Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.) | Tisková konference ČSLH (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Škoda Plzeň

cz Štvrtok 14.06.2018, 10:00Tlačové konferencie

     
    Martin Straka: Bavili jsme se teď před tiskovkou o Norimberku a vidíme zde možnost spolupráce s Norimberkem, už jsme tam několikrát hráli a moc se nám tam líbí. Pana Ostermanna bych určitě chtěl pozvat na ten výjezd do Banské Bystrice, který určitě bude zajímavý i pro něj z obchodního hlediska. (10:14:55)
     
    Heinz Ostermann: My podporujeme sport nadnárodně, v Německu hodně fotbal a házenou, ale i třeba hokejový klub v Norimberku. V Plzni jsem zatím viděl jen pár zápasů, ale často zveme klienty na podobné události, takže určitě zde budeme často.
     
    Emil Kristek: Smlouva je dvouletá, ale věříme, že se nám bude dařit reklamně i obchodně pomáhat partnerovi a spolupráce bude pokračovat i poté.
     
    Emil Kristek: Jen v Plzni spolupracuje společnost Hofmann Wizard asi s třiceti firmami, je to nadnárodní společnost, takže jsme moc rádi, že ji můžeme přivítat mezi partnery.
     
    Heinz Ostermann: Plzeň je jedno z měst, kde jsme začínali, je tak logické, že se vracíme. Hokejový klub navíc hraje v Brně, v Chomutově, ale v Lize mistrů i třeba s Banskou Bystricí, kde má společnost Hofmann Wizard zastoupení, což je pro nás výhodné.
     
    Hofmann Wizard má v Německu tradici přes 30 let, v ČR působí od roku 2005. Pobočky má v řadě měst, včetně Plzně, kde působí přes 1000 zaměstnanců.
     
    Společnost Hofmann Wizard dnes na tiskové konferenci zastupuje Heinz Ostermann, jednatel společnosti pro Českou republiku, a Dagmar Jelínková z českého zastoupení společnosti.
     
    Novým partnerem klubu bude společnost Hofmann Wizard.
     
    Na dnešní tiskové konferenci oznámí zástupci HC Škoda Plzeň podpis smlouvy s novým partnerem klubu. Za plzeňský hokejový klub jsou přítomni ředitel Emil Kristek a generální manažer Martin Straka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Lukáš Kratochvíl