Huesca – Rayo Vallecano 0:1 (kon.)
koniec
SD Huesca
0:1 (0:1)
Rayo Vallecano
cz Piatok 14.09.2018, 21:00 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španielska LaLiga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17. (22:51:04)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se po necelých třiceti minutách hry postaral hostující Imbula. Druhý poločas nám nabídl velice drtivý nástup v podání domácích, který soupeř dokázal odrazit. Vallecano se dokonce dočkalo druhé branky, avšak tu hlavní sudí nakonec neuznal z důvodu faulu útočníka De Tomáse. Koncovka utkání nabídla strhující podívanou, oba celky si připravily několik gólovek. Byl to zejména domácí celek, kterému ale dnes nebylo přáno.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Luisinho (SD Huesca).
     
    90+2
    Střídající Gallar se nadechoval k technické střele, avšak ještě předtím bylo pískáno. Bylo to zřejmě kvůli nedovolenému hraní rukou.
     
    90+1
    Huesca měla k dispozici jednu z posledních šancí, zahrávala standardku z levé strany. Střílená nabídka skončil na hlavě Ba, následně padala ke Garcíovi, který raději vyrazil míč nad břevno.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    88
    Mohlo to být o dvě branky! Pravý obránce Advíncula si to překvapivě namířil až k hranici šestnáctky, odkud orazítkoval vzdálenější konstrukci.
     
    88
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Bébé.
     
    87
    Až nyní jsme se dočkali dalšího faulu, způsobil ho hostující Imbula. Huesca bude rozehrávat hluboko z vlastní poloviny.
     
    86
    V posledních vteřinách sledujeme pouze jednu stranu hrací plochy. Rayo se stáhlo hluboko na vlastní polovinu, kde se pokouší odrážet akce soupeře.
    85. Cucho selhal v šanci.
     
    85
    To už není možné! Miramon poslal do vápna dalekonosný aut, který Gallar prodloužil za sebe, kde se nacházel Cucho. Posledně jmenovaný rovněž přestřelil branku.
     
    85
    Do hostující šestnáctky se snášel další padající centr, po kterém se García dožadoval útočného faulu. Hlavní sudí opět nepoužil píšťalku.
     
    84
    Miramon skončil po souboji s Alegríou, avšak nedovolený zákrok to nepřineslo. I tak si hosté s míčem moc dlouho neporozuměli.
     
    83
    Máme do konce necelých deset minut. Domácí příznivci marně čekají na vyrovnávací branku, Huesce se ale opravdu krátí čas.
     
    82
    Huesca stupňuje svůj nápor, García má najednou hodně práce. Ferreiro se opřel do míče z hranice malého vápna, opět zasáhl vynikající García.
     
    81
    Miramon vhazoval od pravé autové čáry, jeho nabídka našla Musta, který okamžitě přenesl míč na levou stranu, kde byl z dobré pozice vytlačen Gallar.
     
    80
    Ferreiro posílal do malého vápna velice nebezpečný centr, který García nedokázal zachytit do náruče. Gallar ale nestačil dopravit míč do sítě.

    David Suchý

    Góly: 29. Imbula (Trejo)

    Karty:   79. Ávila (HSC), 90+3. Luisinho (HSC) – 53. Amat (VLL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:17.
    SD Huesca: Werner – Miramón, Pulido, Semedo, Luisinho – Moisés Gómez (67. Ferreiro), Musto, Melero, Gürler (56. Gallar) – Ávila, S. Longo (57. Hernández).
    Náhradníci: R. Santamaría – Etxeita, Aguilera, Ferreiro, Gallar, Akapo, Hernández.

    Rayo Vallecano: Alberto García – Advíncula, A. Ba, Amat, Á. Moreno – G. Elustondo, Imbula – G. Kakuta (88. Bébé), Trejo, Á. García (70. Embarba) – De Tomás (77. Alegría).
    Náhradníci: Dimitrievski – Medrán, Embarba, Alegría, Gálvez, Bébé, Comesaña.

    Rozhodca: Medié – Barranco, Méndez