Prešov – Trebišov 1:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Třinec 2:3 (kon.) | Sparta Praha – Ružomberok sk 0:0 (kon.)
Podbrezová – L. Mikuláš 2:0 (kon.) | Pardubice – Liberec jun. 1:2 (kon.) | Teplice – Ústí n. L. 1:2 (kon.)
Trnava – Slovácko sk 4:2 (kon.) | Ferencvároš – Zlín 1:1 (kon.) | Sigma Olomouc – Hr. Králové 3:0 (kon.)
Vlašim – Dukla Praha 1:4 (kon.) | Táborsko – Příbram 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Varnsdorf 3:0 (kon.)
Sokolov – Plzeň 0:2 (kon.) | Ostrava – Zlaté Moravce sk 4:0 (kon.) | Senica – Petržalka 0:3 (kon.)
Znojmo – Caribian All Stars 6:0 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
0:0 (0:0)
MFK Ružomberok
cz Streda 27.06.2018, 11:00 • Strahov • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což je pro Spartu určitě málo. Pražané měli celý zápas výraznou územní převahu, ke konci si vytvořili několik vyložených šancí. Koncovka ale nebyla vůbec ideální, Ružomberok tak doválčil toto utkání do remízového konce. (12:42:05)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Blíží se konečný hvizd. Fotbalisté Ružomberku naprosto zanevřeli na jakékoliv zakončení, spíše jen čekají na konečný hvizd.
     
    88
    Rohový kop opět obstaral Vatajelu, který si na zadní tyči znovu vybral Daa. Druhý jmenovaný se tentokráte nedostal k ničemu vážnějšímu.
     
    87
    Do konce zápasu už nezbývá moc času. Sparta i nadále buší do obrany svého soupeře, na případnou branku už nezbývá moc času.
    85. Dao a jeho velká šance.
     
    85
    Další šance! Vatajelu si hodil míč na levačku a poté ho zakroutil na volného Daa. Útočník Pobřežích slonovin se vyhoupl do vzduchu, míč ale poslal nad branku.
     
    83
    Ještě jeden volný kop pro domácí. Vatajelu kroutil míč směrem od branky, následný zmatek v šestnáctce vyřešil Čurma odkopem do bezpečí.
    82. Mustedanagić zamířil kousek vedle.
     
    82
    Fantastická akce! Ćivíc se natlačil po levém křídle přes Kuncu a posléze vyprodukoval párádní centr na Mustedanagiće. Následná hlavička směřovala kousek vedle šibenice.
     
    81
    Velká škoda pro domácí. Mustedanagić byl na zadní tyči zcela nekrytý, svojí placírku ale poslal pouze do rukavic brankáře.
     
    80
    Pulkrab se s vypětím všech sil řítil k šestnáctce, kde nakonec dle výroku sudího nefauloval. Nakonec to bude autové vhazování pro Spartu.
     
    79
    Mustedanagić zkoušel dloubáčkem vyzvat ke skórování Ristiće, před kterým ale zasáhl Macík. Následná dorážka prvně jmenovaného skončila na noze soupeře.
     
    78
    Nita se v domácí brance hodně nudí. Druhý poločase hraje výhradně na jedné polovině, rumunský brankář tak pouze sleduje své kolegy.
     
    77
    Zhruba ze vzdálenosti pětadvaceti metrů, se k rozehrávce postavil Vatajelu. Jeho rána nebyla vůbec špatná, Macík byl u tyče včas.
     
    76
    Costa se nejdříve rozeběhl, posléze si to ale rozmyslel a místo toho přihrál vedle stojícímu Ćivićovi. Svižná akce středem hřiště přinese standardku.
     
    75
    Obrázek hry se nemění. Ružomberok je výhradně na své vlastní polovině, kde spíše jen čeká, s čímž soupeř přijde.
     
    74
    Vatajelu si přehodil míč na svojí silnejší nohu, posléze ale centr zablokoval jeden z hostujících hráčů. Balón se navíc dostal do náruče Macíka.
     
    73
    Daniel celkem snadným způsobem obešel Ćiviće, posléze ale vyprodukoval střelu, která směřovala přímo doprostřed branky, což bylo snadné sousto pro Nitu.

    David Suchý

    Góly:

    Karty:   61. Mustedanagić (SPA)


    AC Sparta Praha:
    1. poločas: Nita – Frýdek, Radaković, Kaya, Ćivić – Kanga, Kulhánek, Ristić – Stanciu, Plavšić – Tetteh (C)

    2. poločas Nita – Chvátal, Radaković (C), Costa, Ćivić – Dao, Mandjeck, Ristić, Mustedanagić, Vatajelu – Pulkrab

    MFK Ružomberok: Macík – Kunca, J. Maslo, Čurma, Madleňák (64. Kupec) – Daniel (73. Jedinák), Qose (85. Kmeť), Takáč (80. Brenkus), Gal Andrezly (73. Čapek) – Kostadinov (73. Gešnábel), Gerec (64. R. Kružliak)

    Rozhodca: Berka – Vlček, Petřík