Manchester United – Leicester 2:1 (kon.)
koniec
Manchester United
2:1 (1:0)
Leicester City
Piatok 10.08.2018, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vážení fanúšikovia anglického futbalu! Po dlhých týždňoch sa kolotoč elitného futbalu na Britských ostrovoch opäť roztáča.

    Ako prvé na trávnik vybehnú tímy Manchestru United a Leicestru City.

    Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Leicester City

    „Líšky“ ukončili ročník 2017/18 na deviatom mieste. Zdá sa, že titul spred dvoch rokov bol len takým nádherným výkrikom do tmy a toto mužstvo sa nedokáže pravidelne držať medzi úplnou elitou, ktorá bojuje o účasť v Lige majstrov. Nič to ale nemení na to, že ide o silný tím, s ktorým budú mať ostatní problémy aj v novej sezóne.

    Počas leta odohral Leicester päť prípravných stretnutí. Najskôr presvedčivo 4:1 porazil Notts County (Morgan, Choudhury, Gray, Slimami), potom remizoval 0:0 v Rakúsku s tureckým Akhisarsporom, prehral proti Udinese 1:2 (Iheanacho), remizoval s Valenciou 1:1 (Iheanacho) a nakoniec v Lille porazil tamojšie OSC 2:1 (Iheanacho 2).

    Leicester City sa činil na prestupovom trhu, posilu získal prakticky na každý dôležitý post. Do brány prišiel z Liverpoolu za 14 miliónov eur Danny Ward, pravú stranu defenzívy posilnil Ricardo Pereira z FC Porto, stopérsky post vystužili „líšky“ dvomi mladíkmi a Johnnym Evansom z WBA. Z Dinama Záhreb prišiel Filip Benkovič, z Freiburgu zas Caglar Soyuncu. Norwich City dostal za záložníka Jamesa Maddisona až 25 miliónov eur, AS Monaco zas za Rachida Ghezzala štrnásť. Nampalys Mendy a Bartosz Kapustka, ktorí sa vrátili z hosťovania, by sa tiež mohli presadiť v prvom tíme. Naopak, najväčšou stratou je odchod Riyada Mahreza za 68 miliónov eur do Manchestru City. Ahmed Musa si vybral saudskoarabský celok Al Nassr, Harvey Barnes bude hosťovať vo WBA, Aleksandrovi Dragovičovi skončilo hosťovanie z Bayeru Leverkusen a brankár Ben Hamer po skončení zmluvy zamieril zadarmo do Huddersfieldu Town.
     
    Manchester United FC

    V minulej sezóne zverenci Josého Mourinha nestačili iba na mestského rivala Manchester City, na ktorý stratili priepastných devätnásť bodov. V novej sezóne by „Red Devils“ určite radi skončili ešte lepšie, ale to bude nesmierne náročné. Uvidíme, ako sa klubu bude dariť v Lige majstrov.

    V lete Manchester United odohral šesť prípravných duelov. Proti mexickému celku Club América remizoval po góle Matu 1:1, nerozhodne a síce 0:0 to skončilo aj proti americkému San José Earthquakes. Neskôr prišlo kvarteto stretnutí s európskymi gigantmi. AC Miláno po remíze 1:1 (Alexis Sánchez) vyhralo v penaltách, Liverpool už v riadnom hracom čase presvedčivo 1:4. Jediný gól United vsietil Andres Pereira. Alexis Sánchez a Ander Herrera potom gólmi zdolali 2:1 Real Madrid, avšak na záver sa zrodila prehra 0:1 s Bayernom Mníchov.

    Pomerne živé to bolo aj na prestupovom trhu, pretože na Old Trafford smeruje za necelých 60 miliónov eur zo Šachťaru Donetsk brazílsky záložník Fred, mladý obranca z Porta Diogo Dalot vyšiel na 22 miliónov a skúsený brankár Lee Grant zas na 2,5. Kariéru ukončil Michael Carrick, natrvalo odišli Daley Blind (Ajax), Sam Johnstone (WBA), Toshin Kesinde (Feirense), Joe Riley (Bradford), Indy Boonen (Oostende) a Ilias Moutha-Sebtaoui (Anderlecht). Hosťovať zas budú Axel Tuanzebe (Aston Villa), Joel Pereira (Vitória Setubal), Matthew Willock (St. Mirren) a Cameron Borthwick-Jackson (Scunthorpe United).
     
    Úvodné zostavy:

    Manchester United: de Gea – Darmian, Bailly, Lindelöf, Shaw – Fred, Pereira, P. Pogba (C) – Mata, Rashford, Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Grant – Smalling, Young, Fellaini, McTominay, R. Lukaku, Martial.

    Leicester City: Schmeichel – Amartey, Morgan (C), Maguire, Chilwell – Ndidi, Adrien Silva – R. Pereira, Maddison, Gray – Iheanacho.
    Náhradníci: D. Ward – J. Evans, Fuchs, Albrighton, Iborra, R. Ghezzal, Vardy.

    Rozhodca: André Marriner.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkopu sa ujali hostia, avšak loptu rýchlo stratili.
     
    2
    Bola nariadená penalta v prospech United po ruke Daniela Amarteyho v pokutovom území Leicestru.
    2. Daniel Amartey (LEC)
     
    3
    Manchester United dal gól!
    Maximálne pomalý rozbeh, s kľudom Angličana však PAUL POGBA skóruje nechytateľne do ľavého rohu Schmeichelovej brány!
    3. Paul Pogba (MAN) - 1:0
     
    5
    Parádny štart pre Red Devils, Leicester zaskočený. Musíme podotknúť, že ruka to bola naozaj nešťastná.
     
    6
    Luke Shaw si nevypýtal faul od Richarda Pereiru na ľavom krídle, André Marriner ukazuje – hrajte ďalej.
     
    7
    Avšak na druhej strane si na novú posilu The Foxes nešťastne vyšliapol Fred, James Maddison získal štandardku pre hostí.
     
    8
    Ubránený nákop vďaka hlavičke Pogbu, šanca na brejk United zahodená po veľmi slabom behu a driblingu od Rashforda.
     
    9
    Leicester podržal loptu na kopačkách, no nevymyslel žiadnu akciu. Rýchlu kontru nevyužil ani Alexis Sánchez, Čilan si nerozumel s Rashfordom.
     
    10
    Matteo Darmian odstrčil prenikajúceho Graya, čo nezostalo bez povšimnutia hlavného arbitra. Znovu raz štandardka pre majstra Premier League zo sezóny 2015/2016.
     
    11
    Nie, nie, takéto nákopy si zatiaľ defenzíva Manchestru stráži, hoci pri lopte bola veľmi málo.
     
    12
    Ďalší z nevydarených útokov prehrávajúceho družstva. Futbalisti United sa stiahli na vlastnú polovicu a napádajú len dvojicou Alexis – Rashford.
     
    13
    Eric Bailly výborne časovanou skĺzačkou odstavil od lopty súpera.
     
    14
    Mata poslal loptu do šestnástky, jeho center bol zrazený. Napriek tomu sa k lopte dostal Alexis, no po prehodení si Maguira už nedokázal vystreliť.
     
    15
    Wilfred Ndidi sa odhodlal na strelecký pokus zo strednej vzdialenosti, de Gea s prvým zákrokom dňa.
     
    16
    Manchester dáva súperovi možnosť držania lopty a mohlo to dopadnúť zle! Kelechi Iheanacho sa dostal k zakončenie z hranice malého vápna a minul pravú žrď domácej brány iba o niekoľko centimetrov. Gól by aj tak neplatil, pískal sa tesný ofsajd.
     
    17
    Za postrannou čiarou sa rozcvičuje Romelu Lukaku. Kamera naznačuje akési problémy Marcusa Rashforda. Uvidíme, čo prinesú najbližšie minúty.
     
    18
    Tragická rozohrávka Darmiana po zisku lopty dostáva hostí opäť do menšej výhody. Červení diabli akoby pozývali svojho protivníka do útoku, aby mohli sami z protiútoku gólovo zaútočiť. Bude táto taktika sláviť úspech?
     
    19
    Ak si odmyslíme prvé tri minúty, sledujeme dosť nezáživný duel. Leicester má viac z hry, no rovnako ako The Foxes, tak ani domáci v červenom sú z hry márni.
     
    20
    Ricardo Pereira schytal nejakú tú ranu do hlavy, André Marriner preto prerušuje hru. Všetko je ale v poriadku a Alexis už vracia loptu na kopačku Kaspera Schmeichela v zmysle fair-play.
     
    21
    Marcus Rashford zabojoval pri postrannej čiare a získal loptu od Amarteyho. Odchovanec Manchestru United chcel nasadiť Ndidimu "jasličky", ten mu na to neskočil.
     
    22
    Fred sa ocitol na zemi v stredovom kruhu, domáci čoraz častejšie pri lopte.
     
    23
    Odvrátený center Freda si spracoval Paul Pogba, ktorý si ešte vylepšoval pozíciu. Zozadu ho obral o loptu Kelechi Iheanacho, aktuálny majster sveta sa ale rýchlo dvihol zo zeme a guľatý nezmysel vybojoval iba na malú chvíľu späť.
     
    25
    Presúvame sa do druhej polovice prvého polčasu. Prienik Ndidiho v spolupráci s Iheanachom nemal šancu na úspech. Obaja brankári sa nudia, väčší úsmev na tvári má ale David de Gea.
     
    26
    Andreas Pereira hlboko zatiahnutý medzi stopérmi pri rozohrávke. Brazílčan tak zakladá útoky svojho tímu.
     
    27
    Eric Bailly sa hnevá na nedôraz svojich spoluhráčov, po ktorom nasleduje prvý rohový kop tejto sezóny.
     
    28
    Center Maddisona odvrátený, Leicester zostáva na polovici súpera.
     
    29
    Červení diabli sa zahrávajú s ohňom po veľmi slabom bránení pred vlastným veľkým vápnom! James Maddison z jeho vnútra donútil de Geu k vážnemu zákroku, po ktorom uvidíme ďalší roh.
    29. James Maddison (LEC)
     
    30
    Lopta sa odrazila za šestnástku, ďalekonosnú strelu Ndidiho tečoval Paul Pogba. Séria rohov pokračuje.
     
    31
    Nervozita nielen na kopačkách Pogbu. Po ďalších dvoch štandardkách spoza rohovej zástavky prišiel neúspešný brejk Freda a následný faul spomínaného Pogbu pred vlastným pokutovým územím. Štandardka pre Leicester.
     
    32
    Napokon to bola rozohrávka nakrátko a tvrdá rana Jamesa Maddisona len do múru. Vhadzovať budú domáci.
     
    33
    Zbytočný ofsajd Leicestru City, voľný kop pre United môže upokojiť dianie na ihrisku.
     
    34
    Nestalo sa tak a The Foxes môžu opäť tlačiť na slávnejšieho súpera.
     
    35
    Musím to opäť spomenúť. Manchester bráni hlboko na svojej polovici, preto protiútoky stoja na presných nahrávkach, ktoré zatiaľ neprichádzajú.
     
    36
    José Mourinho by mal začať niečo robiť, inak to s jeho zverencami nedopadne dobre. Kelechi Iheanacho sa už tlačil do koncovky, keď ho v poslednom momente odstavil od lopty Victor Lindelöf.
     
    37
    A práve švédsky stopér si pri páde narazil pravé rameno, ktoré bude letnú posilu United z minulého roka trochu limitovať pri bránení štandardky Leicestru.
     
    38
    Nákop Chilwella pred de Geu bol slabý. Polčasová prestávka pomôže hádam všetkým aktérom.
     
    39
    Alexis Sánchez, rovnako ako všetci jeho spoluhráči, zatiaľ bezzubý. Špílmacher z Južnej Ameriky nezvláda driblingy a ani kombinácie so spoluhráčmi, najmä s Pogbom a Rashfordom.
     
    40
    Jemná technická strela Pogbu po zisku lopty od Andreasa Pereiru zaplachtila vzduchom a skončila iba v náručí Schmeichela.
     
    41
    Oblúčik Pogbu za obranu rozbehnutého Alexisa, ktorý z ofsajdu hlavičkuje iba nad. Prvá vážna chyba Leicestru, ak by sa tesné postavenie mimo hru nepískalo. Opakovaný záznam dokonca ukázal, že postranný rozhodca mal nechať hru plynúť.
     
    42
    Pekné spracovanie lopty od Shawa po prenesení hry naľavo, narazenie lopty s Matom, prechod do šestnástky a prízemné zakončenie len do pozorného Kaspera Schmeichela.
     
    43
    Wes Morgan na ofenzívnom výlete poslal nepresnú kolmicu na Iheanacha, Manchester sa však po faule Aleixsa k lopte nedostane.
     
    44
    Harry Maguire pri naskovaní do súboja trafil lakťom do hlavy reprezentačného kolegu Marcusa Rashforda. Lopta pre United.
     
    45
    Dlhý nákop Darmiana našiel Rashforda, ktorý pri pretláčaní s Maguirom a Morganom získal aspoň aut.
     
    45+1
    Nadstavuje sa jedna minúta.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Minimum šancí v prvom dejstve zatienil gól Paula Pogbu z penalty už v tretej minúte. Mimo toho sa veľa neudialo, Leicester mohol skórovať zásluhou Maddisona. Nestalo sa tak, The Foxes odchádzajú do šatní za stavu 0:1 z ich pohľadu.

    Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Po zmene strán zatiaľ bezo zmien, výkop obstarali domáci.
     
    47
    Pomalá a dôkladná rozohrávka od zadných radov v podaní Manchestru United.
     
    48
    Alexis nenahral rozbehnutému Shawovi, aj preto sa na druhej strane hracieho poľa zvalil na zem po faule aktívny Ben Chilwell.
     
    49
    Rozohrávka voľného kopu prebehla bleskovo, nič z nej však nehrozilo.
     
    49
    Tvrdý súboj pri bránkovej čiare po obhodení Rashforda voči Grayovi. Bude z toho vôbec prvý roh pre favorita.
     
    50
    Lopta letela vysokým oblúkom a skončila bez problémov u Schmeichela. Na center si z hráčov v červenom naskakoval iba Victor Lindelöf.
     
    51
    Chybná rozohrávka Morgana len na nohu Alexisa, ktorý prešiel niekoľko metrov, no potom už neudržal rovnováhu po zatiahnutí za dres od Amarteyho. Ten vidí prvú kartu ročníka.
     
    52
    Znovu ďalší tesný ofsajd, tentokrát sa pískalo v neprospech United. Alexis poslal kolmicu na Rashforda, avšak útočník Red Devils sa už ku koncovke nedostal.
     
    53
    Na pozore sa musí mať aj Fred, ktorý má na konte už viacero menších priestupkov. André Marriner Brazílčana upokojuje. Pre Freda je to prvý súťažný duel v službách Manchestru.
     
    54
    Tvrdé súboje za posledné okamihy musel riešiť hlavný arbiter. Ako som avizoval pred niekoľkými sekundami, Fred vidí za svoje zákroky druhú žltú kartu stretnutia v krátkom slede.
     
    55
    Ocenený kartou je aj James Maddison, ktorý unikajúceho Freda v zárodku akcie podkopol.
     
    56
    Priveľa miesta pre Mattea Darmiana niekde medzi osou ihriska a pravým krídlom. Prízemná rana Taliana našla hosťujúceho ochrancu svätyne pripraveného.
    56. Matteo Darmian (MAN)
     
    57
    Viacero nepresných lôpt za posledné momenty, aj od de Geu pri rozohrávke na Victora Lindelöfa.
     
    58
    Na ihrisko príde čochvíľa dvojica Vardy a Ghezzal, vystriedať by mali Maddisona a Amarteyho.
     
    59
    Medzitým sa pred pokutovým územím Leicestru odohrávala kombinácia medzi Pogbom, ktorý si telom odstavil súpera, prihral na Alexisa, no vzápätí spadol. Alexisova prihrávka na Matu bola neúspešná, rovnako ako žiadosť Pogbu o priamy kop.
     
    60
    Marcus Rashford mierne frustrovaný po nepresných pasoch od Alexisa. Domáca "desiatka" si zbieha za obranu, no nedostáva presné prihrávky.
     
    61
    Domáci teraz kombinujú na polovici súpera a nedávajú mu šancu pričuchnúť k lopte.
     
    62
    Ale pozor! Dlhá lopta za obranu na Iheanacha, ktorý si loptu spracoval, no už nevystrelil, keď ho parádne odstavil od lopty druhý raz v zápase Eric Bailly!
     
    63
    Striedania v tíme Leicester City: z ihriska odchádzajú Daniel Amartey a James Maddison, prichádzajú Rachid Ghezzal a Jamie Vardy.
     
    64
    Protiútok aj pre United! Alexis podržal loptu, dvihol hlavu a videl nabiehajúceho Matu. Španielova strela bola tečovaná rukou padajúceho Morgana, roh sa však kopať nebude.
     
    65
    Nuž, nie všetko má André Marriner pod kontrolou. Na ihrisko príde aj Romelu Lukaku.
     
    67
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Marcus Rashford, prichádza Romelu Lukaku.
     
    67
    Demarai Gray sa pri svojej akcii zamotal medzi Darmiana a rozhodcu, čo mu sťažilo celú situáciu.
     
    68
    Napriek tomu miešal loptou pred de Geom čerstvý Rachid Ghezzal. Leicester však po šanci Maddisona ešte z prvého polčasu už de Geu priamo neohrozil.
     
    69
    Claude Puel môže striedať ešte raz, francúzsky manažér sa teraz ale prizeral faulu hodnému žltej karty na Adriena Silvu. Previnil sa Andreas Pereira, teda aj druhý Brazílčan v kádri United.
     
    70
    Sledujeme pokojnejšie obdobie duelu, Silva musel byť ošetrovaný.
     
    71
    Ben Chilwell nezachytil loptu na hracej ploche, vhadzovanie zadarmo pre Red Devils.
     
    72
    Alexisova slabá prihrávka na Lukakua, ale aj príliš okatý pád Graya po súboji s Darmianom. To nám prinieslo posledných šesťdesiat sekúnd.
     
    73
    Paul Pogba sa zapojil do defenzívy, získal odrazenú loptu, vyviezol ju na polovicu ihriska, kde získal vhadzovanie.
     
    74
    Začína ísť do tuhého. Leicester sa bude musieť snažiť čoraz viac útočiť, čo bude viesť k otvoreniu obrany.
     
    75
    Domácim sa nepodarilo odkopy, rovnako podcenil situáciu aj Luke Shaw. Ľavého obrancu obral o loptu Vardy, ktorý prudkým centrom našiel Graya. Ten tiesnený Baillym aj tak vystrelil a de Gea predviedol zásah na bránkovej čiare!
    75. Demarai Gray (LEC)
     
    76
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Fred, prichádza Scott McTominay.
     
    77
    Všadeprítomný Fred stíhaný protivníkom vypálil zo strednej vzdialenosti, koncovka ale šla vysoko nad.
     
    78
    Čo teraz zahodil Romelu Lukaku! Obrovská chyba Morgana, ktorú nezahasil ani Maguire. Lopta sa dostala k úplne voľnému Lukakuovi, ktorý prácu Alexisa premenil iba na bravúrny zákrok Kaspera Schmeichela! Neskutočný reflex Dána v bráne Leicestru. Belgičan zakončoval z približne desiatich metrov, keď sa snažil skórovať technickou strelou.
    78. Romelu Lukaku (MAN)
     
    79
    Rohový kop dopadol na hlavu McTominaya, ten v záklone hlavičkoval veľmi nepresne.
     
    80
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Adrien Silva, prichádza Vicente Iborra.
     
    81
    Posledným striedaním duelu bude povolanie Fellainiho. Začala sa nám aj posledná desaťminútovka.
     
    82
    Alexis Sánchez si telom odstavil Ricarda Pereiru, ktorý ho následne fauloval.
     
    83
    Manchester United dal gól!
    LUKE SHAW strieľa vôbec svoj prvý profesionálny gól po príchode medzi seniorov po obhodení Ricarda Pereiru v šestnástke! Parádna robota, ľavého obrancu po centri Matu. Prízemné zakončenie z hranice malého vápna, Schmeichel bol bez šance.
    83. Luke Shaw (MAN) - 2:0
     
    84
    Striedanie v tíme Manchester United: z ihriska odchádza Paul Pogba, prichádza Marouane Fellaini.
     
    85
    Alexis nachytaný v ofsajde, predtým sa úspešnou defenzívnou hlavičkou zaskvel Victor Lindelöf.
     
    86
    Veľa času už na vyrovnanie už hosťom nezostáva. Manchester United kontroluje priebeh duelu.
     
    87
    Teraz však David de Gea zahral na nervy všetkým priaznivcom Red Devils. Jeho rozohrávka z bránkovej čiary zastihla Shawa nepripraveného, Rachid Ghezzal ale nedokázal poslať guľatý nezmysel v rýchlosti do brány.
     
    88
    Marouane Fellaini s odvážnou hlavičkou, ktorá založila protiútok United.
     
    89
    Škoda nepresného centru Matu na malé vápno. Do hlavičky sa tlačil Lukaku, avšak Belgičan sa presnej lopty nedočkal. Hru na Španiela krásne preniesol Alexis.
     
    90
    Kelechi Iheanacho vypálil z hranice pokutového územia. Jeho rana bola zblokovaná, loptu do bezpečia aspoň na chvíľu poslal Luke Shaw.
     
    90+1
    Nadstavujú sa štyri minúty.
     
    90+1
    Zlá malá domov na de Geu, ktorý ale čítal hru a zasiahol pred Vardym.
     
    90+1
    A Jamie Vardy mal na kopačke zníženie! Eric Bailly si Vardyho nepokryl, center na pravačku Angličana bol presný. Volej pravou nohou skončil iba na tribúne.
     
    90+2
    Leicester City dáva gól! Ale pozor! Center Ricarda Pereiru z hranice veľkého vápna trafil brvno. Loptu detailne sledoval JAMIE VARDY, ktorý sa odpútal od Baillyho a hlavou loptu doklepol do siete!
    90+2. Jamie Vardy (LEC) - 2:1
     
    90+3
    Veľmi rýchlo to v "Divadle snov" stíchlo. Marouane Fellaini si pri bránení Iheanacha odviedol svoju robotu, de Gea pošle loptu do poľa.
     
    90+4
    Ešte tu bude jeden roh pre Leicester po ubránení Gray od Baillyho. Pred de Geu sa sťahuje aj Kasper Schmeicel.
     
    90+5
    A práve Schmeichel sa dostal cez Matu k hlavičke, no nemieril presne.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:8.
     
    Nemastný-neslaný výkon predvádzali oba celky vyše 80 minút. Počas nich sa presadil z penalty iba Paul Pogba. V záverečnej štvrťhodine sa ale zaskvel gólom na 2:0 Luke Shaw, ktorého prvý presný zásah medzi seniormi bol aj víťazným. Drámu vyrobil v druhej nadstavenej minúte Jamie Vardy, no Leicester už vyrovnanť nedokázal.

    V otváracom stretnutí anglickej Premier League pre sezónu 2018/19 vyhráva Manchester United nad Leicestrom City 2:1.
     
    Odo mňa je to pre dnešok všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte dobrú noc. (22:58:02)

    Viktor Kalinács

    Góly: 3. P. Pogba (pen.), 83. Shaw – 90+2. Vardy

    Karty:   54. Fred (MAN), 69. Pereira (MAN) – 51. Amartey (LEC), 55. Maddison (LEC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 1:2. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:8.
    Manchester United: de Gea – Darmian, Bailly, Lindelöf, Shaw – Fred (76. McTominay), Pereira, P. Pogba (C) (84. Fellaini) – Mata, Rashford (67. R. Lukaku), Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Grant – Smalling, Young, Fellaini, McTominay, R. Lukaku, Martial.

    Leicester City: Schmeichel – Amartey (63. R. Ghezzal), Morgan (C), Maguire, Chilwell – Ndidi, Adrien Silva (80. Iborra) – R. Pereira, Maddison (63. Vardy), Gray – Iheanacho.
    Náhradníci: D. Ward – J. Evans, Fuchs, Albrighton, Iborra, R. Ghezzal, Vardy.

    Rozhodca: André Marriner