Metallurg Magnitogorsk – Kazaň 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – Petrohrad 1:4 (kon.)
Helsinki – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
1:4 (1:1, 0:3, 0:0) Stav série: 1:3
SKA Petrohrad
cz Utorok 20.03.2018, 17:30 • Arena 2000 • Play-off KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (20:06:17)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:25
     
    Střely na branku: 22 – 34
     
    Je konec! Petrohrad i přes několik potyček ve třetí třetině ustál vyhrocené utkání a na ledě Lokomotivu Jaroslavl vítězí 4:1! Hosté v závěrečné třetině domácí hokejisty takřka nepustili do útoku a s přehledem si zajistili třetí bod v sérii. Už ve čtvrtek tak na svém ledě mohou zaútočit na postup.
     
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Andrej Loktionov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jegor Rykov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Andrej Zubarev – 5 min., bitka).
     
    59:07
    A další bitka! Jegor Rykov zakončil z levé strany a ihned se na něj vrhlo několik domácích hokejistů, kteří jej poslali k ledu! Znovu uvidíme hodně vyloučení.
     
    58:35
    Vladislav Gavrikov vybojoval puk v rohu obranného pásma a vyvezl jej do bezpečí. Zápas se už pouze dohrává. Zejména hosté se nechtějí dostat do potyček.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:42
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Jakub Nakládal dostává 2+10 minut za nesportovní chování.
     
    57:10
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2 min., hrubost).
     
    57:10
    Další potyčka! V hlavní roli byl opět Viktor Tichonov, na kterého mají zadáci Lokomotivu opravdu spadeno.
     
    57:05
    Pavel Dacjuk zavezl puk po levé straně do útočného pásma, kde se rychlou kličkou dokázal uvolnit, jenže jeho pokus postrádal přesnost.
     
    56:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Kovalenko – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vjačeslav Vojnov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Denis Mosaljov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ilja Kovalčuk – 2 min., hrubost).
     
    56:06
    Grigorij Denisenko zavezl puk do rohu útočného pásma, zadovkou se snažil oslovit spoluhráče, ale našel jen dobře postaveného Zubareva.
     
    55:25
    Petrohrad se v závěru utkání nikam nežene. Hosté si jsou vědomi toho, že jsou mnohem lepším celkem a mají k dobru parádní náskok.
     
    55:02
    Hosté v plném počtu.
     
    54:22
    Hokejisté Petrohradu znovu vybojovali kotouč a vysokým obloučkem jej vyhodili za modrou čáru. Lokomotiv musí začít od vlastní branky.
     
    54:00
    Petrohrad však nepolevuje v důsledné defenzívě a nepouští soupeře do střeleckých pozic. Pavel Dacjuk naopak vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    53:02
    Domácí si zahrají přesilovku! Vojnov totiž vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    53:02
    V rohu obranného pásma domácího celku se do sebe pustilo snad šest hokejistů! Nejvíce aktivní byl hostující Viktor Tichonov.
     
    52:38
    Hersley u mantinelu tvrdě atakoval jednoho z domácích hráčů. Jegor Korškov se dožadoval vyloučení, ale sudí hru nepřerušuje.
     
    52:10
    Jakub Nakládal se z pozice obránce vydal napadat rozehrávku hostujícího celku. Zub si jeho dotírání včas všiml a stačil rozehrát na Zubareva.
     
    51:35
    V hale panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si uvědomují, že jde možná o poslední domácí zápas Lokomotivu v této sezóně.
     
    51:09
    Grigorij Denisenko udržel pro domácí celek útočné pásmo, jenže jeho nahození za branku Petrohradu nenašlo nikoho v červeném dresu.
     
    50:37
    Vyloučený Kronwall už je zpátky na ledové ploše a oba týmy tak hrají v plném počtu. Uvidíme, zda Lokomotiv ještě stihne dnešní souboj zdramatizovat.
     
    50:03
    Ilja Kovalčuk diriguje přesilovku hostujícího celku v útočném pásmu. Hostujících hráčů je v posledních minutách plné kluziště. Jaroslavl se trápí.
     
    49:10
    Patrik Hersley dostal krásnou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho dělovku od modré příklepem zablokoval bruslí jeden ze zadáků domácích.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Staffan Kronwall – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Viktor Tichonov – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Grigorij Denisenko – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    48:25
    Jegor Korškov z rohu útočného pásma poslal krásnou přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho pobídka byla hodně prudká a puk propadl za modrou čáru.
     
    48:01
    Andrej Loktionov se po levém křídle vydal do útoku, rozhýbal si brankáře Petrohradu, jenže svou střelu zápěstím nepřizvedl pod břevno.
     
    47:42
    Arťom Zub uspěl v souboji v rohu útočného pásma a získal kotouč pro Petrohrad. Hostující celek zatím s přehledem kontroluje své vedení.
     
    47:09
    Koskinen měl tentokrát zcela zakrytý výhled, jenže prudké nahození od modré čáry před ním bez problémů zablokoval dobře postavený obránce.
     
    46:26
    Další nahození za branku domácího celku nedojel nikdo z hráčů Petrohradu. Jaroslavl uklidňuje hru. Oba celky střídají.
     
    46:02
    Koskinen skvěle přečetl přihrávku z rohu útočného pásma na brankoviště a lapačkou přikryl kotouč. Hosté tak přerušili hru, vhazovat se bude před jejich klecí.
     
    45:29
    Alexandr Jelesin vyslal dlouhou přihrávku na levé křídlo, kde byl rozjetý Maxime Talbot, nicméně domácí útočník se kolem Zubareva nedostal ke střele.
     
    45:11
    Domácí v plném počtu.
     
    44:25
    Nikita Gusev si před brankou domácího celku brousil zuby na pobídku z pravé strany útočného pásma, nicméně důrazní obránci Lokomotivu mu nedovolili vypálit.
     
    44:07
    Denis Mosaljov obětavým zákrokem zablokoval přihrávku na levou stranu útočného pásma a bez problémů puk vyhodil přes všechny čáry.
     
    43:11
    Bude se vylučovat! Svou první přesilovku si zahraje Petrohrad! Jakub Nakládal dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    43:10
    I Jevgenij Ketov se z obranného pásma prodral za branku soupeře, kterou pohotově objel, jenže bekhendovou přihrávkou daroval puk hráčům Jaroslavle.
     
    42:29
    Pavel Dacjuk udržel pro hostující celek útočné pásmo. V jeho rohu si udělal prostor k rozehrávce, jenže přihrávkou na brankoviště neoslovil spoluhráče.
     
    42:06
    Alexandr Jelesin se v obranném pásmu natahoval po odraženém kotouči. Nakonec jej před dotírajícím Pavlem Dacjukem odehrál do bezpečí.
     
    41:35
    Petrohrad i v úvodu třetí třetiny pokračuje v hodně aktivní hře. Domácí hokejisté mají problémy s rozehrávkou a nemohou se dostat do útočného pásma.
     
    41:12
    Grigorij Denisenko rozjel akci domácího celku z obranného pásma, jenže nikdo v červeném dresu nedosáhl na jeho pobídku. Puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    40:33
    Koskinen střelu od modré čáry dobře viděl, stačil se přesunout k levé tyči a dělovku letící těsně nad ledovou plochou vykopl levým betonem mimo tři tyče.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Petrohrad však ihned přišel o kotouč a domácí mohou podniknout první útočný výpad.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 24
     
    Druhá část hry je u konce! Petrohrad v prostřední dvacetiminutovce vykročil za ziskem třetího bodu! Ve 27. minutě se prosadil hostující tahoun Ilja Kovalčuk! Petrohrad poté přečkal domácí přesilovku a hostující Viktor Tichonov přidal třetí branku. Lokomotiv byl od té doby jako opařený a právě Tichonov přidal ještě jednu branku. Před závěrečnou třetinou vede Petrohrad v Jaroslavli 4:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Alexandr Sudnicin měl úplně čistý výhled a s dělovkou od modré čáře neměl žádný problém. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:23
    Sudnicyn musel dávat pozor na nebezpečné nahození ze středního pásma a betonem puk vykopl mimo tři tyče. Petrohrad ale získal útočné pásmo.
     
    38:10
    Alexandr Jelesin pod tlakem předal kotouč jen kolegovi z obranné dvojice a odjel střídat. Lokomotiv se nadále nemůže probít za modrou čáru.
     
    37:27
    Další Koskinenův zásah! Georgij Ivanov před brankou tečoval nahození od mantinelu, ale hostující brankář s jeho tečí neměl výraznější problémy.
     
    37:03
    Zijat Pajgin si dal pozor na napadajícího Pavla Dacjuka a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru. Domácí celek se ale nemůže prodrat do útoku.
     
    36:38
    Brankář Petrohradu si připsal další snadný zákrok! Tentokrát musel dávat pozor na nahození od modré čáry, které raději ukryl do lapačky.
     
    36:03
    Jegor Averin jel sám na hostující branku, jenže Koskiken si proti němu povyjel a jeho střelu zápěstím vyrazil ramenem nad břevno!
     
    35:35
    Zadáci Petrohradu nyní nabádají své spoluhráče k uklidnění hry. Domácí celek je úplně opařený a vůbec nestíhá.
    34:46 Viktor TICHONOV - 1:4
     
    34:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A další rána do domácí rakve! Petrohrad přidává i čtvrtou branku a odskakuje soupeři na rozdíl tří branek! Nikolaj Prochorkin našel přihrávkou před branku VIKTORA TICHONOVA, který si puk sice musel zpracovat, ale uklidil jej pod břevno! Asistence: Nikolaj Prochorkin, Patrick Thoresen.
     
    34:19
    Na druhou stranu pelášil Viktor Tichonov, který se pokusil o forhendový blafák a následnou střelu pod břevno, jenže Sudnicyn se skvěle roztáhl!
     
    34:03
    Georgij Ivanov si řekl o přihrávku do útočného pásma, jenže Jakub Nakládal mu ji poslal za tělo a domácí hokejista se už nedokázal včas otočit.
     
    33:25
    Nikita Gusev si za brankou Lokomotivu zpracoval prudkou přihrávku, ale pobídkou před branku neoslovil nikoho v bílém dresu a daroval puk obraně Jaroslavle.
     
    33:08
    Maxim Karpov bojoval o odražený puk v rohu útočného pásma. Zadovkou ale nedokázal přesně přihrát a odevzdal kotouč hráčům Lokomotivu.
     
    32:36
    Nikita Gusev kouzlil s pukem na levé straně útočného pásma. Hostující hráč dokonce vypálil zápěstím, ale netrefil branku domácího Lokomotivu.
     
    32:12
    Lokomotiv nyní musí zapnout. Domácí celek se musí tlačit do útoku, jenže proti dnes skvěle hrající defenzívě Petrohradu to bude mít nesmírně těžké.
    31:10 Viktor TICHONOV - 1:3
     
    31:10
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad přidává třetí branku a výrazně se přibližuje třetímu vítězství! VIKTOR TICHONOV projel po levém křídle do útočného pásma, zkusil štěstí střelou zápěstím a zamířil přesně do horního rohu branky! Asistence: Patrick Thoresen.
     
    30:25
    Mikko Koskinen hokejkou vypíchl prudkou přihrávku, která směřovala na brankoviště. Hostující brankář zatím podává spolehlivý výkon.
     
    30:06
    Pavel Kraskovskij zpoza vlastní branky rozjel útočnou akci Lokomotivu, jenže nikdo z jeho spoluhráčů se mu neuvolnil do střelecké pozice.
     
    29:21
    Maxim Karpov přitvrdil v souboji v rohu obranného pásma a poslal soupeře na mantinel. Karpov hrál podle rozhodčích čistě. Petrohrad získal puk.
     
    29:09
    Hosté v plném počtu.
     
    28:25
    Jevgenij Ketov aktivně napadal rozehrávku Lokomotivu i ve vlastním oslabení. Petrohrad dnes brání opravdu skvěle a nenechává soupeři prostor.
     
    28:00
    Petrohrad zatím zvládá skvěle i druhé oslabení v dnešním utkání. Kovalčuk získal puk na modré čáře a vyhodil jej do středního pásma.
     
    27:09
    Domácí celek si zahraje přesilovku! Hersley dostává dvě minuty za sekání.
     
    27:03
    Petri Kontiola se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho bekhendový pokus byl hodně nepřesný a skončil nad břevnem.
    26:19 Ilja KOVALČUK - 1:2
     
    26:19
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad otáčí vývoj dnešního utkání a ujímá se vedení 2:1! ILJA KOVALČUK si nabruslil na Barabanovu přihrávku mezi obránce Lokomotivu, krásně si puk zpracoval a pohotově jej uklidil pod břevno! Asistence: Alexandr Barabanov, Vladislav Gavrikov.
     
    25:41
    Ve druhé třetině se hraje hodně opatrně. Ani jeden z celků nechce udělat chybu, která by v takto důležitém souboji mohla soupeře posadit na koně.
     
    25:09
    Jevgenij Ketov protečoval puk do útočného pásma, ale nikdo z jeho spoluhráčů na jeho pobídku nedosáhl a puk propadl na hole zadáků Lokomotivu.
     
    24:34
    Hosté se nyní ubránili jen za cenu vyhození přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před branku Petrohradu.
     
    24:10
    Jegor Rykov střílel od modré čáry, jenže zakončení mu vůbec nesedlo a při střele zápěstím dokonce zlomil hokejku.
     
    23:42
    Patrick Thoresen dotíral na rozehrávku domácího celku za jeho brankou. Staffan Kronwall si však počínal nesmírně zkušeně a poslal puk do bezpečí.
     
    23:06
    Na druhé straně se po volném puku natahoval Pavel Dacjuk, ale Jakub Nakládal mu na poslední chvíli přizvedl hokejku a zamezil mu v zakončení.
     
    22:19
    Georgij Ivanov z rohu útočného pásma přihrál před branku, kde se do zakončení tlačil Maxime Talbot, ale vynikající Koskinen nepustil puk za čáru!
     
    22:06
    Petrohrad se dostal pod tlak domácího celku a Ilja Kovalčuk uklidnil situaci jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Koskinenem.
     
    21:32
    Také Alexandr Barabanov se nyní odhodlal k individuálnímu průniku. Rychlou kličkou se zbavil Jelesina, ale brankář Sudnicyn udržel beton na ledě.
     
    21:12
    Ilja Kovalčuk projel po levé straně útočného pásma před branku domácího výběru, přehodil si puk na forhend, ale už nedokázal zakončit.
     
    20:35
    Lokomotiv uklidňuje v úvodu druhé části hru za svou branku a snaží se najít skulinku, kterou by se hráči v červeném probili do útočného pásma.
     
    20:10
    Petrohrad uspěl na úvodním vhazování druhé třetiny. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže dobře postavený Kronwall vytlačil domácí hráče za branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 9 – 11
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka přinesla hodně napínavé dění! Domácí Lokomotiv se rychle dostal do vedení, když se prosadil Jegor Korškov! Petohrad poté zvýšil svou aktivitu a dočkal se vyrovnáno! Koskirantova branka nemohla kvůli vysoké holi platit! Minutu před koncem však Alexandr Barabanov přesně tečoval nahození od modré čáry a dostal puk do sítě. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Koskinen musel řešit nebezpečnou střelu od modré čáry! Hostující brankář si skvěle povyjel a dělovku zápěstím vykopl levým betonem!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    18:58 Alexandr BARABANOV - 1:1
     
    18:58
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad znovu dostal puk za brankovou čáru a tentokrát už gól platí! ALEXANDR BARABANOV dostal prostor před brankou domácího celku a lehkou tečí překonal bezmocného Sudnicyna! Asistence: Andrej Zubarev, Vadim Šipačov.
     
    18:30
    Alexandr Sudnicin zatím chytá skvěle. Nyní si domácí brankář bez větších problémů poradil s dělovkou od modré čáry a schoval puk do výstroje.
     
    18:10
    Maxime Talbot bojoval o puk u mantinelu. Dotírající Viktor Tichonov jej dostal pod tlak, jenže hokejista domácího Lokomotivu puk vyhodil za modrou čáru.
     
    17:35
    Pavel Dacjuk uklidnil rozehrávku Petrohradu za jeho brankou a sám odjel na střídačku. Hosté mají velké problémy s přechodem do útočného pásma.
     
    17:02
    Do rozehrávky Lokomotivu se musel zapojit i brankář Alexandr Sudnicin. Gólman domácího celku si počkal na odražený puk a odrazem o mantinel jej vyhodil do středního pásma.
     
    16:19
    Viktor Tichonov bojoval o puk v přetlačované u mantinelu. Hokejista se slavným příjmením puk nezískal a důrazný Jakub Nakládal mu navíc pořádně naložil.
     
    16:02
    Ilja Kovalčuk se na modré čáře natahoval po odraženém puku, jenže domácí Grigorij Denisenko měl k puku o kus blíže a vypíchl jej za modrou čáru.
    15:10 Neuznaná branka Petrohradu
     
    15:10
    A gól nakonec neplatí! Koskiranta skutečně zasáhl Ketovovo nahození nad břevnem domácí branky a Lokomotiv Jaroslavl tak nadále vede!
     
    15:10
    Pozor! Rozhodčí se ještě vydal za kolegou u videa! Zkoumá se, zda Koskiranta nezasáhl kotouč nad úrovní břevna.
     
    15:02
    Vjačeslav Vojnov se na modré čáře natahoval po prudké přihrávce z rohu útočného pásma, jenže puk mu přeskočil do středního pásma. Hosté musí vyklidit útočné pásmo.
     
    14:22
    Alexandr Sudnicin musel znovu zasahovat. Tentokrát si domácí brankář dal pozor na nahození z pravé strany útočného pásma a schoval puk do lapačky.
     
    14:03
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka po pravém křídle prosvištěla bez teče přes všechny čáry. Vhazovat se bude před Sudnicynem.
     
    13:27
    Grigorij Denisenko skvěle vystartoval proti dělovce od modré čáry a zablokoval střelu příklepem. Domácí hokejista poté vyvezl puk do středního pásma.
     
    13:06
    Domácí hokejisté podrželi kotouč za svou brankou a počkali na dostřídání kompletní pětice. Také trenér Znarok posílá na led čerstvé síly.
     
    12:34
    Koskinen musel znovu zasahovat. Hostující brankář se skvěle přesunul k pravé tyči a nepustil kotouč za svá záda.
     
    12:10
    Arťom Zub musel spěchat za dlouhou přihrávkou po pravém křídle. Hostující obránce za sebou nechal Talbota a pomohl si přihrávkou za branku.
     
    11:35
    Staffan Kronwall udržel puk v rohu útočného pásma, kde si jej vzal do parády důrazný Zubarev. Švédský hráč poté přihrál na modrou čáru, ale puk přeskočil do středního pásma.
     
    11:12
    Kovalčuk projel s pukem po levém křídle do útočného pásma, nicméně důrazný obránce Lokomotivu jej bez váhání přitlačil k mantinelu a nenechal mu prostor.
     
    10:29
    Petrohrad se musí bránit i po skončení přesilové hry. Lokomotiv totiž vybojoval puk ve středním pásmu a Maxime Talbot jej zavezl do útočného pásma.
     
    10:12
    Hosté v plném počtu.
     
    09:26
    Maxime Talbot pro Lokomotiv ještě se štěstím udržel útočné pásmo, jenže nikdo v červeném dresu mu nepřišel pomoci a Talbot přišel o kotouč.
     
    09:03
    Petrohrad zatím první oslabení zvládá na výbornou. Hostující celek vybojoval kotouč na modré čáře a Zubarev puk ihned vyhodil za branku soupeře.
     
    08:12
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje domácí Lokomotiv. Prochorkin dostává dvě minuty za sekání.
     
    08:05
    Grigorij Denisenko si udělal prostor na modré čáře, přehodil si kotouč na forhend a svižnou střelou zápěstím se snažil překvapit Koskinena. Finský brankář byl na místě.
     
    07:20
    Petrohrad se ihned tlačí do útočného pásma s pokusem o rychlou odpověď. Pavel Dacjuk se dral do střelecké pozice, ale Kronwall mu přizvedl hůl.
    06:41 Jegor KORŠKOV - 1:0
     
    06:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Lokomotiv v této sérii podává skvělé výkony a do dnešního utkání vstupuje opravdu skvěle! Nikita Čerepanov nahodil puk od modré čáry a JEGOR KORŠKOV jej lehkou tečí posunul za Koskinenova záda! Asistence: Nikita Čerepanov.
     
    06:32
    Po delší době musel zasahovat také Koskinen. Gólman Petrohradu si povyjel proti rozjetému Kontiolovi a jeho střelu zápěstím schoval do lapačky.
     
    06:03
    Patrick Thoresen se tlačil za odraženým kotoučem, jenže pod nohy se mu pohotově položil obětavý obránce, který jeho střelu příklepem zablokoval.
     
    05:22
    Maxim Karpov dostal krásnou přihrávku do jízdy, tělem se natlačil před dotírajícího obránce, ale v předklonu nezamířil mezi tři tyče.
     
    05:03
    Nikita Čerepanov napřáhl na levé straně útočného pásma, jenže jeho dělovka byla hodně nepřesná a kotouč pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    04:33
    Zubarev poslal prudkou přihrávku na levé křídlo, nicméně na modré čáře byli důrazní obránci Lokomotivu, kteří hráče Petrohradu nepustili ke střele.
     
    04:12
    Jegor Korškov také objel hostující branku. Z rohu útočného pásma se snažil vylepšit pozici pro spoluhráče, jenže trefil jen hokejku obránce Petrohradu.
     
    03:45
    Nikita Čerepanov se prudkou brzdou zbavil dotírajícího soupeře, který však zůstal v těsném závěsu a nakonec získal puk pro hostující Petrohrad.
     
    03:12
    Jegor Averin objel branku hostujícího celku, nicméně před důrazného Zuba si nenašel střelecký prostor a gólman Koskinen vůbec nemusel zasahovat.
     
    02:33
    Staffan Kronwall skvěle zasáhl v rohu obranného pásma a odrazem o mantinel vyhodil puk do středního pásma. Petrohrad však zůstává u puku.
     
    02:10
    Grigorij Denisenko spěchal za vlastním nahozením do útočného pásma. Sám proti dvojici zadáků Petrohradu neměl šanci na úspěch a přišel o puk.
     
    01:32
    Petrohrad je v úvodu utkání o něco aktivnější. Velký favorit na postup do semifinále se tlačí do útoku, jenže obrana Lokomotivu zatím skvěle vystupuje.
     
    01:05
    Barabanov nahodil puk do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu mu nepřijel pomoci a hostující útočník už nedokázal přesně přihrát.
     
    00:37
    Ilja Kablukov přišel o puk na modré čáře a poprvé v utkání se do útoku vydal také Lokomotiv. Ani hráči v červeném se však nedostali do zakončení.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Petrohrad se ihned vydal do útoku, jenže prudkou střelu brankář Sudnicyn vykopl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Lokomotiv dnešní souboj odehraje v červených dresech, zatímco Petrohrad přijel v bílém.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Jelesin, Čerepanov, Koledov, Pajgin – Kontiola, Kajumov, Talbot – Loktionov, Mosaljov, Averin – Korškov, Kraskovskij, Apalkov – Iljenko, Kovalenko, Denisenko – Ivanov.

    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Hersley, Zub, Zubarev, Rykov – Kovalčuk, Barabanov, Šipačov – Dacjuk, Karpov, N. Gusev – Koskiranta, Kablukov, Ketov – V. Tichonov, P. Thoresen, Prochorkin.

    Rozhodčí: Gusev, Běljajev – Beršenjov, Judin.
     
    Československá stopa

    V dresu domácího celku nastupuje Jakub Nakládal.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Velice sympatický celek se v letošním play-off ukazuje v parádním světle! Do soutěže o Gagarinův pohár šel Lokomotiv ze čtvrté pozice, ale v prvním kole si s Torpedem poradil ve čtyřech zápasech! Navíc dokázal zvítězit na kluzišti Petrohradu a obrovskému favoritovi je zatím důstojným protivníkem!

    Odehrané zápasy v play-off

    19.3.2018 Jaroslavl – Petrohrad 0:2
    17.3.2018 Petrohrad – Jaroslavl 1:2
    16.3.2018 Petrohrad – Jaroslavl 4:0

    7.3.2018 Nižnij Novgorod – Jaroslavl 2:3 pp.
    6.3.2018 Nižnij Novgorod – Jaroslavl 2:3 pp.
    4.3.2018 Jaroslavl – Nižnij Novgorod 2:1
    3.3.2018 Jaroslavl – Nižnij Novgorod 2:1
     
    SKA Petrohrad

    Petrohrad je v letošním ročníku největším favoritem na zisk Gagarinova poháru! Petrohrad totiž opanoval celou základní část s obrovským náskokem a i v prvním kole play-off předvedl neskutečnou jízdu! I přes dvě prodloužení dokázal Petrohrad zdolat Čerepovec 4:0 na zápasy a vykročil za ziskem titulu! Po zaváhání na domácím ledě však v pondělí uspěl na ledě Lokomotivu a v sérii vede 2:1.

    Odehrané zápasy v play-off

    19.3.2018 Jaroslavl – Petrohrad 0:2
    17.3.2018 Petrohrad – Jaroslavl 1:2
    16.3.2018 Petrohrad – Jaroslavl 4:0

    8.3.2018 Čerepovec – Petrohrad 0:2
    7.3.2018 Čerepovec – Petrohrad 1:2 pp.
    5.3.2018 Petrohrad – Čerepovec 7:4
    4.3.2018 Petrohrad – Čerepovec 4:3 pp.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání play-off KHL mezi Lokomotivem Jaroslavl a SKA Petrohrad. Zápas startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 7. Korškov (Čerepanov) – 19. Barabanov (Zubarev, Šipačov), 27. Kovaľčuk (Barabanov), 32. V. Tichonov (P. Thoresen), 35. V. Tichonov (Prochorkin, P. Thoresen)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (Murygin) – Kronwall, Nakládal, Ljubuškin, Jelesin, Čerepanov, Koledov, Pajgin – Kontiola, Kajumov, Talbot – Loktionov, Mosaljov, Averin – Korškov, Kraskovskij, Apalkov – Iljenko, Kovalenko, Denisenko – Ivanov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, Gavrikov, Chafizullin, Hersley, Zub, Zubarev, Rykov – Kovaľčuk, Barabanov, Šipačov – Daciuk, Karpov, N. Gusev – Koskiranta, Kablukov, Ketov – V. Tichonov, P. Thoresen, Prochorkin.

    Rozhodca: Gusev, Běljajev – Beršenjov, Judin
    Jaroslavľ 1 4 Petrohrad
    #1 Piatok 16.03.2018 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 4:0
    #2 Sobota 17.03.2018 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavľ 1:2
    #3 Pondelok 19.03.2018 • 17:00
    Jaroslavľ - Petrohrad 0:2
    #4 Utorok 20.03.2018 • 17:30
    Jaroslavľ - Petrohrad 1:4
    #5 Štvrtok 22.03.2018 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavľ 3:1