NY Rangers – Carolina 6:3 (kon.) | Philadelphia – Vegas 2:3 (kon.) | Columbus – Montreal 5:2 (kon.)
Washington – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Florida – Ottawa 3:5 (kon.) | Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.)
LA Kings – Vancouver 3:0 (kon.) | San Jose – Detroit 5:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Vancouver Canucks
cz Utorok 13.03.2018, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:53 Tanner PEARSON - 3:0
     
    50:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings budou moci hrát v závěru utkání s daleko větším klidem. Domácí útočník TANNER PEARSON se vytáhl s kotoučem od pravého mantinelu až před brankoviště, kde jej nikdo nehlídal. Měl tak dostatek času puk protáhnout kolem Anderse Nilssona. A udělal to moc šikovně. Švédského gólmana si položil, teprve až pak ho překonal střelou u tyče pod víko. Los Angeles vede o tři góly, teď už to budou mít hosté hodně těžké. Asistence: Adrian Kempe, Tyler Toffoli.
    34:54 Anže KOPITAR - 2:0
     
    34:54
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou na konci prostřední části do vedení o dva zásahy. Kings předvedli výbornou kombinaci na jeden dotek, kterou začal obránce Doughty. Ten našel volného Dereka Forborta, jenž kotouč bez váhání přesměroval na zakončujícího ANŽEHO KOPITARA. Kapitán Los Angeles ještě hledal volného Browna, ale nakonec to byl Slovinec, kdo touš dostal za záda překvapeného Anderse Nilssona. Jsou tu tedy nové komplikace pro hosty. Asistence: Derek Forbort, Drew Doughty.
    21:57 Tyler TOFFOLI - 1:0
     
    21:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hned na začátku druhé třetiny jsme se se dočkali první branky zápasu. Obránce Kings Jake Muzzin poslal ukázkovou nahrávku přes polovinu kluziště na svého spoluhráče. Byl jím útočník TYLER TOFFOLI. Ten kotouč převzal ve středním pásmu a uháněl s ním sám na branku. Nilsson neměl šanci, domácí hokejista puk ukázkově pověsil do sítě. Los Angeles má tedy v napínavém utkání vedení na hokejkách. Asistence: Jake Muzzin, Adrian Kempe.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 22. Toffoli (Muzzin, Kempe), 35. Kopitar (Forbort, Doughty), 51. Pearson (Kempe, Toffoli)


    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Martinez, Phaneuf, Muzzin, Folin – Pearson, Kopitar (C), D. Brown – Rieder, J. Carter, Lewis – Iafallo, Clifford, Toffoli – Kempe, N. Thompson, T. Mitchell.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – Edler, Gudbranson, Del Zotto, Stecher, B. Hutton, D. Pouliot – Leipsic, Horvat, Goldobin – D. Sedin, H. Sedin (C), Virtanen – Boucher, B. Sutter, Gagner – Motte, Dowd, D. Archibald.

    Rozhodca: Rank, Pochmara – Driscoll, Pancich

    Diváci: 18 230