Carolina – Boston 4:6 (kon.) | Montreal – Dallas 4:2 (kon.) | Tampa Bay – Ottawa 4:7 (kon.)
Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:0 (kon.)
Arizona – LA Kings 4:3 (2:1 po s.n.)
koniec
Montreal Canadiens
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Dallas Stars
cz Streda 14.03.2018, 00:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:26 Nikita ŠČERBAK - 4:2
     
    49:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Faul je potrestán, domácí zase vedou o dvě branky. NIKITA ŠČERBAK si svým důrazem vybojoval puk, prohnal se kolem Hamhuise a celou akci pak zakončil forhendovou kličkou. Lehtonen se na brankové čáře roztáhl, jak jen to šlo, ale na tohle nedosáhl. Bez asistence.
    38:20 Jamie BENN - 3:2
     
    38:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Přesilovka hostů je velice rychle využitá. Dallas zakombinoval, v pravém kruhu stojící Radulov přihrál před brankoviště a na konci této akce stál JAMIE BENN, který už jen pohodlně doklepl do odkryté branky. Asistence: Alexandr Radulov, Devin Shore.
    29:16 Brendan GALLAGHER - 3:1
     
    29:16
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využitá. Útočící pětice utáhla šrouby, Drouin protlačil přihrávku na zcela volného BRENDANA GALLAGHERA a ten střelou z první poslal puk pod břevno. Lehtonen byl bez šance a je to 3:1. Asistence: Jonathan Drouin, Alex Galchenyuk.
    28:41 Artturi LEHKONEN - 2:1
     
    28:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde do vedení. Už Petry mohl zakončovat z dobré pozice, rozhodl se ale rozvinout kombinaci, posunul na Drouina, který už jen pak přiklepl na najetého ARTTURIHO LEHKONENA a ten procedil puk mezi betony brankáře Dallasu. Asistence: Jonathan Drouin, Jeff Petry.
    16:31 Artturi LEHKONEN - 1:1
     
    16:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Po vhazování se domácí dostali do rychlého útoku, Galchenyuk přihrál na levou stranu na najíždějícího ARTTURIHO LEHKONENA a jeho prudký švih skončil za Lehtonenovými zády. Asistence: Alex Galchenyuk, Jacob de La Rose.
    11:48 Radek FAKSA - 0:1
     
    11:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    A už je tu první gól. Domácí se neprosadili, a tak Dallas podnikl protiakci, RADEK FAKSA se po vybojování puku dostal zpoza branky před Niemiho a těsně před ním tečoval prudkou Paterynovu ránu do horního růžku. Asistence: Greg Pateryn, Tyler Pitlick.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 17. Lehkonen (Galchenyuk, J. de La Rose), 29. Lehkonen (Drouin, Petry), 30. Gallagher (Drouin, Galchenyuk), 50. Ščerbak – 12. Faksa (Pateryn, Pitlick), 39. Ja. Benn (Radulov, D. Shore)


    Montreal Canadiens: Niemi (Ch. Lindgren) – Petry (A), Reilly, Juulsen, Alzner, Lernout, Jo. Benn – Gallagher (A), Drouin, Byron (A) – Hudon, J. de La Rose, Galchenyuk – A. Shaw, Ščerbak, Lehkonen – Froese, L. Shaw, Deslauriers.
    Dallas Stars: Lehtonen (McKenna) – J. Klingberg, Lindell, Pateryn, Hamhuis, Johns, Methot – Radulov (A), Seguin, Ja. Benn (C) – D. Shore, Dickinson, Janmark – B. Ritchie, Spezza (A), Elie – Pitlick, Faksa, Roussel.

    Rozhodca: Hebert, Kowal – Cormier, Daisy

    Diváci: 21 302