľkú chybu a nahrala priamo PATRIKOVI ZAŤOVIČOVI, ktorý už vedel, čo s ňou má spraviť a pohotovou strelou rozvlnil sieť.
     
    18
    Pinerola Bratislava dáva gól! Pekná individuálna akcia VITINHA, ten oklamal pred ním stojaceho hráča a zavesil.
     
    15
    Banská Bystrica dáva gól! Domáci dnes nebránia práve najlepšie a hostia sú vysoko efektívni. Kapitán MICHAL KONDER znižuje na rozdiel jedného gólu.
     
    14
    Pinerola Bratislava dáva gól! Banská Bystrica sa na chvíľu vydala do útoku, no Mimimu sa podarilo loptu jej vypichnúť, narazil si loptu so spoluhráčom a prakticky osamotený pri pravej žrdi skóruje.
     
    8
    Pinerola Bratislava dáva gól! Domáci rýchlo otáčajú zápas, po rohovom kope sa najlepšie zorientoval DANIEL ČEŘOVSKÝ a prudkou umiestnenou strelou k pravej žrdi zvyšuje už na 2:1.
     
    6
    Pinerola Bratislava dáva gól! Ešte v tej istej minúte sa domácim podarilo znížiť zásluhou MIMIHO a začíname prakticky odznova.
     
    6
    Banská Bystrica dáva gól! Hostia trochu prekvapujúco otvárajú skóre dnešného zápasu. Úspešným strelcom je PATRIK TUŽINSKÝ, ktorý využil zaváhanie domácej obrany a zblízka rozvlnil sieť.

    Daniela Mesíková

    Góly: 6. Mimi, 8. Čeřovský, 14. Mimi, 18. Vitinho, 19. Zaťovič, 25. Vitinho, 26. Štefaňák, 29. Kyjovský, 34. Zaťovič, 38. Wesley – 6. Tužinský, 15. Konder


    ŠK Across Pinerola Bratislava: Herko – Brndiar, Rick, Mimi, Vitinho, Kyjovský, Štrbák, Kozár (C), Halás, Čeřovský, Hájek, Štefaňák, Wesley, Zaťovič
    MIBA Banská Bystrica: Mráz – Hanakovič, Konder (C), Vajda, Dobrota, Matheus Lemes, Evandro Oliveira, Gaško, Rafanides, Samson, Tužinský

    Rozhodca: Belavý – Grom