Novosibirsk – Jekaterinburg 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Metallurg Magnitogorsk 1:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Jaroslavľ 1:3 (kon.)
Riga – D. Moskva 4:2 (kon.) | HC Slovan – Čerepovec sk 2:1 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Utorok 11.09.2018, 18:30 • CSKA Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:55:15)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:04
    Alexander Salák (JAR) 37 zákroků, úspěšnost 97,37%
     
    Střely na branku: 38 – 29
     
    Je dobojováno. Domácí sice dokázali snížit na rozdíl dvou branek, když se trefil Kirill Kaprizov. To jim ale nepomohlo, ani přes závěrečný tlak a powerplay na kontaktní branku nedosáhli. Hosté tak připisují další dva body do tabulky, domácí naopak dnes odešli z ledu bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kraskovskij vyslal ze středního pásma střelu na odkrytou klec a puk skončil jen těsně vedle levé tyče.
     
    59:40
    Oddechový čas si vybírá lavička CSKA Moskva.
     
    59:40
    Jeden z hostů zachytil puk na modré čáře a chtěl ho poslat do odkryté klece. To se mu ale i díky včasnému zákroku obrany nepovedlo.
     
    59:15
    A nyní jsou v šesti a zkouší hru bez brankáře.
     
    59:04
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    58:19
    Jelesin poslal od modré čáry puk Jurtajkinovi, jenž střílel z levého kruhu. Jeho pokus však zamířil jen do Sorokina a ten kotouč poslal až před hostující klec.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Lokomotiv zamkl svého soupeře v pásmu a kombinuje před Sorokinem. Po chvilce však obrana CSKA zachytila puk a poslala ho až před Saláka.
     
    57:04
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    56:36
    Pavel Kraskovskij dostal puk za branku domácího celku a hledal přihrávkou Jakuba Nakládala. Ten však na kotouč nedosáhl.
     
    56:25
    Arťom Iljenko spěchal za kotoučem v útočném pásmu a nestihl to. Je z toho zakázané uvolnění, hra se stěhuje před Alexandera Saláka a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    55:40
    Jakub Nakládal si najel do souhry domácích v jejich pásmu, překazit slibně se rodící akci domácím se mu ale nepodařilo. Pošetřil však cenné vteřiny blížícího se konce třetí třetiny.
     
    54:54
    Domácí ale získali kotouč a po jejich střele musel být zase pozorný Alexander Salák. Další zákrok připsal na své statistické konto a posílá kotouč daleko od své branky.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 45. Kaprizov (Grigorenko, Pašnin) – 14. Jelesin (Kontiola, Loktionov), 26. Nakládal, 28. Kozun (Apalkov, Kontiola)


    CSKA Moskva: L. Johansson (28. Sorokin) – Pašnin, Naumenkov, Dahlbeck, M. Robinson (A), Nesterov (A), Marčenko, Romanov – Telegin, Andronov (C), Hansen – Kaprizov, Vey, Grigorenko – Slepyšev, Šalunov, Tolčinskij – Popov, Svetlakov, Kalinin.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Salák (Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Jelesin (A), Pajgin, Kutuzov, Čerepanov, Averin – Loktionov, Kontiola, Kozun – Iljenko, Kraskovskij, Averin (A) – Sannikov, Alexejev, Jurtajkin – Kajumov, Ivanov, Apalkov (C) – Denisenko.

    Rozhodca: Beljajev, Akuzovskij – Goljak, Dědjulja

    Diváci: 10 868