Gruzínsko – Turecko 6:2 (kon.) | Taiwan – Hongkong 5:1 (kon.) | Bulharsko – Juhoafrická rep. 4:0 (kon.)
koniec
Taiwan
5:1 (0:1, 2:0, 3:0)
Hongkong
cz Pondelok 16.04.2018, 16:40 • Grandwest Ice Station, Kapské město • MS - 3. divízia • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sleduje 80 diváků. (19:33:00)
     
    Díky povedené druhé a třetí třetině vyhrává tento zápas Tchaj-wan poměrně jednoznačně 5:1 Střelecky to tak přesvědčivé rozhodně nebylo.

    Nejlepší hráč
    Tchaj-wan: Pching-En Lu
    Hong Kong: Jasper Tchang
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    V poklidném tempu se zápas dohrává.
     
    59:00
    Obrovskou šanci měl Hong Kong, dva hráči jeli sami na branku. Nejprve Jeffrey Tchaj, a pak ani jeho spoluhráč nedokázali přesněji vypálit.
     
    58:26
    Jien-Lin Šen se pokoušel obkroužit branku, ale jeho projektil dokázal King Ho vyrazit.
     
    58:00
    Oznámeny byly poslední dvě minuty hry v tomto zápase, Hsiao-Chao Jang se dostal do postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Oba týmy střídají.
     
    57:31
    Vhazovat se bude před brankou Jü-Čcheng Liaoa. Buly vyhráli jeho spoluhráči, a tak ani zasahovat nemusel. Následně je z toho icing, buly se bude opakovat.
     
    56:38
    Hra je přerušena pro zásah vysokou holí, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    56:00
    Siu Him Kchan pálil z velmi dobré střelecké pozice, jeho rána se odrazila od horní tyčky do rohu hrací plochy. Mnoho času už ze třetí třetiny nezbývá.
    54:07 Jie-n-Čch'-n ŠEN - 5:1
     
    54:07
    Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Přesilovka využitá, po dobré přihrávce spoluhráče se ránou bez výraznější přípravy prosazuje aktivně hrající JIE-N-ČCH'-N ŠEN. Asistence: Pcho-Jün Hsiao.
     
    53:16
    Vyloučení v týmu Hong Kong (Alvin Šam – 2 min., krosček).
     
    52:47
    Tchaj-wan hraje i dál aktivně, soupeři se musí bránit tlaku soupeře. Hong Kong si výraznější šanci delší dobu vypracovat nedokázal.
    52:11 Jüng-Pching TSAO - 4:1
     
    52:11
    Tým Tchaj-wan právě vstřelil branku! Máme tu další branku a znovu se prosazuje celek vedený jako domácí. Tentokrát si od mantinelu před branku vybruslil JÜNG-PCHING TSAO, který celkem snadno dokázal prostřelit brankáře Kinga Ho.
     
    51:44
    Alvin Šam se marně pokoušel vymyslet něco před brankou soupeře. Jü-Čcheng Liao ani zasahovat nemusel, obrana před ním byla pozorná.
     
    50:16
    Další buly ve středním pásmu, dostáváme se do druhé poloviny hry ve třetí třetině. Tým vedený jako domácí míří za výhrou.
     
    50:01
    Sledujeme rychlý hokej, zbytečně se nepřerušuje a hraje se zejména na polovině. V neutrálním pásmu se bojuje o kotouč. Hráči mnoho šancí nemají.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 30. Lu, 32. Šen (Pchan), 45. Šen (Lu), 53. Tsao (Tchi), 55. Šen (Pcho-Jün Hsiao) – 6. K. Ho (Fu)


    Taiwan: Liao (D. Čchang) – Šen, I-Č. Tchang, W-T. Čchang, T. Č. Čchan, Pchan, Tchi – Šen, Pcho-Jün Hsiao, Wang – Pcho-Jüan Hsiao, Lu, H-Ch. Jang – Chung, Tsao, Tchien.
    Hongkong: K. Ho (Kcheung) – Leung, K. H. Wong, Jieung, Č. K. Kchan, Fung, Lam, P. W. Čcheung, Ma – S. H. Kchan, Šam, Tchang – To, Lo, Fu – T. Wong, Lau, Tchaj – J. Ho.

    Rozhodca: Iarets – Burger, Cristeli

    Diváci: 80