NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
5:3 (2:1, 1:1, 2:1)
Detroit Red Wings
cz Utorok 13.03.2018, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:26 Chris TIERNEY - 5:3
     
    58:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je CHRIS TIERNEY, který dostal nahrávku na středový kruh a velkou žabkou hodil puk do prázdné branky! Je rozhodnuto! Asistence: Joe Pavelski a Justin Braun.
    45:53 Henrik ZETTERBERG - 4:3
     
    45:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je to opět o jeden gól! Gustav Nyquist nahrál zpoza branky přesně na čepel HENRIKA ZETTERBERGA, který na bližší tyč procpal puk mezi rukou a tělem Jonese do branky. Asistence: Gustav Nyquist a Tyler Bertuzzi.
    45:12 Timo MEIER - 4:2
     
    45:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a dvoubrankové vedení pro San Jose! Mikkel Bødker si vybruslil mezi kruhy, kde se zbavil clonícího hráče, vystřelil a TIMO MEIER tečoval puk do branky! Asistence: Mikkel Bødker a Dylan DeMelo.
    25:05 Gustav NYQUIST - 3:2
     
    25:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je to opět o jednu branku! Tyler Bertuzzi tečoval střelu od modré pouze do tyče a puk skončil na brankové čáře! Jako první se k němu dostal GUSTAV NYQUIST a bez problému puk posunul za brankovou čáru. Asistence: Tyler Bertuzzi a Trevor Daley.
    21:39 Kevin LABANC - 3:1
     
    21:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Chris Tierney projel přes dva obránce a jel sám na Howarda, ale ten jeho pokus zneškodnil a chtěl puk přikrýt lapačkou, ale než se tak stalo, přijel KEVIN LABANC a lehce šťouchl do puku, který projel pod Howardem do branky! Asistence: Chris Tierney a Timo Meier.
    12:39 Eric FEHR - 2:1
     
    12:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci během chvilky otáčí stav zápasu! V ponechané výhodě šesti proti pěti napřáhl na modré čáře Brenden Dillon a ERIC FEHR tečoval střelu, která letěla mimo branku přesně nad beton Howarda! Asistence: Brenden Dillon a Dylan DeMelo.
    10:55 Joonas DONSKOI - 1:1
     
    10:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Krásná branka San Jose a máme vyrovnáno! Joe Pavelski zavezl po pravé straně puk do útočného pásma a poslal kros na Kanea, který si najížděl u levého mantinelu. Evander Kane si přebral puk a nahrál zpět na pravou stranu před branku, kde byl JOONAS DONSKOI, který uklidil puk do prázdné branky. Asistence: Evander Kane a Joe Pavelski.
    05:01 Trevor DALEY - 0:1
     
    05:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    O tuhle branku si Žraloci koledovali! Henrik Zetterberg zpoza branky hodil žabku před bránu, která propadla až mezi kruhy, kde z otočky vystřelil TREVOR DALEY a trefil se přesně k pravé tyči! Asistence: Henrik Zetterberg a Tyler Bertuzzi.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 11. Donskoi (E. Kane, Pavelski), 13. Fehr (Dillon, DeMelo), 22. Labanc (Tierney, Meier), 46. Meier (Bødker, DeMelo), 59. Tierney (Pavelski, Braun) – 6. Daley (Zetterberg, Bertuzzi), 26. Nyquist (Bertuzzi, Daley), 46. Zetterberg (Nyquist, Bertuzzi)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Braun, Burns (A), DeMelo, Dillon, J. Ryan, Vlasic – Bødker, Couture (A), Donskoi – Fehr, Goodrow, Hertl – E. Kane, Labanc, Meier – Pavelski (C), Sörensen, Tierney.
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – Jensen, Green, Ericsson, Kronwall (A), DeKeyser, Daley – Abdelkader (A), Nyquist, Witkowski – Mantha, Zetterberg (C), Glendening – Frk, Helm, Bertuzzi – D. Larkin, Athanasiou, Svečnikov.

    Rozhodca: Jake Brenk, Francois StLaurent – Lonnie Cameron, Darren Gibbs