Pjunik – Vardar 1:0 (kon.) | Ventspils – Luftëtari 5:0 (kon.) | Čichura – Beitar Jeruzalém 0:0 (kon.)
Partizani Tirana – Maribor 0:1 (kon.) | KuPS – Kodaň 0:1 (kon.) | Levadia Tallinn – Dundalk 0:1 (kon.)
Riteriai – Irtyš Pavlodar 0:0 (kon.) | Narva – Željezničar Sarajevo 0:2 (kon.) | Balzan – Keşla FK 4:1 (kon.)
Lahti – Hafnarfjördur 0:3 (kon.) | Gabala – Niederkorn 0:2 (kon.) | Tampereen Ilves – Slavia Sofia 0:1 (kon.)
FK Liepāja – Häcken 0:3 (kon.) | Milsami – Slovan Bratislava sk 2:4 (kon.) | Ferencvároš – Tel Aviv 1:1 (kon.)
Stumbras – Limassol 1:0 (kon.) | Neftçi Baku – Újpest FC 3:1 (kon.) | Derry City – Minsk 0:2 (kon.)
Connah's Quay – Soligorsk 1:3 (kon.) | CS Petrocub – Osijek 1:1 (kon.) | CSKA Sofia – Riga FC 1:0 (kon.)
Široki Brijeg – Domžale 2:2 (kon.) | Racing FC – Constanta 0:2 (kon.) | B36 Tórshavn – Titograd Podgorica 0:0 (kon.)
Zabrze – Zaria Balti 1:0 (kon.) | Engordany – Almaty 0:3 (kon.) | Vestmannaeyjar – Sarpsborg 0:4 (kon.)
Shamrock – Štokholm 0:1 (kon.) | Rudar – Partizan 0:3 (kon.) | Budućnost Podgorica – Trenčín sk 0:2 (kon.)
Rangers – Shkupi 2:0 (kon.) | Spartak Subotica – Coleraine 1:1 (kon.) | Cliftonville – Nordsjælland 0:1 (kon.)
Lech Poznań – Gandzasar 2:0 (kon.) | Hibernian – Runavík 6:1 (kon.) | Dunajská Streda – Dinamo Tbilisi sk 1:1 (kon.)
Niš – Gżira 4:0 (kon.) | Stjarnan – Kalju 3:0 (kon.)
koniec
Tampereen Ilves
0:1 (0:0)
Slavia Sofia
cz Štvrtok 12.07.2018, 18:00 • Telia 5G-Areena, Helsinky • Európska liga (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky pohárového fotbalu! Evropská liga otevírá své brány. V 1. předkole na sebe narážejí týmy, které to budou mít s projitím přes nekompromisní kvalifikační síto pořádně složité. My se zaměříme na souboj mezi finským Tampereen Ilves a bulharským PFC Slavia Sofia. Kdo si do odvety vytvoří lepší pozici? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    TAMPEREEN ILVES

    Tým z Tampere býval stálým účastníkem nejvyšší finské soutěže, nicméně na přelomu tisíciletí přišly temnější časy, ve kterých se Ilves potopili až do třetiligových vod. V roce 2015 však poskočili zpět do Veikkausliigy a poslední ročník se jim nebývale vydařil. Ve finském poháru dokráčeli svěřenci kouče Jarkka Wisse do semifinále, a co bylo hlavní, v lize obsadili třetí příčku, která je kvalifikovala do předkola Evropské ligy!

    Evropských zkušeností má Tampere pomálu, ale za zmínku určitě stojí remíza 1:1 s AS Řím v rámci Poháru vítězů pohárů. Tým je složený převážně z finských hráčů, ovšem najdeme zde také tři Afričany (dva Senegalci a Ghaňan). Do souboje se Sofií půjde tento celek v roli papírového outsidera, jenž musí doma uhrát co nejslibnější výsledek, chce-li pomýšlet na postup.
     
    PFC SLAVIA SOFIA

    Slavia je v Bulharsku známa jakožto pravidelný účastník tamní nejvyšší soutěže. Dokonce ji dokázala již sedmkrát ovládnout, poslední triumf se však píše v sezóně 1995/1996. Od té doby celek z hlavního města pozice na nejvyšších patrech tabulky vyklidil a umísťuje se spíše v jejím středu, či dokonce lehkém podprůměru. Není tedy překvapením, že účast v předkole Evropské ligy si Slavia zajistila vítězstvím v poháru. Ve finále přetlačila Levski po penaltách.

    Sofijský tým už o sobě dal v minulosti v Evropě pořádně vědět, a to zejména, když v roce 1967 došel v rámci Poháru vítězů pohárů až do semifinále, kde jej vyřadili skotští Rangers. Kádr je taktéž z drtivé většiny tvořen tuzemskými fotbalisty. Pověstným dvanáctým hráčem poté bývá fanatické publikum. Tvrdé jádro se nazývá Boys Sofia a vyznačuje se mimo jiné vydatným užíváním pyrotechniky, což by mohl být v evropské soutěži při odvetě problém. Svěřenci kouče Zlatomira Zagorčiće jsou v tomto dvojzápase favoritem. Dokáží to již při venkovním klání?
     
    Úvodní sestavy:

    Tampereen Ilves: Hilander (C) – Aspergen, Tanska, Miettunen, Rannankari – Jarvinen, Thiaw, Siira, Tamminen – Ala-Myllymaki – Noubissi.
    Náhradníci: Luukkanen – Haarala, Jokelainen, Kazi, Moundi, Ojala, Tomas.

    PFC Slavia Sofia: Petkov (C) – Aleksandrov, Gamakov, Hristov, Velkovski – Martinov, Karabelyov, Shokolarov – Tsvetanov, Angelov, Ivanov.
    Náhradníci: Stergiakis – Dimitrov, Chunchukov, Krastev, Stanislavljević, Uzunov, Yomov.

    Rozhodčí: Jakubik (Polsko).
     
    Hráči obou celků již vstupují na hrací plochu Telia 5G-Areeny v Helsinkách, kde llves musí toto pohárové utkání odehrát. Tribuny jsou velice prořídlé a nedá se čekat žádná bouřlivá atmosféra. Tampere obléklo tradiční žluté dresy, Sofia bílé. Zápas za malou chvíli započne!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Bulharský celek obstaral úvodní výkop a hned se vydal kupředu. Přihrávku obdržel rozběhnutý Milcho Angelov, jenž byl těsně za pokutovým územím čistě zastaven.
     
    1
    Teď je tu však velmi podobná situace a faul už se tentokráte píská, velmi dobrá standardní situace pro Slavii!
     
    2
    Exekuci na sebe vzal Momchil Tsvetanov a pochopitelně zvolil přímou střelu. Zkoušel to na gólmanovu stranu, ale Mika Hilander toto řešení čekal a míč vyrazil do bezpečí!
     
    3
    Hosté jsou v úvodu utkání jednoznačně aktivnější a svírají Tampere pod tlakem. Ilves nyní měli pořádné problémy s Galinem Ivanovem, jenž se hbitě prosmýkl po levém křídle, a jeho přízemní centr prosvištěl nikým nezasažen přes pokutové území.
     
    4
    Tampere poprvé dostalo míč do předbrankového prostoru. Issa Thiaw rozehrál standardní situaci dalekonosným centrem, který přistál na hlavě stopera Milena Gamakova.
     
    5
    Další útočná snaha domácích skončila na výborně zformované defenzivě Slavie a ze všeho bude pouze odkop od klece Georgiho Petkova.
     
    6
    Finský tým se do utkání, zdá se, také dostal. V posledních chvílích jsou více u míče právě fotbalisté Tampere. O další centr se postaral Eero Tamminen, leč opět našel pouze hlavu jednoho z hostujících beků.
     
    7
    Nicméně toto už bylo zajímavější! Z pravé strany přiletěl před branku Slavie interesantní centr k penaltovému puntíku. K zakončení se dostal Lauri Ala-Myllymäki, jenž trefil míč ke své smůle temenem a pozdravil tak pouze hrstku diváků na tribuně za brankou.
     
    9
    Sofia se snaží na aktivitu odpovědět a vybojovala rohový kop. Zasloužil se o to Galin Ivanov, jehož prudký centr srazili domácí beci do zámezí.
     
    10
    Z rohového kopu Bulhaři nic vytěžit nedokázali. V pokutovém území totiž zaúřadoval gólman Mika Hilander, jenž vyšplhal nejvýše a pěstmi dostal míč daleko mimo nebezpečnou zónu.
     
    11
    Sofia temtokráte útočila po levé straně, kde se Yanis Karabelyov dostal do křížku se dvojicí obránců a nakonec mu byl správně odpískán útočný faul.
     
    13
    Obrovská šance Tampere! Po zbytečné chybě hostů v rozehrávce obdržel průnikovou přihrávku za obranu Issa Thiaw. Gólmana se posléze pokusil podstřelit, Georgi Petkov ovšem skvěle vyběhl a vyrazil míč na rohový kop, ze kterého už Tampere nic nezískalo!
     
    14
    Momchil Tsvetanov se snažil prosadit proti přesile u postranní čáry. Nakonec se o něj postaral Jani Tanskä, jenž soupeře zatáhl za dres a nedovoleně poslal k zemi.
     
    15
    A velice blízko k otevření skóre byla také Slavia! Momchil Tsvetanov poslal míč pod sebe na nabíhajícího Slavcha Shokolarova. Ten jej po zemi nastřelil před branku a po lehké teči se balon zastavil o tyčku klece zaskočeného Miky Hilandera!
     
    17
    Nyní sledujeme opět etapu, kdy mají ze hry více hosté. Vyústilo to v rohový kop, který rozehrál Galin Ivanov krátkou narážečkou, a poté poslal centr do prvního bránícího protihráče.
     
    18
    Tampere mělo k dispozici standardní situaci z uctivé vzdálenosti. Znovu rozehrával Issa Thiaw a také teď se mu centr příliš nevydařil, jelikož mířil mimo dosah všech hráčů ve vápně.
     
    20
    Finové zahustili střed hřiště a nedali soupeři možnost konstruktivně rozehrát. Andrea Hristov tedy musel zvolit dlouhý nákop, avšak Momchila Tsvetanova nenalezl a míč skončil v autu.
     
    21
    Více slyšet jsou v hledišti příznivci ze Sofie. Ti nyní sledovali na první pohled neškodný centr Slavcha Shokolarova, který ovšem vyklouzl brankáři z rukou a došoural se na roh.
     
    22
    Právě Slavcho Shokolarov na sebe nyní vzal rozehrávku, ale bohužel pro Bulhary hosté na kvalitní centr stále čekají. Spolehlivě zakročil bránící Felipe Aspergen.
     
    23
    Uvidíme další nadějný přímý kop Slavie! Pronikajícího hráče totiž za dres stáhl Tuomas Rannankäri, pro kterého si ještě rozhodčí došel s důrazným varováním.
     
    24
    A rozehrávka nebyla vůbec špatná, Slavcho Shokolarov poslal míč na vzdálenější tyč, kam doklouzal stoper Andrea Hristov, jehož zakončení z bezprostřední blízkosti skončilo nad břevnem!
    24.
     
    26
    Už to vypadalo, že se skóre v hostující prospěch přeji jen pohne, hlavička Milena Gamakova totiž skončila v síti! Bohužel pro Sofii situace není uznána pro ofsajd.
    26.
     
    27
    Teď má bulharský tým jasně navrch. Povedenou individuální akcí to demonstroval aktivní Slavcho Shokolarov, jenž obešel dvojici protihráčů, leč následný centr poslal pouze do navrátivšího Iira Järvinena.
     
    28
    Zatímco si Tampere snaží také užít míče a přihrává si na vlastní obranné polovině, opakované záběry prozradily, že před malou chvílí skórující Gamakov skutečně těžil z postavení mimo hru.
     
    29
    Z rozvážné rozehrávky Ilves vzešel přesný nákop z kopačky Janiho Tänsky, jehož adresátem se stal Tuure Siira. Ten poté u autové čáry obehrál sám sebe.
     
    30
    Tato pasáž je zatím zřejmě tou nejméně záživnou. Krátkými přihrávkami se tentokráte prezentují hráči bulharského celku, kteří taktéž nikam přehnaně nespěchají.
     
    32
    Domácí fanoušci s povděkem kvitovali individuální průnik Lauriho Ala-Myllymäkiho. Ten se dostal až před pokutové území, kde se mu však nepodařilo obejít přesvědčivého Dimitara Velkovskiho.
     
    33
    Sofia se kombinací dostala až do palebné pozice. Slavcho Shokolarov poté možná trošku zbytečně volil přihrávku do zhuštěného prostoru a míč se snáší po zásahu defenzivy zpátky k půlicí čáře.
     
    34
    Po nešťastném středu při vzdušném souboji ve středu pole zůstává na hrací ploše ležet hostující Dimitar Velkovski, ale už je zpět na nohou a může ve hře pokračovat.
     
    36
    Právě Dimitar Velkovski nyní raději zvolil zpětnou přihrávku a Sofia se tak bude muset do ofenzivy dostat postupným útokem.
     
    37
    Následná akce vykrystalizovala v nedovolený zákrok v podání Tuomase Rannankäriho. Standardku ovšem rozehrál Galin Ivanov nevídaně přihrávkou vzad.
     
    38
    Lauri Ala-Myllymäki byl těsně za pokutovým územím sestřelen Milenem Gamakovem. Ten vyvázl bez karty, ale šance to je pro Finy veliká!
     
    39
    Exekuci přímého kopu si vzal na starost právě faulovaný Myllymäki. Ten zkusil brankáře překvapit ranou kolem zdi, ta však mířila daleko mimo tři tyče. S tímto se dalo naložit rozhodně lépe!
     
    41
    Pokračující aktivita Tampere byla odměněna rohovým kopem. Do akce šel opět Lauri Ala-Myllymäki, ani teď však nebude se svým počinem spokojen. Po centru se totiž natáhl gólman.
     
    42
    Hned poté už zvedali domácí fanoušci ruce nad hlavu, hlavičkujícího Iira Järvinena ovšem zastavil nejen zákrok Petkova, ale především hvizd hlavního sudího. Jednalo se o ofsajd.
     
    43
    Nyní se musel Georgi Petkov vypořádat s pomalou malou domů, za kterou dobíhal Järvinen. Odkop nicméně strážce hostující svatyně zvládl na výbornou.
     
    44
    Sasho Aleksandrov zasáhl ve vzdušném souboji na pravé straně od pokutového území Tuureho Siiru bolestivě do zad. Rozhodčí vše viděl a Ilves tak mohou první půli uzavřít zajímavou standardní situací.
     
    45
    Tak nakonec se pískal faul právě domácímu útočníkovi! Brankář Petkov tedy posílá balon daleko od své branky a poločas bude zřejmě každou chvíli ukončen.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí. Ačkoliv hrála obě mužstva poměrně útočně, žádná z příležitostí nenašla gólový konec. Blíže k otevření skóre byli hosté z Bulharska, kteří orazítkovali tyčku a jednou přeci jen dostali míč do branky. Hlavička Milena Gamakova k jejich smůle nebyla uznána pro ofsajd.

    Střely po 1. poločase:
    Tampereen Ilves 6:4 Slavia Sofia.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhé půle vstoupila obě mužstva beze změn v sestavách. Výkop měli tentokráte na starost Ilves, kteří netypicky rozehráli až na vlastního gólmana. Ten poté poslal míč kupředu a Tuure Siira se proti dvojici beků neprosadil.
     
    46
    Nyní to už senegalský útočník udělal lépe, když se uvolnil na levé straně a tlačil míč před branku. Přesvědčivě si pro něj ale sáhl brankář Georgi Petkov.
     
    47
    Momchil Tsvetanov byl faulován u levé postranní čáry. Standardní situaci poté rozehráli hráči Slavie nakrátko a přemýšlejí, jak se dostat blíže k brance.
     
    49
    Nyní byl nedovoleně zastaven pro změnu domácí Issa Thiaw, jenž byl v prvním poločase velmi aktivní. Míč se po sérii přihrávek dostal k Eero Tamminenovi, jehož centr ukryl v rukavicích brankář.
     
    50
    Snadným lapením centru se prezentoval také na druhé straně hřiště Mika Hilander a Ilves tak opět mohou přejít do ofenzivní fáze.
     
    51
    Iiro Järvinen si nejprve nezpracoval přihrávku na osu hřiště ideálně, ale využil pomalé rekce soupeřů a zatáhl míč do vápna. Poté se zřejmě pokoušel o centr, ovšem kulatý nesmysl skončil mimo hřiště.
     
    52
    Slavcho Shokolarov si za pokutovým územím šteloval balon na levou nohu, čehož si včas všiml přistoupivší Issa Thiaw a zabránil mu v jakémkoliv zakončení.
     
    54
    Tampere po výborné práci Lauriho Ala-Myllymäkiho přečíslilo soupeře, ale vše pokazil Iiro Järvinen, jenž nezkrotil přihrávku od Tuureho Siiry a míč mu utekl mimo střelecký úhel! To je velká škoda pro finský tým.
     
    55
    Tuure Siira skvěle udržel obránce na zádech a přenesl hru. Issa Thiaw se posléze pokoušel o centr z pravé strany, leč našel přímo rukavice Georgiho Petkova.
     
    56
    Galin Ivanov se co možná nejrychleji hnal za nakopnutým balonem. Dostihl jej a poslal před branku, nicméně rozhodčí už viděli aut a akce je tedy přerušena.
     
    58
    Ve druhé půli zatím působí Sofia poněkud bezzubým dojmem. Dobře to demonstroval dlouhý centr v podání Yanise Karabelyova, který zcela minul prostor, ve kterém se pohybovali jeho spoluhráči.
     
    59
    Podobnou nepřesností se nyní prezentovali také Ilves. Míč doskákal až za branku, od které bude moci v klidu vykopnout Georgi Petkov.
     
    60
    Druhá půle za tou první velice tápe, co se atraktivity týče. Změnit by to možná mohl rohový kop, který vybojoval pro domácí barvy Iiro Järvinen.
     
    61
    A skutečně! Järvinen zahrál roh výborně a centr si na vzdálenější tyči našel Tuure Siira. Ten tlačil své zakončení hlavou k zemi a Georgi Petkov jej reflexivně vykopl!
     
    63
    V krátkém časovém sledu zahrávalo Tampere další dva rohové kopy, ale z nich už nic vážného nevzešlo. Skvěle pracoval gólman Petkov, jenž si před svoji brankou sjednává pořádek.
     
    64
    Další centr před hostující svatyni zastavil Andrea Hristov. Ten se posléze snažil míč odkopnout, ale vůbec mu to nesedlo a Tempere zůstane v útoku přes autové vhazování.
     
    65
    Na hráčích Slavie je vidět frustrace z vlastního výkonu. Ve druhé půli totiž rozhodně nejsou lepším týmem, ale gól z venku má vždy velkou váhu.
     
    66
    Bulhaři to nyní zkouší přes střed pole. Žlutá hráz se ovšem důsledně přesouvá s nimi a Slavia má cestu k brance uzavřenou. Emil Martinov se to pokusil protrhnout, ale míč poslal až k brankáři.
     
    68
    Střídání v týmu PFC Slavia Sofia: ze hřiště odchází Shokolarov, přichází Yomov.
     
    69
    Eero Tämminen předvedl skvělý sprint. Ani ten mu však nepomohl k dostižení dlouhé přihrávky na levém křídle. Vhazovat budou hosté.
     
    70
    Tuure Siira obdržel přihrávku do šestnáctky, navedl si míč na střed a napálil jej do obránce. Po následném rohu se právě Siira dral k hlavičce, nicméně byl dobře bráněn.
     
    71
    Momchil Tsvetanov si za pokutovým územím navedl míč na silnější levačku, načež se ukopl a poslal jej daleko mimo tři tyče. Poté ještě reklamoval teč, nicméně rozhodčí Sofii roh nedopřáli.
     
    72
    Domácí Lauri Ala-Myllymäki se důsledně vracel s Milenem Gamakovem, jenž vyvážel míč. Trošku jej zatáhl za dres a poté, co obránce Slavie skončil na zemi, píská sudí faul.
     
    74
    Momchil Tsvetanov se snažil proklouznout podél levé postranní čáry. Nejen, že jeho úmysly bránící Felipe Aspergen přečetl, ale ještě o něj otřel míč, takže budou vhazovat Ilves.
     
    75
    Georgi Yomov o sobě chtěl dát vědět a po pěkné kličce centroval. Bohužel se potvrdila nízká kvalita druhého poločasu a centr přistál pouze na horní síti branky Miky Hilandera.
     
    76
    Eero Tämminen se nerozpakoval a zkusil štěstí z velké dálky. Rána mu sedla pěkně, leč narazila do blokujícího Emila Martinova. Ten se v bolestech svíjí na trávníku a spěchají za ním zdravotníci.
     
    78
    Martinov ránu poměrně dlouho rozdýchával, ale už je na nohou a pomalu klopýtá za autovou čáru. Nakonec to ovšem vypadá, že ve hře bude nadále pokračovat.
     
    80
    Slavia Sofia právě vstřelila branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází povedená akce Bulharů! Galin Ivanov vedl rychlý brejk do poměrně otevřené domácí obrany. Poté skvěle přihrál do uličky nabíhajícímu MOMCHILU TSVETANOVOVI, jenž se nahnal až před brankáře a trefil se po zemi přesně k tyči! Velice důležitý gól pro Slavii.
     
    81
    Střídání v týmu Tampereen Ilves: ze hřiště odchází Siira, přichází Moundi.
    Střídání v týmu Tampereen Ilves: ze hřiště odchází Ala-Myllymäki, přichází Jokeläinen.
     
    82
    Domácí trenér na situaci okamžitě zareagoval a poslal do hry čerstvé síly. Nyní však je ze snahy Ilves pouze útočný faul, když na zemi zůstal ležet s hlavou v dlaních Andrea Hristov.
     
    83
    Georgi Yomov hru Sofie po svém příchodu velice oživil. Nyní také dokázal vypomoci defenzivě a skvěle se vrátil, aby čistě připravil o balon Niklase Jokeläinena.
     
    84
    Ilves se nyní pochopitelně tlačí mnohem více do útoku. Snaha je to však spíše platonická a hosté velmi dobře brání. Centr Eera Täminena lapil Petkov do rukavic.
     
    85
    Milen Gamakov (PSS) po odpískání vzal míč a nesportovně se snažil domácím zabránit v rozehrávce standardní situace. Poté se dostal do sporu s Alimem Moundim (TEE) a oba jsou odměněni žlutým napomenutím.
     
    86
    Nyní byl právě střídající Alim Moundi podkopnut přibližně pět metrů za pokutovým územím a Ilves mají k dispozici velice slibný přímý kop!
     
    87
    Ale exekuce se Eeru Täminenovi ani trošku nevydařila a jeho projektil skončil na tribuně za brankou Georgiho Pekova. Slavia už je skutečně blízko k vítězství.
     
    89
    Nyní se navíc opět docela dlouho nebude hrát, Momchil Tsvetanov byl faulován a s exekucí standardní situace hosté zcela jistě nebudou nikterak spěchat.
     
    89
    Střídání v týmu PFC Slavia Sofia: ze hřiště odchází Tsvetanov, přichází Dimitrov.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby jsou nastaveny ještě 3 minuty! Na drama to ale nevypadá. Sofia zkušeně drží míč a finský tým vůbec neví, čím ještě zahrozit.
     
    90+1
    Na střelu z obrovské dálky si trošku překvapivě troufl Yanis Karabelyov. Projektil měl razanci, což okusil bránící Tatu Miettunen, jenž ránu obětavě schytal do stehna.
     
    90+2
    Tampere mělo k dispozici zřejmě poslední útok, ale nebylo z něj vůbec nic. Alim Moundi se totiž dostal do obležení u rohového praporku a výrazná přesila mu kulatý nesmysl čistě oddělila od kopaček.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým PFC Slavia Sofia! Bulhaři si tedy odnášejí velice příznivý výsledek do domácí odvety. Tampere může toto skóre právem mrzet, zápas byl totiž zcela vyrovnaný a skončit mohl klidně obráceně. Jediným střelcem se stal Momchil Tsvetanov, který deset minut před koncem chladnokrevně zakončil samostatný únik.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný zbytek večera a někdy příště opět na počtenou! (20:06:11)

    Ondřej Belák

    Góly: 80. Tsvetanov

    Karty:   85. Moundi (TEE) – 85. Gamakov (PSS)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 18:15.
    Tampereen Ilves: Hilander (C) – Aspergen, Tanska, Miettunen, Rannankari – Jarvinen, Thiaw, Siira, Tamminen – Ala-Myllymaki – Noubissi.
    Náhradníci: Luukkanen – Haarala, Jokelainen, Kazi, Moundi, Ojala, Tomas.

    Slavia Sofia: Petkov (C) – Aleksandrov, Gamakov, Hristov, Velkovski – Martinov, Karabelyov, Shokolarov – Tsvetanov, Angelov, Ivanov.
    Náhradníci: Stergiakis – Dimitrov, Chunchukov, Krastev, Stanislavljević, Uzunov, Yomov.

    Rozhodca: Jakubik (Polsko)
    Štvrtok 19.07.2018
    Slavia Sofia - Tampereen Ilves 2:1

    Góly: 36. Ivanov, 56. Ivanov – 55. Noubissi

    Karty:   25. Ivanov (PSS) – 70. Järvinen (TEE), 88. Tomas (TEE), 89. Ojala (TEE), 90. Myllimäki (TEE), 90+1. Thiaw (TEE)

    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 8:4. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 11:21.